Vriendelijk personeel, erg goed geholpen. Kon alle tijd nemen om goed proef te rijden. Proberen niks door te drukken pf iets dergelijks met verkopen. Al met al een mooie winkel met goed personeel!
La empresa ha respondido
Ondanks de toeloop van veel klanten werd de tijd genomen om ons te helpen. Er bleek meer dan voldoende kennis aanwezig en we hadden vertrouwen in het advies. Een weekje later heb ik mijn fiets op kunn... Ver más
We zijn goed en vriendelijk geholpen. Toen bleek dat de nieuwe fiets voor mijn zoon later zou komen, zijn we hierover telefonisch geïnformeerd. Erg fijne service!
La empresa ha respondido
Zeer tevreden over de service! De verkoper heeft echt goed met ons meegedacht, nam de tijd en deed zichtbaar zijn best om alles goed te regelen. Vriendelijk, behulpzaam en betrokken. Zeker een aanrade... Ver más
Escrito por la empresa
Hierdenseweg, 21, 3841 GV, Harderwijk, Gelderland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Goede uitleg en vriendelijke meneer die heeft geholpen
Vriendelijk geholpen, nemen de tijd voor je, denken ook met je mee!
Alles helemaal top geregeld door deze vakmensen!
Misschien wel handig om bij het maken van een reparatie/beurt afspraak te vermelden dat een eventuele leenfiets gereserveerd moet worden!
Snel en goede service, ook nog even t kratje vastgezet, ketting gesmeerd.. nog 1 ding gerepareerd die kapot was.. heel fijn en een goede prijs!!
Heel fijn dat er zo meegedacht wordt. Goed advies en klantgerichte service.
Nieuwe stadsfiets gekocht. Snelle levering, goede service, prima afmontage en (keuze uit) accessoires.
Reële inruilprijs voor oude stadsfiets.
Goed pakket aan onderhoudsbeurten.
Wij kennen Schraverus al ruim 40 jaar. Altijd goede service en aandacht voor onze wensen. Als het moet trekken ze zo een uur voor je uit. Daardoor is de wachttijd soms wat lang en en wordt er wel eens iets vergeten, maar dat wordt ook altijd weer goed opgevangen en gecorrigeerd. Je rijdt weg op de fiets die bij je past. Service en nazorg is ook altijd goed.

Respuesta de Bike Totaal - Schraverus
Altijd fijne en snelle hulp , weer blij met de aankoop van mijn nieuwe fiets

Respuesta de Bike Totaal - Schraverus
Goed geholpen door mensen met verstand van fietsen.