Het was een fijne ervaring met vriendelijke, vaktechnische behandeling de juiste keuzes te mogen maken bij van Sleeuwen Bike totaal te Venhorst. Ook bij het ophalen van de fiets nog wat puntjes op... Ver más
Van Sleeuwen Fietsen - Venhorst Wat een topzaak! We werden er zeer vriendelijk ontvangen. Iedereen is super openhartig en neemt echt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en al je vrag... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Vriendelijk ontvangst Een duidelijke uitleg over fiets en bijkomende vrijwillige kosten (verzekeringen) Geen verkoop druk, in alle rust over de aankoop thuis kunnen nadenken. Goede service P... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de bicicletas
- Tienda de reparación de bicicletas
- Tienda de accesorios para bicicletas
- Tienda de bicicletas usadas
Sobre Bike Totaal - van Sleeuwen
Escrito por la empresa
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Ringbaan, 27, 5428 GP, Venhorst, Noord-Brabant, Holanda
- +31 49 2351278
Invita a los clientes a opinar
Dikke pluim
Service, halen en brengen van de fiets. Gedegen onderhoud door bekwame mensen. Helemaal top.

Van Sleeuwen Fietsen
Van Sleeuwen Fietsen - Venhorst
Wat een topzaak!
We werden er zeer vriendelijk ontvangen. Iedereen is super openhartig en neemt echt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en al je vragen te beantwoorden. Geen gehaast, maar gewoon aandacht.
Ook kreeg ik zeer goed advies over welke fiets het beste bij me past. Daardoor ben ik nu de trotse eigenaar van deze prachtige Dutch ID Phantom
De service is ook top. Alles werd netjes afgeleverd en uitgelegd, en als ik nog een vraag heb staan ze meteen voor me klaar.
Dit is de eerste fiets die ik bij Van Sleeuwen koop, maar zeker niet de laatste. Zeer blij met mijn nieuwe fiets én met de service! Echt een aanrader.

Respuesta de Bike Totaal - van Sleeuwen
Zeer netjes behandeld afspraak gemaakt…
Zeer netjes behandeld afspraak gemaakt en alles volgens afspraak gelopen en goed werk afgeleverd

Respuesta de Bike Totaal - van Sleeuwen
Op zaterdagmorgen gebeld met de vraag…
Op zaterdagmorgen gebeld met de vraag of ze mijn lekke achterband konden vervangen. Ik kon meteen komen en 's middags was de fiets al klaar. Als extra service is de ketting strakker gelegd en gesmeerd. De fiets loopt weer als een tierelier en dat na 38.000 km.

Top service
Afspraak op korte termijn gepland, fiets ‘s morgens opgehaald en ‘s middags weer helemaal in orde terug. Top!

Respuesta de Bike Totaal - van Sleeuwen
Goed verkoopadviezen en snelle levering
Goed verkoopadvies en snelle correcte levering van nieuwe fiets
Goede geadviseerd en levering geheel…
Goede geadviseerd en levering geheel volgens afspraak. Vertrouwen !
Omdat mijn fiets snel onderhoud nodig…
Omdat mijn fiets snel onderhoud nodig had en ik op vakantie ging hebben ze hem snel gepland en een onderhoudsbeurt gegeven.
Nu kan ik weer veilig op vakantie fietsen.
Top herstel
Mijn fiets is na een flinke val geweldig gerepareerd en weer thuis gebracht.
Perfecte service,
Op tijd opgehaald, goede service en een belletje wanneer ze weer teru gebracht zijn
Zeer goed geholpen en erg blij met de…
Zeer goed geholpen en erg blij met de aankoop!