Rigtig god oplevelse at importere bil igennem Bilkonsulenten. God behagelig dialog, når man ringer med spørgsmål samt fine vejledninger på mail der kommer løbende i takt med processen skrider fre... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fremragende bistand og hjælp. Seriøst, trygt, helt problemfrit, gode råd, holder hvad der loves, altid kontaktbar og melder raskt tilbage. Min varmeste anbefaling af Bilkonsulenten / Jan som den h... Ver más
Kan kun anbefale Bil Konsulenten og Jan Kjær - god information, gode råd, god pris - og sparede mig mere end hans salær ved hans forhandling med det tyske bilfirma. Og det hele forløb nemt - som "førs... Ver más
Jan guidede trygt igennem køb og import af elbil fra Tyskland, hvor vi i fælleskab fandt den rigtige bil til en fordelagtig pris. Altid hurtigt svar på både mail og telefon ift. rådgivning og spørgsmå... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Find din luksusbil i Tyskland med kompetent hjælp og rådgivning fra bil-konsulenten.Vores kompetencer, købsforhandlinger, afgiftsberegning, autotransport.
Información de contacto
Harald Giersings alle 3, 8270, Højbjerg, Dinamarca
- 21 24 46 68
- jkj@bil-konsulenten.dk
- bil-konsulenten.dk
Har nu købt 3 biler med hjælp fra Jan
Har nu købt 3 biler med hjælp fra Jan, og oplevelsen er den samme hver gang. Der er god service og altid hurtigt svar
Fantastisk rådgivning og gennemskuelig overblik
Da den ønskede bil ikke var at finde i DK, begyndte jeg at spekulere i importering. Men da jeg ingen erfaring har med import, fandt jeg frem til Jan fra Bil-konsulenten og begyndte at undersøge det tyske marked.
Jeg startede med at læse alle de gode råd og fremgangsmetoden på hjemmesiden og fik også en uforpligtigende snak om processen.
Jeg fandt ret hurtigt den ønskede bil og fik afgift vurderet bilen gennem Bil-konsulenten. Herefter godkendte jeg og vi fik sat gang i selve handlen og transporten. Bil-konsulenten havde hele tiden styr på sælger, kontrakt, transport mm. og gjorde det meget gennemskueligt gennem mail og telefon så man hele tiden er opdateret.
Bilen ankom og jeg har været yderst tilfreds med både bil og rådgivning via Bil-konsulenten.
Super oplevelse ved køb af ID.4
Super oplevelse ved køb af ID.4
Hurtig og præcise svar fra Jan
God vejledning
Et MEGET trygt forløb, klart anbefalingsværdigt
Næste bil bliver stensikkert købt i Tyskland gennem Jan
Import af ID.7 i Tyskland
Vi ville hente en ID.7 i Tyskland og tog fat i Jan fra Bil Konsulenten for hjælp.
Jan guidede os hele vejen igennem fra søgning af bil, kontakt til den tyske forhandler, sikring at alt papirarbejde var i orden, hjælp med bestilling af importplader, og afslutningsvis til bilen var indregistreret i Danmark, undervejs havde vi både telefonisk kontakt og via mail, altid hurtigt og hjælpsomt svar.
Tak til Jan for en nøgtern og rutineret…
Tak til Jan for en nøgtern og rutineret indsats med import af min bil fra Sydtyskland.
Her er der ikke nogen overflødige floskler, blot den nødvendige saglige kommunikation.
Så hæng på og lyt godt efter hvad han skriver i mail korrespondancen.
Man skal ikke undre sig over manglende svar i indbakken på spørgsmål der alligevel rammer forbi skiven. Du får altid svar på det der er relevant. Travl mand der ikke spilder tiden.
Import fra Tyskland
Vi har tidligere brugt Jan fra bil-konsulenten ifm. import af en Audi Q4 fra Tyskland. Derfor var vi heller ikke i tvivl om, hvem der skulle hjælpe os med at hente en Skoda Enyaq hjem.
Jan er virkelig omhyggelig, og der findes ingen dumme spørgsmål. Alt forløb som det skulle, og Jan har begge gange været god til at holde os orienteret om, hvor vi var i processen.
Vores næste bil bliver formentlig også igennem Jan - Kunne vi have givet ham 6 stjerner, så havde vi gjort det👏
En super oplevelse
Jan er hurtig og yderst komepetent. Jeg fik hjælp til at hente en BMW IX3 hjem, og det var en super oplevelse. Klarhed og nemt samarbejde igennem hele processen, og endda rådgivning omkring bilmodeller. Største anbefaling
Import af Tesla fra Tyskland
Jan har givet en utrolig god og hurtig service. Hvis du hyre Jan fra Bilkonsulenten til at hjælpe med import fra Tyskland, så er du sikker på en tryg og fornuftig handel.
Bil hjem fra Tyskland
Jeg fik Jans hjælp til at hente en bil hjem fra Tyskland. Hele processen blev effektivt og professionelt håndteret, og Jan har igennem hele forløbet være meget hjælpsom og tålmodig.
Stor anbefaling herfra!
God service og hurtig hjælp
Jeg har handlet bil i gennem Bilkonsulenten nogen gange, og jeg har altid fået en fantastisk service.
Jan kender markedet og har stor erfaring. jeg har altid fået god sparing og meget ærlig og tillidsfuld samarbejde.
Hurtig og super oplevelse
Jeg ønskede at få importeret en bil fra Tyskland. Jan var altid klar på tasterne og hjalp til når der var brug for det.
Hele processen var super nem og bilen blev leveret til den ønskede adresse.
Vil til enhver tid anbefale Jan og hans service!
Fantastisk og hurtig service.
Oprindeligt skrev jeg til Jan sent om aftenen, efter kl. 22 - han svarede på min henvendelse kl 23.
Det synes jeg beskriver samarbejdet med Jan meget godt.
Han svarer hurtigt og professionelt på ens henvendelser, er ærlig omkring de omkostninger der er ved import af en bil, og gav os løbende opdateringer i løbet af processen, både angående dokumenter der skal underskrives, og leveringsdato for bilen.
Stor anbefaling herfra!
Vi fik Jans hjælp til at hente en bil hjem fra Tyskland. Hele processen blev effektivt og professionelt håndteret, og vi har været rigtig glade for Jans hjælp. Stor anbefaling herfra!
Jeg havde aldrig troet at jeg turde købe en bil i Tyskland
Så har jeg fået min BMW i4 hjem fra Tyskland, og takket være bilkonsulenten har det været super trygt og nemt. Og kommunikationen har været hurtig og præcis. Jeg fandt selv 3-4 mulige emner, og fik gennem Jan beregnet registreringsafgift. Og da jeg havde bestemt mig for den rette model sørgede Jan for resten. Det eneste jeg selv skulle gøre var at betale bilen og få den toldsynet hos min lokale synshal, hvilket tog 20 min. Og da bilen ankom stod den super flot både udvendigt og indvendigt. Og jeg kan konstatere at jeg har fået meget mere bil for pengene ift at købe den hos en dansk forhandler. Et forsigtigt bud er at jeg har sparet mellem 8% og 12%. Det bliver også bilkonsulenten næste gang.
Meget professionel
Meget professionel. Super effektiv og hurtig hjælp. 5 store stjerner.
Bilkonsulenten får 5 store stjerner herfra
Har brugt Jan til at hjemtage en bil fra Tyskland og har hele vejen igennem fået seriøs, god og faglig hjælp.
Forløbet har været præget af en super hurtig og nem kommunikation.
Jan har tålmodigt stået til rådighed for alle mine spørgsmål både på mail og telefonisk - både i selve handelsprocessen, men også efterfølgende da jeg havde en reklamation på min bil, og jeg måtte have Jans hjælp igen.
Generelt følte jeg, at der var 100 pct. styr på alting, og bilen kom sikkert og hurtigt hjem efter handlen var afsluttet.
Bilkonsulenten får derfor mine varmeste anbefalinger.
mercedes EQA250+ hentet i Tyskland
mercedes EQA250+ hentet i Tyskland - jeg havde selv en ide om hvilken type bil jeg ville have - jan fandt forskellige forslag og jeg udvalgte en. Jan hjalp med afslag i pris pga manglede cdc dokument og forhandling af vinterdæk - han var ærlig omkring det at leveringen godt kunne trække ud fordi det var i december vi startede - omkring 15000 for at få kvalificeret hjælp og bilen til DK samt hurtigt registeret er godt givet ud
Har netop modtaget min Skoda Enyak RS…
Har netop modtaget min Skoda Enyak RS fra Tyskland.
Endte med at købe den store pakke hos Jan, og det har jeg bestemt ikke fortrudt.
Alt har lige fra starten til afleveringen i går været yderst professionelt gennemført.
Meget højt service niveau.
Jan har besvaret mine mails både sent om aftenen og i weekender, en service der rækker langt ud over det forventelige.
Jeg kan kun varmt anbefale at I tager kontakt til Jan, hvis I overvejer køb i udlandet.
Stor indsigt
Jan har stor indsigt i såvel bilmodeller, salgsportaler og afgiftsforhold.
Jeg fik fornem hjælp til et godt køb.
God hjælp hele vejen gennem vores…
God hjælp hele vejen gennem vores import af en VW ID.4. Altid til at komme i kontakt med, hvis vi have nogle spørgsmål. Tak for god service.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.