Bike Totaal - Wijtman Pijnacker Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Westlaan, 6, 2641 DM Pijnacker, Zuid-Holland, NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kwam binnen lopen met een slechte achterband en kon mijn fiets gelijk achter laten nog de zelfde dag de reparatie uitgevoerd. Werd netjes gebeld dat de kosten hoger werden door versleten remblokjes.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topservice bij Bike Totaal Wijtman! Wij zijn echt super tevreden over de aflevering van de fiets, de service, de communicatie én de klantvriendelijkheid van het team van Bike Totaal Wijtman. Va... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hadden een fiets op het ook echter was deze helaas niet beschikbaar bij ons in de buurt.(Leiderdorp) gelukkig hadden ze deze wel In Pijnacker. Hier heen gereden fiets aangekocht en deze direct ri... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de reparación de bicicletas
  3. Tienda de accesorios para bicicletas
  4. Tienda de bicicletas usadas

Sobre Bike Totaal - Wijtman Pijnacker

Escrito por la empresa

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

10.991 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Geleverd een originele passende…

Geleverd een originele passende fietstas, snelle service en vakkundig geholpen bij Wijtman-Pijnacker.

9 de julio de 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat de fietstas precies paste en dat je snel geholpen bent. De mensen bij Wijtman-Pijnacker weten er alles van.

Top service

Top service. Je wordt snel geholpen.

25 de junio de 2026

Beste,

Fijn dat je snel geholpen bent. Tot de volgende keer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerlijk advies en snelle service

Eerlijk advies en snelle service. Een goede uitleg van de mogelijkheden vd fiets en behulpzaam.

28 de junio de 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden. Goed om te horen dat de uitleg over de fiets duidelijk was en dat je je goed geholpen hebt gevoeld.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles goed gedaan maar altijd ietsnaar…

Alles goed gedaan maar altijd ietsnaar toe te werken/te verbeteren

20 de junio de 2026

Beste,

Bedankt voor je eerlijke woord. En je hebt gelijk, er valt altijd iets te leren of beter te doen. Als je ideeën hebt, horen we die graag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn voorband wiebelde heen en weer

Mijn voorwiel wiebelde heen en weer, dus ging ik even langs om te vragen of zij er iets aan wilden doen. De monteur keek er gelijk naar, zag direct wat er aan de hand was en ik werd ter plekke even geholpen.
Top, dat ik zo weer naar huis kon fietsen, het was service!!

25 de junio de 2026
Opinión espontánea

Beste,

Fijn dat je meteen goed op weg was. Een wiebelige voorband is toch niet iets waar je mee wilt blijven rondrijden, dus mooi dat het zo snel opgelost was.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijn en vriendelijk geholpen en…

Super fijn en vriendelijk geholpen en geadviseerd! En ook heel fijn, tot aan de levering van mijn nieuwe fiets een leenfiets mogen gebruiken.

21 de junio de 2026

Beste,

Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen en geadviseerd bent! We zijn blij dat de leenfiets goed van pas kwam.

Top service

In Pijnacker. Hier heen gereden fiets aangekocht en deze direct rij klaar gemaakt. Na een half uurtje wachten konden we de fiets direct meenemen. Top service.

17 de junio de 2026

E bike gekocht

E bike gekocht, goede en duidelijke uitleg gekregen. Fijn dat ik op informatie dag in Nootdorp fietsen kon testen. Dan kan je goede keuze maken . Ook kreeg ik leuke attentie mee bij aankoop! Personeel in winkel in Pijnacker was behulpzaam.

24 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topservice bij Bike Totaal Wijtman!

Topservice bij Bike Totaal Wijtman!

Wij zijn echt super tevreden over de aflevering van de fiets, de service, de communicatie én de klantvriendelijkheid van het team van Bike Totaal Wijtman. Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering werd alles netjes en professioneel geregeld. Je merkt dat ze echt de tijd nemen voor hun klanten en passie hebben voor fietsen.

Bedankt voor de goede service en het prettige contact. We zien elkaar snel weer!

Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede tweewielershop.

28 de mayo de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.