Vriendelijk, netjes en duidelijke uitleg. Zeker een winkel om nogmaals terug te gaan. Advies op maat, erg behulpzaam.
La empresa ha respondido
Hier word je direct geholpen , goede voorlichting en meedenken met de klant zoals t hoort . Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.
La empresa ha respondido
Prima service en behandeling bij het oplossen en meedenken nadat mijn fiets was gestolen.
Escrito por la empresa
Walstraat, 17, 5341 CJ, Oss, Noord-Brabant, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Vriendelijk, netjes en duidelijke uitleg.
Zeker een winkel om nogmaals terug te gaan.
Advies op maat, erg behulpzaam.

We worden altijd heel netjes geholpen ,en een Top Service

Respuesta de Bike Totaal - Hendriks
Erg goed en vriendelijk geholpen. Er is heel prettig meegedacht en geadviseerd bij de aankoop.

Respuesta de Bike Totaal - Hendriks
Dit is m'n 2e aankoop daar.
Ze denken goed mee en zijn lekker no nonsense zonder brutaal te zijn.
Ze zijn juist heel aardig en klantgericht. Fijne producten en service ook.

Respuesta de Bike Totaal - Hendriks
Erg vriendelijk en behulpzaam, nam de tijd voor goede uitleg over het leaseprogramma en hun rol hierin

Respuesta de Bike Totaal - Hendriks
Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.

Respuesta de Bike Totaal - Hendriks
Vandaag gingen we happen en trappen, maar mijn vriendin was de fietscomputer vergeten. We zijn naar deze winkel gegaan om te vragen of we er een mochten lenen. De medewerkster was zo vriendelijk om ons er een te lenen en zei dat als de winkel dicht was wanneer we terugkwamen, we hem bij de Chinees aan de overkant mochten afgeven. Dit hebben we zo gedaan. Dank voor het vertrouwen in ons en dank voor het lenen!

zeer goede service
heel vriendelijk geholpen
uitstekend geinformeerd

Vriendelijk en servicegericht
snelle levering ebike.
Hele vriendelijke mensen die alle tijd voor je nemen. Problemen worden netjes opgelost.
Vriendelijk en zeker een winkel om terug te gaan en een goede fiets ben er blij mee