Vandaag tijdens onze fietstocht zadel afgebroken. Bij de mooie fietsenzaak Bike Total van Wibo de Jong een zadel gekocht die er direct voor mij werd opgezet. Ik heb onze fietstocht van 45 km prima ui... Ver más
La empresa ha respondido
2 elektrische fietsen gekocht, Heel goed geïnformeerd door de verkoper en proefrit kunnen maken. Tijdens de aflevering heeft men uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen. Wij zijn vriendlijk... Ver más
La empresa ha respondido
Aardig personeel, door wat misverstanden waren ze iets vergeten en gingen daar meteen mee aan de slag zodat we toch nog op dezelfde dag de gerepareerde fiets konden ophalen. Super
La empresa ha respondido
Hele goede informatie over de ebike die we op de site hadden gezien. Toch voor een andere fiets gekozen omdat deze beter bij ons paste. Alle tijd wordt genomen en ook na de aankoop mag je altijd even... Ver más
Escrito por la empresa
Stereind, 6, 5421 CT, Gemert, Noord-Brabant, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Zolang wij bij Wibo komen worden gewoon geweldig geholpen.
Ze bellen op wat er stuk was aan de fiets en wat de kosten waren. Op 1 onderdeel zat een levertijd van 4 weken maar dat hebben ze van een showroom fiets gehaalt. Ik kon de gerepareerde fiets na 4 dagen weer ophalen. Top team bike totaal Wibo de jong.
Heel vriendelijk en aardig. Houden zich aan de gemaakte afspraken. Goede service!
Ze hebben veel moeite gedaan om het verjaardagscadeau op tijd klaar te krijgen.
Bedankt namens Dex!
Door ongeval 1 fiets total loss andere beschadigd zeer behulpzaam bij regelen met verzekering en goede uitleg bij aankoop nieuwe fietsen , 1 fiets meteen afgenomen de andere hoefde we pas af te nemen als ik in staat was weer te fietsen .Top zaak !!!