Onze fietsen zijn weer als nieuw Gevraagde reparaties zijn goed uitgevoerd. In verband met ons verzoek om de twee fietsen ook in het geheel te controleren, werden we gebeld over de bevindingen en de... Ver más
Geversstraat, 43, 2341 GA Oegstgeest, Zuid-Holland, NL
La empresa ha respondido
Ik had afgesproken voor een proefrit en de verkoper had alle tijd voor mij zodat ik een goede uitleg kreeg over de verschillen tussen twee fietsen. Op basis daarvan ben ik overgegaan tot aankoop van... Ver más
La empresa ha respondido
Vandaag fantastisch geholpen door van Hulst. Bike totaal Oegstgeest!!!!!! Binnenventiel van mijn band kapot. Binnen 5 minuten vervangen door een. Gevraagd naar de kosten zei de monteur “service mij... Ver más
La empresa ha respondido
Fiets is netjes onderhouden. Fietst weer fijner. Jammer dat ik een gebrek bij aanschaf niet eerder heb gemeld en nu wel. Nu kostte correctie geld waar hij voorheen mogelijk onder garantie was verholpe... Ver más
Escrito por la empresa
Geversstraat, 43, 2341 GA, Oegstgeest, Zuid-Holland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Beurt volgens schema reparatie aan wiellagers en trappers .
En een schone fiets retour
Bij deze Bike Totaal word je nog echt als klant behandeld. Iedere medewerker is vriendelijk en staat je netjes te woord. Of het nu gaat om de aankoop of het onderhoud, alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Kortom en zeer betrouwbare en goede topzaak.
The personnel at BukeTotaal is not only Friendly but extremely efficient. That provide you with quick and cost effective solutions. My experience is that they really care about us and our requests. We bought our Urban arrow there, and based on the purchase experience and the support to meet all of our requirements, we will highly recommend their services. Besides during our first service (included on the purchase) they were extremely flexible and provide extra services with no cost! Great tram, with high quality delivery!
Franco Pérez
Ontzettend vriendelijk en behulpzame medewerkers.
De mensen in deze winkel luisteren naar je. Als je even iets hebt is het niet 'kom over twee weken maar terug'.
Wij kwamen voor een kleine reparatie.
Deze kon gelukkig meteen gedaan worden.
Ook een ander item die nodig vervangen moest worden, bleek daar, kon ook meteen vervangen worden.
Dus heel fijn dat het meteen gedaan werd.
Binnengelopen met een lekke band, en werd direct geholpen
De standaard was er snel op gezet, maar wel te kort ingesteld.

Respuesta de Bike Totaal - van Hulst Geversstraat
Ik wilde een aparte aanpassing aan de rem en dit hebben ze erg goed opgelost. TOP