Ik kreeg een eerlijk advies, geen opdringerige verkopers. Mijn vorige fiets daar ook gekocht, na 11 jaar steeds nog goede service gehad. Ik ga weer heerlijk genieten van mijn nieuwe fiets. Bedankt t... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Top fietsenzaak, ben vriendelijk en professioneel geholpen. Prijs was aan de hooge kant te vergelijken met ander online winkels maar de service was uitstekend.
La empresa ha respondido
Fiets had na 4 jaar toch echt een grote beurt nodig, nieuwe banden, de ketting rammelde in de kast en het rijdt nu weer als een zonnetje. 'sOchtends binnen gebracht, smiddags alweer op kunnen halen (r... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de bicicletas
- Tienda de reparación de bicicletas
- Tienda de accesorios para bicicletas
- Tienda de bicicletas usadas
Sobre Bike Totaal - van den Driest
Escrito por la empresa
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Información de contacto
Zusterstraat, 24, 4331 KK, Middelburg, Zeeland, Holanda
- +31 11 8612410
Invita a los clientes a opinar
Ik kreeg een eerlijk advies
Ik kreeg een eerlijk advies, geen opdringerige verkopers.
Mijn vorige fiets daar ook gekocht, na 11 jaar steeds nog goede service gehad.
Ik ga weer heerlijk genieten van mijn nieuwe fiets. Bedankt top team
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Top fietsenzaak

Prima zaak
Fijne medewerkers. Ben echt goed geholpen. En was ook blij wat ik terug kreeg voor mijn oude fiets. Ga er zeker weer naar terug

Respuesta de Bike Totaal - van den Driest
Goede uitleg door vriendelijk personeel
Goede uitleg door vriendelijk personeel.
Hulpvaardig , kleine reparaties ter plekke tussendoor.

Hele prettige winkel
Heel prettig ontvangen in de winkel en goede uitleg gekregen. Dan nog een mooie inruilwaarde voor de inruilfiets gekregen. Nieuwe fiets aangeschaft.

Respuesta de Bike Totaal - van den Driest
Ze hebben me super geholpen
Ze hebben me super geholpen. Ondanks dat het druk was werd alle tijd genomen. En omdat ik eigenlijk niet precies wist wat ik wilde heeft hij vragen gesteld om bij de juiste fiets uit te komen. Erg blij mee.
Prima service
Prima service en afhandeling van de reparatie van m’n elektrische fiets.
Alles goed geregeld.zoeken naar een…
Alles goed geregeld.zoeken naar een oplossing,ik had geen bank die in de lijst stond en dat hebben ze snel opgelost.
Alles werd goed en geduldig uitgelegd.
Alles werd goed en geduldig uitgelegd.
Zelfs de boutjes waren ingevet.
Dus het onderhoud is al begonnen bij de aankoop.
Duidelijk
Duidelijk, vriendelijk en deskundig geholpen. Alles volgens afspraak nagekomen! Top!
Prima service en uitleg
super klantgericht!!
Heel goed geholpen!
Heel vriendelijk personeel en goede service. Het kan druk zijn in de winkel, maar ze laten zich niet van hun stuk brengen en nemen goed de tijd voor je, zowel voor de aankoop van de fiets als bij het aflevermoment. Ze hebben kennis van wat ze verkopen en geven graag advies en toelichting.
We kregen twee verschillende fietsen tegelijk mee, zodat we samen een proefrit konden maken, en hoefden niet binnen 5 minuten terug te zijn, maar mochten rustig even testen op een wat langer stukje, zodat we de fietsen echt even konden aanvoelen. Ook over de maat van de fiets kregen we goed advies, en als het zadel na aankoop tóch niet zo lekker zit ben je welkom voor advies en een ander zadel.
De verkoper heeft alles uit gezocht
De verkoper heeft alles uit gezocht. Welke elektrische fiets het beste bij mij past.toppy.
Meegedacht en oplossing gevonden zodat…
Meegedacht en oplossing gevonden zodat ik een mij passende fiets heb kunnen kopen.
Klantvriendelijk!
Heel klantvriendelijk en goed advies, heel blij met mijn nieuwe fiets
Heel klantvriendelijk, luisteren naar de klant en hieruit een goed advies en heel blij met mijn nieuwe fiets
Deskundig en vriendelijk
Net mijn nieuwe fiets opgehaald, super service en vriendelijk personeel.
Ik zou het iedereen aanraden om hier een fiets aan te schaffen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.