Bike Totaal - Neuteboom Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Touwbaan, 1E, 2352 CZ Leiderdorp, Zuid-Holland, NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Denken met je mee in oplossingen, helpen je en nemen de tijd voor je. Hebben fietsen in de juiste kleuren en modellen; modellen die je wel wil en bruikbaar zijn (de modellen die in het boekje leuk sta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima alles uitgelegd over gebruik elektrische fiets en ook over de nieuwe fietsendrager voor op mijn auto. Mij zelf laten oefenen, tips gegeven. Rustig en hij had alle tijd voor mij. Ik ben heel te... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn geholpen, wist eigenlijk al wat ik wilde en rijd nu op een mooie Gazelle Paris +, geweldige ervaring. Was snel geregeld, in de winkel hangt een fijne sfeer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg vriendelijk geholpen, hij luisterde goed naar mijn wensen en zijn tot een goede oplossing gekomen. Een zeer goed bedrijf, ik kom er al 10 jaar met plezier.

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de reparación de bicicletas
  3. Tienda de accesorios para bicicletas
  4. Tienda de bicicletas usadas

Sobre Bike Totaal - Neuteboom

Escrito por la empresa

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

11.325 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel vriendelijk geholpen en voldoende…

Heel vriendelijk geholpen en voldoende uitleg gegeven over de aankoop en mogelijkheden wat er allemaal mogelijk is met de e-bike.

17 de julio de 2026

Beste,

Bedankt voor je reactie. Fijn dat je goed bent geïnformeerd over je e-bike en de mogelijkheden die erbij komen kijken. Zo ga je er met een goed gevoel op uit.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima voorlichting over produkten die…

Prima voorlichting over produkten die binnen het wensenpakket vallen en uitstekende technische en praktische voorlichting

12 de julio de 2026

Beste,

Fijn dat de voorlichting zo goed aansloot bij wat je zocht. Dat maakt een keuze een stuk makkelijker.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De tijd nemen

Duidelijke uitleg .. geen gehaast ..goed gevoel

25 de junio de 2026

Beste,

Fijn dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Een goed gesprek zonder dat je je opgejaagd voelt, daar zit je als klant toch op te wachten.

very firendly

very firendly, knowledgeable and took their time at explaining things. The workers in the maintenance shop are the real stars

2 de julio de 2026

Beste,

Thank you for the kind words. It's great to hear that the mechanics took the time to walk you through everything properly. We'll make sure to pass this along to the team in the workshop, they'll be happy to read this.

Goed advies

Goed advies, snelle service voor ee noeuwe fietshelm

27 de junio de 2026

Beste,

Fijn dat je snel geholpen bent met je nieuwe helm. Veel plezier en veilige kilometers gewenst.

Fijne no-nonsense eigenaar

Fijne no-nonsense eigenaar, eerlijk en duidelijk. Goede service, top

26 de junio de 2026

Beste,

Bedankt voor deze mooie woorden. Eerlijk en duidelijk, dat is precies hoe ik het zelf ook het liefst heb. Fijn dat je dat zo hebt ervaren.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ben vaste klant bij bike totaal…

Ben vaste klant bij bike totaal neuteboom Leiderdorp dus keuze en uiteindelijke juiste fiets was gauw geregeld

17 de junio de 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat de keuze zo snel duidelijk was. Als je al weet wat je wilt en wij weten wat bij je past, gaat dat inderdaad een stuk sneller.

Erg vriendelijk geholpen

14 de junio de 2026

Beste,

Tien jaar, dat zegt genoeg. Fijn dat je je wensen goed gehoord voelde en dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen. We zien je graag nog veel vaker.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prettig en fijn geholpen bij het…

Prettig en fijn geholpen bij het uitzoeken van onze fietsen. Nemen de tijd en leggen alles uit wat met de fiets te maken heeft. Echt een aanrader om daar een fiets te kopen.

21 de junio de 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat het uitzoeken van de fietsen zo goed is verlopen. Het helpt echt als je precies weet waar je aan toe bent, dus goed dat alles duidelijk is uitgelegd. Veel plezier met de nieuwe fietsen.

Meteen geholpen

Meteen geholpen. Niet terugkomen voor een afspraak. Superklantvriendelijk. Geweldige kwaliteit.

21 de junio de 2026

Beste,

Wat fijn om te horen! We zijn blij dat we u direct konden helpen en dat u onze service en kwaliteit waardeert.

Bike Totaal

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.