Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er desværre blevet snydt.

Jeg er desværre blevet snydt.
Super godt koncept at fixe ødelagte cykler som så får nyt liv. På papiret what's not to like... men...
Jeg købte en el cykel hos Bike savers af Marcus den 12/3 2025. Jeg tog et par prøveture op ad vejen og retur. Cyklen var en de havde fået ind som donation fortalte Marcus. Den var tjekket og havde fået lavet sin lygte og alt virkede blev der sagt. Da vi var ved at slutte handlen tabte Marcus dog lader så den gabte/ cover gik fra hinanden. Han gav den lige en omgang tape for at holde den sammen. Jeg fik presset ham til 4800 kr, da jeg egentlig ikke synes ting er fixet med en omgang tape. Men allright. Min første rigtige prøvetur tager jeg fra Stilling til Hørning med fuld batteri. En strækning på 3 km. Jeg kommer desværre kun 2,5 km så går cykel ud i batteri. Jeg prøver forskellige ting, og får da også gang i batteri men kun få meter, så slår den fra igen. Så jeg tramper afsted uden batteri.. for at nå min aftale. Jeg kontakter selvfølgelig Bike Savers. Nej ingen hjælp at hente der. Går selv igang med fejlfinding og fejlen ligger i selve batteri. Så langt så godt. Jeg spørger Bikesavers om det er noget de vil fixe, eller om jeg skal sende batteri til prof batteri service og sende dem regningen. Da de jo tydeligvis har solgt mig en defekt cykel. De har nemlig ikke lavet batteritjek finder jeg ud af .... og kan drage konklusionen at det må være derfor de har fået den ind som donation... Jeg spørger om vi kan ordne det på den måde da cyklen ikke er til at cykle på uden batteri... voldsom tung... og siger samtidig at vi på denne måde også kan undgå dårlig omtale. Dette reagerer Marcus dog ikke godt på. Han siger at enhver samtale er hermed slut, da han mener jeg truer firmaets omtale.
Så nu står jeg med en ubrugelig cykel. Jeg kunne have købt den billigere på Dba, men syntes at deres projekt var fedt og kunne lide cyklen. Suk, er ikke kun blevet snydt, men også fået en virkelig dårlig behandling og hermed dårligt humør. Jeg tænkte der skulle være god karma omkring firmaet, men nu står jeg med en stor ekstra regning på batteri og følelsen af virkelig at blive taget ved næsen. Og tænker. ... alle dem er donerer gratis cykler til Bikesavers... og forskellige støttekroner fra Århus kommune... mon ikke de burde vide dette.
Sur smiley og en stjerne som dækker over et på papiret godt projekt og et godt førstegangsmøde med Marcus.

12 de marzo de 2025
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.