Altijd super nu echter geen leenfiets althans klein vervelend fietsje (wel aangegeven bij afspraakboeking) ondanks dat het onderhoud verder top was zat mijn zadel los. Dat is wel erg slordig. Ze wilde... Ver más
Hollandsch Diep, 2, 2904 ER Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL
La empresa ha respondido
Online 2 fietsen gekocht en eigen fietsen ingeruild. Super goed contact en prima service. Tassen werden nagestuurd maar ook dit was prima. Echte aanrader.
La empresa ha respondido
Onlangs de Gazelle Grenoble C8+ gekocht en wat een topservice! Ik werd uitgebreid geadviseerd en kreeg de kans om meerdere proefritjes te maken op verschillende fietsen. Dat maakte het kiezen een st... Ver más
Na een testrit voor een zoektocht naar een bakfiets. Urban Arrow hier aangeschaft. Er wordt goed meegedacht en super service die verder rijkt dan alleen Capelle!
Escrito por la empresa
Hollandsch Diep, 2, 2904 ER, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Holanda
Invita a los clientes a opinar

Respuesta de Bike Totaal - Capelle
Je krijgt wat je besteld en snelle levering goed verpakt en het belangrijkste een lage prijs. Ben heel tevreden.

Respuesta de Bike Totaal - Capelle
Prima geholpen..vaklui.en zeer klant denk.vriendelijk..een aanrader

Echte aanrader.

Respuesta de Bike Totaal - Capelle
Prima service, behulpzaam, goede uitleg, snelle levering, goede inruilprijs fiets! Vriendelijke fietstechnieker, kennis van zaken

Respuesta de Bike Totaal - Capelle
Vriendelijk en uitstekende service.
Fietsen geheel naar onze zin omgebowd.

Respuesta de Bike Totaal - Capelle
De service was helaas niet zo goed. De fiets was niet goed afgesteld en nog vies onder de stof, terwijl ze hadden gezegd dit schoon te maken voor ik de fiets kwam ophalen
Ik werd direct geholpen. Producten die ik kocht werden gelijk op mijn fiets gezet.

Respuesta de Bike Totaal - Capelle
Hele fijne hulp bij het uitzoeken van onze nieuwe fietsen. Super service en makkelijk en laagdrempelig contact! Topbedrijf!

Respuesta de Bike Totaal - Capelle
Duidelijke uitleg, geen verkooppraatjes. Verschillende fietsen geprobeerd en daardoor een goede keuze kunnen maken,

Respuesta de Bike Totaal - Capelle
BT gaf uitstekend advies met betrekking tot de reparatie van een fiets en de beschikbare alternatieven. Uiteindelijk hebben we tegen een hele nette prijs een tweedehands fiets aangeschaft, die ze netjes voor ons apart hebben gehouden.

Respuesta de Bike Totaal - Capelle
Goede fiets (mountain bike ) gekocht .
We zijn goed geholpen maar dat ik op het laatst vroeg kan de fiets bezorgd worden , ja hoor 50 euro , was al een domper, toen ik vroeg gaat er nog een korting vanaf dat ging ook niet omdat het merk van de fiets dat niet toe liet.
Al met al goede fiets maar ga er niet meer kopen.
Piepende schijfremmen opgelost. Fietst weer lekker soepel. Het gaat makkelijker.

Respuesta de Bike Totaal - Capelle
Ze luisteren goed naar je en denken goed met je mee.

Respuesta de Bike Totaal - Capelle
Een vlot no nonsensebedrijf op het eerste gezicht. Bediening is uiterst vlot, komt gedegen over. Koffie soms een probleem bij gebrek aan bonen :) - maar daar kom je niet voor.