Het is zaterdag 12 uur, en mijn achterband is lek vd e bike. As maandag gaan we op fietsvakantie. Gebeld met damhuis glanerbrug, ik kon meteen komen! 15 uur kon ik de fiets gerepareerd ophalen en k... Ver más
Gronausestraat, 1126, 7534 AR Enschede, Overijssel, NL
La empresa ha respondido
Ik ben erg goed geholpen bij de aanschaf van mijn e-bike. Het personeel nam uitgebreid de tijd om alles duidelijk uit te leggen en dacht echt met mij mee. Ik kreeg meerdere opties en een eerlijk advie... Ver más
La empresa ha respondido
Super dat alle medewerkers zich met het bedrijf verbonden voelen en dat uitstralen en zich maximaal in zetten voor de klant
La empresa ha respondido
Bij aankoop van een e-bike zijn we zeer goed door vakbekwaam verkooppersoneel te woord gestaan en alle vragen zijn naar volle tevredenheid beantwoord. Ook bij het afleveren van de fiets is alles zeer... Ver más
Escrito por la empresa
Gronausestraat, 1126, 7534 AR, Enschede, Overijssel, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Behulpzaam, alles is op de afgesproken tijd klaar, ze nemen de tijd voor je.
Prima service snel geholpen en eerst gebeld toen er nog wat defect was om te vragen of dat ook gerepareerd moest worden en de prijs doorgegeven.
Vakmanschap, fijn contact en binnen enkele dagen alles helemaal geregeld
We zijn goed geholpen
En hebben alles goed
Goed geïnstalleerd
Prima zaak
De tijd die ze voor je nemen. De deskundigheid van het personeel. De afhandeling van zaken.
Vriendelijk personeel. Ik werd gelijk geholpen. Het probleem werd ook prima opgelost
Zocht een electrische fiets ,en ben super goed geholpen ,erg duidelijk en een goede service 👍👍

Respuesta de Bike Totaal - Damhuis
Je word hier altijd goed te woord gestaan. En ook goed geholpen door het personeel.
Helaas is mijn fiets gestolen. Ik kon heel snel bij Bike totaal Damhuis terecht en kon gelijk een nieuwe fiets uitzoeken. Ik kreeg er zelfs een mooie stevige ketting bij. Wat een topservice! Bedankt voor de fijne en snelle service.
Die Damen und Herren ! Sind in ihr Fach wissen und Arbeit an Fahrrad ! Sehr gut ! Sehr gute Beratung auch !