volgens afspraak om half 9 aanwezig zijn,was even eerder maar was direct aan de beurt en werd ook meteen koffie aangeboden.toen de fiets weer klaar was wat werd gemeld fiets gereed en toen ik keek st... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Ben goed geholpen, bij het verstrekken voor informatie over mijn fiets, die ik nodig had voor aangifte doen van gestolen fiets bij de politie. verder goed geholpen bij het invullen van gegevens van m... Ver más
Vooraf een uitgebreide informatie over de (on)mogelijkheden van verschillende ebikes. De administratieve verwerking van de lease ging vlot. Bij het ophalen nogmaals alle knoppen besproken. Ik had... Ver más
Wij waren al zeer tevreden klanten met e-bikes bij Lambeck in Appingedam. Nu hebben wij bij hen (verkoper Erwin) een aangepaste driewieler fiets van Van Raam gekocht. Er is prima met ons meegedacht b... Ver más
Escrito por la empresa
Farmsumerweg, 126, 9902 BW, Appingedam, Groningen, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Door omstandigheden de fiets wat laat aangemeld voor een beurt en ze hebben er alles aangedaan dat het werk goed uitgevoerd kon worden. de fiets werd weer netjes afgeleverd en uitleg gekregen wat eraan gedaan is. Kundige en vriendelijke mensen
Super service! 'S ochtends een lekke achterband en begin van de middag konden we de fiets weer ophalen.
Ook direct weer een volledige onderhoudsbeurt gehad!
Alles volgens afspraak gerepareerd super te vreden.
Nieuwe fiets voor onze zoon gekocht
Zijn goed begeleid in t zoeken naar de juiste fiets
Supervriendelijk personeel
Prima te woord gestaan. Service gericht en prima afhandeling tegen zeer acceptabele prijs.
Goede snelle service voor jouw fiets/e-bike, en de mogelijkheid voor halen/terug brengen van jouw fiets/e-bike voor reparaties, ben tevreden met bike-totaal (Appingedam)
Service beurt ..ze belden netjes om te vertellen dat er meer moest gebeuren aan de fiets ..dat vonden wij heel fijn.
Verder vinden wij de service goed bij Lambeck
fiets op de afgesproken tijd gebracht , leenfiets meegekregen, na telefoontje fiets weer opgehaald, nieuwe binnen en buitenband
Vriendelijke medewerken en goed werk af geleverd
De achterband van mijn elektrische fiets was lek door glas, en we zitten middenin de feestdagenperiode. Dankzij de goeie service van Lambeck is mijn fiets nog, inclusief haal- en brengservice, gerepareerd vóór het nieuwe jaar. Heel fijn!
Prettige medewerkers die de klanten uitgebreid helpen. Product was besteld ,binnengekomen en gemonteerd op de ebike. Heb ook nog een ouderwetse fietspomp gekocht. Daarmee hadden ze ook goed geholpen om die in de fietstas te krijgen.
Op een rustige manier geholpen zowel in de winkel als voor de telefoon en goede uitleg bij de aankoop die ik heb gedaan .
Ontzettend goed geholpen Alles ook goed uitgelegd.Vriendelijk personeel. Het was ons 1e x dat we elektrische bij hen hebben gekocht