Na een vervelend ongeval moest mijn ebike voor een flinke reparatie. Deze is uitstekend gerepareerd en ook gedaan vlak voordat deze fietsenwinkel met vakantie zou gaan. Zonder het mezelf nog te... Ver más
Raadhuisweg, 29-31, 2811 HT Reeuwijk, Zuid-Holland, NL
La empresa ha respondido
Ik ben onlangs door teer gereden waarbij mijn mooie fiets helemaal beschadigd en vuil is geworden. Mijn fiets werd per direct beoordeeld, een offerte is gemaakt voor declaratie van de kosten en ik kr... Ver más
La empresa ha respondido
Vriendelijke en vakkundige medewerķers. Er ging alleen iets mis tijdens het gesprek over de voorwaarden, de evt korting die gegeven zou worden. Anders zou ik 5 sterren geven.
Wij werden heel fijn geholpen, eerst proef wezen fietsen met goede uitleg. Toen wij de fietsen die wij gekocht hadden kwamen halen was de aflevering perfect weer werd alles uitgelegd niets gehaast o... Ver más
Escrito por la empresa
Raadhuisweg, 29-31, 2811 HT, Reeuwijk, Zuid-Holland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Wij worden door Nomen Reeuwijk altijd prima geholpen. Dit is onze 4e e-bike hier gekocht.
Goed en snel geholpen en vriendelijk personeel
Vriendelijkheid en altijd oplossingen zoeken. Dus perfecte services
Vriendelijk en voorkomend. Deskundig advies en snelle service. Prima!
We zijn geweldig geholpen.
Ik kwam voor een tweede hands fiets en ging met een nieuwe naar huis!!!
Gi d geadviseerd m!
En de sfeer is heel prettig.
Snelle service ondanks de drukte. Blijven correct als personeel professionele
Super fijne zaak met geduld en verstand van zaken, helpen je met alle plezier en doen net een stapje verder dan de rest!

Respuesta de Bike Totaal - Nomen
Prima geholpen door de medewerkers van Bike Totaal
goed geinformeerd en geholpen,fiets netjes afgeleverd
Zeer vriendelijk geholpen. Geen Verkoop-praatjes! Fiets/e-bike werd snel geleverd
Nieuwe fiets tegen alle verwachting in toch van kettingkast weten te voorzien
Bij een onderhoudsbeurt weet je dat er bij Bike Totaal Noomen zeer serieus naar jouw fiets/E bike gekeken wordt om deze weer in top conditie te brengen. Super goede service.
Goed en deskundig en vriendelijk geholpen met de keuze van een elektrische fiets.
Kan het iedereen aanraden.