Ondanks de drukte heel snel geholpen. Efficiënt georganiseerd. Na de onderhoudsbeurt hoorde ik een rammel bij het voorwiel van m'n fiets en daarmee werd ik de volgende dag direct en heel vriendelijk g... Ver más
Admiraalsplein, 2, 3317 BA Dordrecht, Zuid-Holland, NL
La empresa ha respondido
Voor de eerste keer twee fietsen gekocht, wij waren zeer tevreden over de vakkundig uitleg en de nette afwikkeling ervan. Zeker een aanrader.
La empresa ha respondido
Heel behulpzaam bij het kiezen van een nieuwe ebike. Duidelijke uitleg. Niet dwingend. Bij ophalen was het druk. Minder aandacht, terwijl je toch iets duurs kwam ophalen. Onduidelijk wanneer j... Ver más
Escrito por la empresa
Admiraalsplein, 2, 3317 BA, Dordrecht, Zuid-Holland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ondanks de drukte heel snel geholpen. Efficiënt georganiseerd. Na de onderhoudsbeurt hoorde ik een rammel bij het voorwiel van m'n fiets en daarmee werd ik de volgende dag direct en heel vriendelijk geholpen!

Respuesta de Bike Totaal - Isendoorn
Omdat ik zeer tevreden bent met isendoorn. Ze staan altijd voor je klaar. Ik kom daar al vanaf ik 16 jaar bent . Goede service ik ben erg tevreden en vriendelijke personeel. Met vriendelijke groet Agatha Dagdeviren

Respuesta de Bike Totaal - Isendoorn
Goed advies gekregen, prima geholpen en ben al heel lang klant.

Respuesta de Bike Totaal - Isendoorn
Vlot en kundig geholpen. Verkoper was verfrissend eerlijk wat ik erg op prijs heb gesteld.
Fiets stond compleet klaar ( incl fietstassen er al op) bij afhalen.

Respuesta de Bike Totaal - Isendoorn
Te vaak wordt ingeschat dat iets snel kan worden geleverd maar later blijkt het langer te duren. En dan wordt er niet over gecommuniceerd omdat het "te druk" is.

Respuesta de Bike Totaal - Isendoorn
Service goed uutleg goed een zaak die echt klant gericht us

Respuesta de Bike Totaal - Isendoorn
Goed en vakkundig personeel. Neemt echt de tijd voor je vragen mensen weten waar ze het over hebben. Zou ze zeker aanbevelen.

Respuesta de Bike Totaal - Isendoorn
De klant is koning! Uitstekende service en informatie om een verantwoorde keuze te maken. Vriendelijk personeel die echt de tijd voor je nemen. Onze fietsen worden thuisbezorgd, buiten Dordrecht overigens. Alles volgens afspraak en ongedwongen. Ook de nota gewoon achteraf per bank betalen. Wat een vertrouwen! Hulde!

Respuesta de Bike Totaal - Isendoorn
Heel behulpzaam bij het kiezen van een nieuwe ebike.
Duidelijke uitleg.
Niet dwingend.
Onduidelijk wanneer je aande beurt was.
Werd gelijk geholpen door een vriendelijk man hij legde goed uit, luisterde ook wat mijn wensen waren en naar mijn vragen.
Gaf zijn eigen mening wat fijn was.
Was snel klaar met kopen en na een half uurtje was mijn fiets al klaar om te vetrekken samen met mij.
De collega's van de man waren ook vriendelijk kan niks zeggen dan dankjewel voor een goede ervaring.
Goede service, prettige ervaring, snelle levering. Aanbeveling voor andere
Goed advies, proberen je niet zomaar iets aan te smeren. Hele fijne zaak!
Goed geholpen na de diefstal van de display van mijn e-bike. Een nieuwe in voorraad, dus meteen bevestigd.