Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har nu fået lavet et par…

Jeg har nu fået lavet et par reparationer hos cpr bike lab. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde. De er overordentligt grundige og meget dygtige til deres arbejde. Man fornemmer en stor faglig stolthed hos mekanikerne. Desuden er de meget service minded og altid med et stort smil. Kan kun anbefale dem.

4 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sindssygt god service, TOTALT spitze klasse oplevelse

Sindssygt god service og rigtig god/fair pris

Fik sat 3 dæk+slange på en Nihola... Og det var OK jeg kom med egne dæk+slanger (ville have skiftet selv men mine plastik dæk jern knækkede)

Tog kun 4 timer fra jeg afleverede cykel til booket tid (bookede dagen før)

Fik også rigtigt gode råd og vejledning om hvad andet der bør laves

Alt i alt... TOTALT spitze klasse oplevelse

6 de mayo de 2026

Super god service

Super god service - hurtig og venlig og til meget rimelige priser. De genbruger dele fra kasserede cykler, hvilket er et fint bidrag til at begrænse overforbrug og give stumper et nyt liv

30 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service og venligt personale

Jeg kom med min cykel til BikeLab CPH og blev mødt af et venligt og professionelt personale, som vejleder mig rigtig godt.
Min cykel blev fikset på 3-4 timer, som jeg synes er vildt hurtigt og til en virkelig fair pris. Min cykel virker nu som en drøm og jeg kommer helt sikkert igen, hvis der er problemer med den en anden gang.
Man går bare derfra med et virkelig godt resultat og tryghed.
Kæmpe anbefaling herfra.

18 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sikke en god og fair service!

Sikke en god og fair service. De reparerede min elcykel på få timer, så jeg slap for at tage bussen hjem.
Mange anbefalinger herfra. Jeg kommer helt sikkert igen, næste gang min cykel har brug for reparation. Tak for en god service og fair pris.

10 de octubre de 2025

Fantastisk service!

Fantastisk service og kompetent vejledning!
De her gutter er bare top serviceminded og ved hvad de har med at gøre. Små reparationer, og større indgreb bliver løst hurtigt og effektivt, til meget fair priser! Vores ladcykel har fået en fast "Cykeldoktor" på Vesterbrogade! Kan varmt anbefales.

21 de agosto de 2025

Fantastisk

Fantastisk
Fantastisk service, fantastisk humør, fantastisk pris, de holder hvad de lover og følger op.
Hvis flere var som Jeppe og hans kollegaer så havde netbutikkerne mindre omsætning

4 de agosto de 2025

Meget hjælpsomme mennesker

Super søde og hjælpsomme mennesker, som reddede min r** da hele mit baghjul pludselig røg af stellet og jeg ingen steder kunne komme. Det viste sig at være hurtigt fikset og de fik mig afsted igen med det samme.
Tusind tak for at være mine torsdags-helte og få hele min dag til at køre igen.

1 de mayo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.