Eindhovenseweg, 112, 5552 AD Valkenswaard, Noord-Brabant, NL
La empresa ha respondido
Duidelijke uitleg over de fiets, easy flow gazelle.. Een leenfiets meegekregen van zaterdagavond tot dinsdagochtend zodat ik een goed idee kreeg over de manier van fietsen omdat die toch iets anders... Ver más
Hebben al jaren fietsen gekocht bij bike totaal Valkenswaard hele goede service en heel fijn personeel echt een aanrader om hier fietsen te kopen
Escrito por la empresa
Eindhovenseweg, 112, 5552 AD, Valkenswaard, Noord-Brabant, Holanda
Invita a los clientes a opinar

Respuesta de Bike Totaal - Valkenswaard
Doorgegeven wat er gerepareerd moest worden en wat de kosten hiervan waren zodat dat geen verrassing was bij het ophalen van de fiets. Goede service daar er nog iets vervangen moet worden wat nog net binnen de garantietermijn valt.

Respuesta de Bike Totaal - Valkenswaard
Hele goede uitleg bij aankoop elektrische fiets, goede service en vriendelijke personeel

Respuesta de Bike Totaal - Valkenswaard
Ik ben heel prettig geholpen, ook werd er goed naar mijn wensen geluisterd!

Respuesta de Bike Totaal - Valkenswaard
In mijn ogen heeft het bedrijf alles alles goed gedaan, klantvriendelijk, goede adviezen, er werd de tijd genomen voor mijn vragen en twijfels. En nu rijd ik op een weergaloos fijne fiets

Respuesta de Bike Totaal - Valkenswaard
Herkenning! 10 jaar geleden onze eerste elektrische fietsen gekocht en altijd in onderhoud gehad. Tijd voor nieuwe fietsen. En dan wordt je opnieuw goed geholpen en is er geen sprake van pushen. Goede deal gesloten en bij ophalen ook nog korting op fietstassen en onderhoudsset erbij.

Respuesta de Bike Totaal - Valkenswaard
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Snel duidelijk en zonder poespas pas

Respuesta de Bike Totaal - Valkenswaard
Duidelijke uitleg bij de aankoop. Vriendelijk,behulpzaam en vakkundig personeel.
Prima service.

Respuesta de Bike Totaal - Valkenswaard
Ze hebben netjes gebeld om te laten weten dat er meer vervangen moest worden dan verwacht zodat je niet voor een onaangename verrassing komt te staan en uiteindelijk is de fiets weer zoals nieuw voor een zeer acceptabele prijs

Respuesta de Bike Totaal - Valkenswaard
Duidelijke uitleg en snel geholpen.
Erg tevreden.