Beste team van Bike Totaal Ridder, Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid en service in jullie winkel. Zodra een klant binnenkomt, staan de medewerkers klaar om vriendelijk te helpen en... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
5 jaar geleden kocht ik een E Bike en sloot meteen een verzekering af voor 3 jaar. Deze werd daarna nog 2 jaar verleng. Nu moest ik beslissen of de fiets opnieuw verzekerd kon worden. Daarvoor was... Ver más
1. werd gelijk vriendelijk ontvangen 2 oorzaak bekijken en oplossen 3. fiets gerepareerd en door meedenken medewerker alles gecontroleerd en verholpen, leen fiets mee en ik kreeg tips mee, fiets w... Ver más
Goed advies en servicebij de aankoop van twee heren fietsen en bij het opknappen van een bestaande fiets. Snelheid, goede prijs en komen afspraken na.
Escrito por la empresa
Groenestraat, 44-46, 3861 CN, Nijkerk, Gelderland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Beste team van Bike Totaal Ridder,
Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid en service in jullie winkel. Zodra een klant binnenkomt, staan de medewerkers klaar om vriendelijk te helpen en advies te geven. Het hele team doet zijn best om klanten goed te ontvangen en te helpen. Daardoor voelen klanten zich welkom en gaan zij tevreden en blij de winkel uit.
Bedankt voor de goede service en de prettige ervaring.

Respuesta de Bike Totaal - Ridder
Denken mee en goede service, behulpzaam en vriendelijk.
Prima service en tips… zoeken naar goede oplossingen voor je vraag.
Ik ben heel goed geholpen alles goed uitgelegd en heel vriendelijke en behulpzame medewerkers
Fiets was in eerste instantie niet op voorraad bij winkel. Er is contact gezocht met een andere winkel en een paar dagen later kon ik mijn fiets ophalen. Dit was supersnel geregeld!
goede begeleiding bij selectie framemaat ondanks lastig postuur lange benen, korte romp.
Goed geholpen. Zelfs nog even de tijd op mijn display goed gezet. Top
Goede verkoop fiets, goede adviezen. Goed bedrijf kom er al jaren er is aandacht voor de klant.
Er is door Bike Totaal geluisterd naar mijn klachten. De klachten zijn allemaal verholpen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.