Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Opfølgning på Bikeworlds svar: På trods af jeres forklaring og beklagelse er problemet stadig ikke løst. Efter udskiftning af styresystem opstod samme fejl igen efter 7 dage. Nu vurd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supergod service i værkstedet Har købt en elcykel for lige godt to år siden. Batteriet har skrantet på det seneste, men jeg fik først gjort noget ved det, efter de to års garanti var udløbet. Da jeg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en el-cykel på KNALDtilbud og jeg var ærligt talt en smule bekymret for om den havde nogle skjulte skavanker, der ville dukke op hen af vejen. Jeg er KUN positivt overrasket. Cyklen kører som... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Cykelbutik i Silkeborg - Vi har Danmarks største udvalg af cykler

1 estrella

Ha contestado el 38% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hvorfor kan jeg ikke bruge gavekort i…

Hvorfor kan jeg ikke bruge gavekort i butik - samme vare, samme pris. Dog skal jeg betale kr 50 i fragt . Købte lys til kr 500 med gavekort pålydende 2 * 300 da jeg chekede ud var der 0 kroner tilbage. Varen er ikke kommet endnu og det er 1.5 uge siden

2 de mayo de 2024
Logotipo de Bikeworld

Respuesta de Bikeworld

Hej Morten,

Jeg kan se, at du stadig har 52kr tilbage på dit gavekort.

Gavekortet er et online gavekort, men det er muligt at bestille varen til vores butik - altså afhentning - for henholdsvis 0kr... Men nej det kan ikke bruges ved kassen.

Derudover er varen sendt 3. Maj, og har været i en pakkeshop længe. Jeg har sendt dig leveringsbekræftigelse igen. Evt. check din spam folder - ellers kontakt os på Mandag, det kan være du har opgivet en forkert emailadresse.

Mvh Kasper / Bikeworld

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse lige efter bogen

God oplevelse lige efter bogen, havde bestilt en cykel over på deres webside, men den passede ikke, ingen problemer med returnering mm købte 2 andre cykler som blev afhentet hos Bikeworld i silkeborg, god service i butikken ang. retur og udlevering ved Emil

2 de mayo de 2024

Mega god service

Super venlig og service minded personale. God tid til afprøvning. Købte to Specialized como. En var klar og den ene var på ekstern lager også i Silkeborg og her gik ejeren og samlede cykler (en lørdag) og for at undgå vi skulle tilbage igen fra Aarhus fik de den samlet og vi får begge med hjem samme dag. De forstår at kombinere online med stærk fysisk købsoplevelse

27 de abril de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

De var vildt søde og imødekommende i…

De var vildt søde og imødekommende i butikken. Og pressede ikke unødvendigt på. Synes det var rart at være i butikken!

Der var en miskommunikation, hvor jeg blev fortalt at min cykel havde en systemlås funktion, som den ikke har. hvorfor jeg kun giver 4 stjerner.

12 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilt min nye cykel på nettet

Bestilt min nye cykel på nettet, blev mandag ringet op af en sød medarbejder, der spurgte indtil mit køb om det var den rigtige cykel osv. Bare en top god oplevelse, at man også tager sig godt af sine netkunder.

11 de marzo de 2024

Service i Top

Købte en dejlig cykel hvor der desværre var lidt bøvl med gearet. Det tog nogle forsøg at komme helt i mål, men hver gang mødte jeg flinke mennesker og god og hurtig service. Mere kan man ikke forlange. Tak for det.

14 de febrero de 2024

God service

God service. Købte cykel online og bestilte skærme, der viste sig ikke at passe til cyklen. Bikeworld ringede samme dag og vi fik styr på det. Cyklen var helt set samlet bortset fra pedalerne. At fragtselskabet fejlede med leveringen, fik Bikeworld også rettet op på med en genlevering.

5 de febrero de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.