La empresa ha respondido
Op fietsvakantie ‘s-morgens voor vertrek uit hotel lekke band. Ondanks drukte werd mijn band gelijk vervangen. Dankzij deze snelle service konden we die dag onze weg vervolgen.
La empresa ha respondido
Ik wilde een nieuwe fiets kopen en met hulp van de verkoper heb ik een goede keuze kunnen maken. Er werd ruim de tijd genomen en en de verschillen tussen de opties werden goed uitgelegd, kortom ik ben... Ver más
Escrito por la empresa
Dorpsstraat, 12, 7251 BB, Vorden, Gelderland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Vlotte service, correcte bediening, professioneel bedrijf. Erkent een gemaakt verzuim en geeft ongevraagd een handreiking. TOP!!

Respuesta de Bike Totaal - Bleumink Vorden
Het is altijd een eerlijk advies en je word er altijd prettig geholpen. dat was vroeger al zo en gelukkig blijft dat onveranderd goed.

Respuesta de Bike Totaal - Bleumink Vorden
Wij zijn heel vriendelijk en goed geholpen door hun. Wij staan hier dicht op de camping en hadden problemen met onze fiets. Hebben hem kunnen brengen voor te maken en kregen een leen fiets. Erg fijn konden we toch nog van onze vakantie dag genieten. Kregen die zelfde dag al vrij vlug te horen dat hij weer klaar was. Echt een fijne fietsenzaak. Groetjes Fam Jansen uit Westerhoven / Brabant

Respuesta de Bike Totaal - Bleumink Vorden
Goede uitleg en vakbekwame mensen en behulpzaam

Respuesta de Bike Totaal - Bleumink Vorden
Heel goed en vriendelijk geholpen ze hebben zelfs de inruil fietsen thuis opgehaald en de nieuwe gebracht.

Prima geregeld
Fietsen gehaald en teruggebracht
We zijn zeer te spreken

Respuesta de Bike Totaal - Bleumink Vorden
Zijn heel prettig en professioneel geholpen. Denken met ons mee!!!

Respuesta de Bike Totaal - Bleumink Vorden
Netjes en vriendelijk geholpen.
Ze namen de tijd voor je en legden alles goed uit. Professioneel!

Reparatie perfect uitgevoerd.
Communicatie kan iets actiever vanuit de zaak naar de klant.

Respuesta de Bike Totaal - Bleumink Vorden
Ik werd meteen geholpen. Terwijl het defect in eerste instantie langer leek te gaan duren, werd toch naar een snelle oplossing gezocht. Uitstekende service van deskundig personeel. Denk goed met je mee. Ik rij graag wat kilometers verder om hier mijn fiets te laten onderhouden!

Respuesta de Bike Totaal - Bleumink Vorden
Vriendelijk en duidelijk tewoord gestaan aan de telefoon (Wim)
Perfecte ophaal- en breng-service (Nico)
Fiets is weer tiptop in orde en schoon.
Tevreden!
Vlotte levering , vriendelijk geholpen, heel tevreden, personeel heeft goede kennis van zaken!