La empresa ha respondido
Inruil van onze 4 jaar oude E-Bikes was snel geregeld en de inruilprijs was t.o.v. andere fiets dealers best goed te noemen. De aflevering was snel in goed. Kregen goede uitleg bij de aflevering over... Ver más
Ik ben vriendelijk te woord gestaan, mijn vragen en wensen werden goed beluisterd en ik werd uit eindelijk goed geadviseerd. De gemaakte afspraken zijn door de verkoper goed nagekomen.
Nette verkopers. Geen opdringen en goed advies. We hebben de perfecte fiets voor ons gekocht. Dank.
Escrito por la empresa
Dunantstraat, 4, 7591 AZ, Denekamp, Overijssel, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Super Kundenfreundlich und große Auswahl

Respuesta de Bike Totaal - Fietz Denekamp
Service goed,personeel vriendelijk en professioneel

Respuesta de Bike Totaal - Fietz Denekamp
Ze nemen de tijd om je wensen te verzamelen en daar een goed advies op te geven.

Respuesta de Bike Totaal - Fietz Denekamp
Goeie service. Er wordt met je meegedacht i.p.v. alleen aan de verkoop denken.

Respuesta de Bike Totaal - Fietz Denekamp
Alle medewerkers erg betrokken bij een goede servicebeurt en aanschaf nieuwe handvatten en zadel. Ook het aanbod het zadel inde gaten te houden en eventueel te vervangen bevalt me. Erg prettige zaak, niet goedkoop maar voor de prijzen heb je ook wat.

Respuesta de Bike Totaal - Fietz Denekamp
Super nette kompetente und freundliche Bedienung von allen Mitarbeitern.
👌👌👌👌👌👌 und sehr sympathisch
Fijne klantenservice en duidelijke uitleg over de fietsen
Super geholpen en geadviseerd; kundig en niet “opdringerig “