2,0

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min dejlige Kæreste skulle have skiftet…

Min dejlige Kæreste skulle have skiftet dæk og lavet service på bremser ,men valget af Cykkel blev hun mobbet så meget for at jeg fik hende grædende hjem. MAgen til opførsel har jeg aldrig set i detail brancen før FØJ, Hun har købt den cykkel hun syntes var bedst og når man bedre om service skal man ikke tilsvines de kunne have sagt de ike tager denne type ladcykkel FØJ

1 de diciembre de 2025

Ikke kørebar efter 6 måneder

Købte en cykel hos Recykling der ikke skulle have været solgt videre. Efter 6 måneder er den kaput og efter service hos Recykling kan jeg få lov at betale cyklens originale pris i reservedele for at få den kørende igen. Cykelsmeden spurgte selv om jeg vidste at reservedelen var meget gamle - brugte reservedele de vel og mærke selv har skiftet før salg.

Nobelt formål - men hvis cyklen ikke kan bruges igen er den IKKE genbrugelig! Jeg må nu købe en ny cykel på trods af dens korte levetid: SU-venlige priser, men slet ikke SU-venlige cykler.

Gå til en af de andre forhandlere med samme formål!

18 de junio de 2025

Jeg må advare alle

Jeg bliver nødt til at advare alle cyklister mod denne butik. Indehaveren, Kristian Holk, er så ondskabsfuld, sjofel og aggressiv, at det ikke kan beskrives. Men du skal ikke tage mine ord for det - læs herunder et uddrag af den mail, som indehaveren selv sendte til mig, da jeg havde klaget skriftligt over min oplevelse i butikken:

Kristian Holk
man. 27. maj, 21.44 (for 2 dage siden)

"Din cykel bliver stillet udenfor, når den er i 100% i samme stand, som den kom i i dag. Så kan du samle din skod cykel op, og belemre den næste cykelhandler din din ignorante taber mentalitet! For du er intet andet end en taber Thoooooomas!….og du ved det godt selv! Du ved det godt selv Thoooooomas! Er det ikke rigtigt. Du sidder der i din beskidte lejlighed, ud til en forurenet vej, køber færdigretter i 365 discount på tilbud, får ikke gjort rent, kommer ikke ned med skraldet, får ikke de tomme øldåser og vinflasker ned i gården, får ikke købt nyt tøj, kommer ikke i bad, får ikke barberet dig, glemmer deodoranten osv. ..Du har ingen venner, ingen familie og ingen som gider dig, for du har intet at byde ind med. Du går over i glemslen, og ingen vil nogensinde savne dig, eller mindes dig…..måske kun for drukkenbolten og taberen Thooooomas, som ingen alligevel gad! Måske du skulle stoppe med, at drikke….bare om eftermiddagen Thooooomas!
Kontakt du bare retten og politiet Thooomas….de vil også grine nosserne af……. For du er en griner Thooooomas! Selvom jeg kører lige forbi dig i morgen…..så hent du selv dit skrammel….." Citat slut.

PS: Jeg har kontaktet politiet, og samtidig informeret den lokale presse. Jeg kan ikke advare nok mod denne aggressive mand. Med venlig hilsen,
Thomas Kjellerup Sørensen, Aarhus

27 de mayo de 2024

Hold jer langt langt væk herfra,

Hold jer langt langt væk herfra,
De hed scootergården før men har blot skiftet navn pga deres groteske service, de laver fejl og står ikke ved det, nærmest voldige og højtråbende, tag blot et kig på deres trustpilot anmeldelser så ser du hvad jeg mener, søg på scootergården, de har bare ændret navn til “recykling” men er de samme ejere

24 de mayo de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg mangler desværre tillid til virksomheden

Når man køber brugt cykel efter det koncept som I tilbyder, hvor man betaler forholdsvist meget for varen, så gør man det nok mere af princip end for pengenes skyld.

Derfor er det altafgørende, at man kan stole på virksomheden. Det synes jeg desværre ikke var tilfældet, og det vil jeg i al venlighed gøre jer opmærksom på.

Vi købte for ca. 1,5 år siden en Cube Race 200 til vores søn. Kort tid efter satte gearet sig fast, og på garantien, erstattede I skiftegrebet. Desværre ikke til samme model, hvor man vrider håndtaget, men til et tryksystem, som stort set var umuligt at betjene for en dreng på 6 år, uden at han var ved at vælte hver gang. (måske det er derfor, at det stort set aldrig er monteret på børnecykler fra ny).

Jeg gjorde hurtigt opmærksom på det, men I ville ikke skifte til ønskede model, hvis der ikke var fejl på gearet.

Samtidig med at I reparerede gearet på min søns cykel, havde jeg indleveret min egen CUBE SL PRO til rep. af hylende bremser. I skiftede skiver og kaliber, men desværre ikke klodser, selvom jeg havde bedt om det og også betalte for det, derfor har jeg stadig en cykel, der ikke kan bremse på baghjulet. Det er dybt frustrerende, når man har betalt ca. 2000,- for reperationen.

Jeg har netop købt 2 cykler til mine drenge, men selvom jeg helst havde taget det grønne valg og købt dem hos jer, så blev det til helt nye cykler fordi jeg simpelthen ikke har tillid til jeres virksomhed. I kan selvfølgelig være ligeglade, men de fleste butikke kører altså bare bedst, hvis kunderne kommer igen.

Jeg håber I kan rette op på det og undlade sådan noget sjusk, for jeg kan faktisk godt li’ jeres koncept.

21 de diciembre de 2023

Efterkommer desværre ikke afgørelse

Jeg er begejstret for Recyklings forretningskoncept, og derfor købte jeg en elcykel hos dem i februar 2021.
Cyklen blev dog ved med at drille og efter de havde forsøgt at afhjælpe det tre gange uden held, bad jeg om, at de ville tage cyklen tilbage, da de mente, at cyklen var i orden. Det ville de ikke, og efter at have kontaktet Forbrugerrådet, afsagde de i januar 2022 afgørelse om, at Recykling skulle tage cyklen tilbage. Sagen har nu ligget i fogedretten siden og er stadig ikke efterkommet af Recykling.

14 de agosto de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.