Bike Totaal - Rob Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Stationsweg, 16, 5831 CR Boxmeer, Noord-Brabant, NL

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Duidelijke info. Ook is er moeite gedaan om een collega te bellen omdat de fiets welke ik voor ogen had, niet in de winkel stond. Daarnaast kreeg ik de kans om voor een andere kleur te... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Werd meteen geholpen goede service en kan het zo ruilen geen probleem eerste was duurde andere was goedkoper was gepint maar kreeg mijn geld terug geen gezeur van dat gaat dat noem service .

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de reparación de bicicletas
  3. Tienda de accesorios para bicicletas
  4. Tienda de bicicletas usadas

Sobre Bike Totaal - Rob

Escrito por la empresa

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

11.736 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Goeie fietsenzaak

Mij hoor je niet klagen over de fietsenzaak ik wordt altijd goed geholpen en totaal niet beroerd om mee te denken en de prijzen zijn leuk. Anderen fietsenzaken in de buurt doen alles puur om het geld en als je wat kleins hebt hebben ze geen tijd. Fijne fietsenzaak in Boxmeer bij biker totaal rob ik raad de mensen ook aan om daar langs te gaan. 😉👍🏻

24 de julio de 2026

Beste,

Wat een mooie review, bedankt daarvoor. Fijn dat je je zo welkom voelt en dat er gewoon even de tijd voor je wordt genomen, ook voor kleine dingen. Dat je ons aanbeveelt bij anderen betekent echt wat.

Tot de volgende keer in Boxmeer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Werd meteen geholpen goede service en…

22 de julio de 2026

Beste,

Fijn dat de omruil zo vlot is gegaan en dat het geld meteen teruggestort is. Zo hoort het gewoon.

Goede cervice

Goede cervice

11 de julio de 2026

Beste,

Bedankt voor het compliment.

Perfecte service

Perfecte service. De fiets was veel eerder klaar dan verwacht.

18 de julio de 2026

Beste,

Leuk dat de fiets zo snel klaar was. Dat scheelt weer wachten.

Super Service

Super Service, Fehler erkannt an meinem Dreirad und unser Radurlaub war gerettet.
Vielen lieben Dank!

10 de julio de 2026
Opinión espontánea

Beste,

Wat fijn dat we de fout op tijd konden vinden en dat jullie fietsvakantie gewoon door kon gaan. Daar ben ik blij om.

Hele fijne en TOPPY service

Hele fijne en TOPPY service, vriendelijk personeel en zeeeeerrrr behulpzaam!!!!
👍🌞😎👋

Beste,

Leuk om te lezen dat je zo goed geholpen bent. Bedankt voor de enthousiaste woorden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jens heeft ons goed geholpen

Jens heeft ons goed geholpen. Zijn advies was duidelijk en eerlijk. Alles wat hij beloofd heeft is hij nagekomen en de fietsen rijden zoals beloofd het is elke keer een feestje om daar in de winkel te mogen komen.

Beste,

Wat leuk om te lezen dat Jens jullie zo goed heeft geholpen. Eerlijk advies en afspraken nakomen, daar mag je op rekenen. En dat de fietsen precies doen wat beloofd is, dat is natuurlijk het mooiste resultaat. We zien jullie graag weer in de winkel.

onderhoudsbeurt

De fiets kreeg een jaarlijkse onderhoudsbeurt, de afspraken met dit bedrijf zijn heel gemakkelijk te maken, er werd gebeld voordat een grotere reparatie werd uitgevoerd. Heel fijn om een goede leenfiets mee te krijgen.

Beste,

Fijn dat je de leenfiets goed van pas is gekomen. En dat we even gebeld hebben voordat we met de grotere reparatie aan de slag gingen, dat vind ik gewoon logisch. Zo weet je waar je aan toe bent. Goed om te lezen dat de afspraak ook soepel verliep.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The ethics and behavior of the staff…

The ethics and behavior of the staff were incredibly warm and excellent, and the quality of the products is also unparalleled.

1 de julio de 2026

Beste,

Wat een mooi compliment, zowel voor de mensen in de winkel als voor de fietsen zelf. Bedankt dat je de tijd nam om dit te delen.

Goede service, vriendelijke personeel

26 de junio de 2026

Beste,

Bedankt voor de mooie woorden, dat doet ons goed.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Je wordt goed en vriendelijk…

Je wordt goed en vriendelijk geholpen,en krijgt o.a.op je vragen antwoord of ze zoeken het voor je op.
Nemen daar alle tijd voor,

27 de junio de 2026

Beste,

Prettig om te lezen dat je alle ruimte kreeg om je vragen te stellen. Soms is even doorzoeken naar het juiste antwoord precies wat nodig is.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed

19 de junio de 2026

Beste,

Bedankt voor je reactie, fijn te horen dat je goed geholpen bent.

Bike Totaal

8 consejos para escribir buenas reseñas.