Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse at importere bil igennem Bilkonsulenten. God behagelig dialog, når man ringer med spørgsmål samt fine vejledninger på mail der kommer løbende i takt med processen skrider fre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende bistand og hjælp. Seriøst, trygt, helt problemfrit, gode råd, holder hvad der loves, altid kontaktbar og melder raskt tilbage. Min varmeste anbefaling af Bilkonsulenten / Jan som den h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun anbefale Bil Konsulenten og Jan Kjær - god information, gode råd, god pris - og sparede mig mere end hans salær ved hans forhandling med det tyske bilfirma. Og det hele forløb nemt - som "førs... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jan guidede trygt igennem køb og import af elbil fra Tyskland, hvor vi i fælleskab fandt den rigtige bil til en fordelagtig pris. Altid hurtigt svar på både mail og telefon ift. rådgivning og spørgsmå... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mercado de automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Find din luksusbil i Tyskland med kompetent hjælp og rådgivning fra bil-konsulenten.Vores kompetencer, købsforhandlinger, afgiftsberegning, autotransport.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God og tryg oplevelse.

God og tryg oplevelse.
Dette er første gang jeg importere bil tyskland, og det har været en rigtig god oplevelse med Jan.
Jeg kan kun anbefale Jan ;0)

15 de junio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super professionel og god service!

Super professionel og god service! Jan var meget behjælpelig igennem hele processen, alt fra kontakt til forhandler i Tyskland til hjemtransport og indregistrering. Kan klart anbefale at bruge Jan - jeg vil helt sikkert bruge ham igen, hvis jeg skal importere en bil en anden gang!

14 de junio de 2021

Kompetent rådgiver

Meget kompetent rådgivningarbejde i forbindelse med mit køb af en nyere Tesla 3 i Tyskland. Ordentlig, oplysende hjemmeside, engareret, god dialog undervejs med hurtig opfølgning i alle faser, undersøgelse, handel, hjemtagning og registrering af bilen. Fuld tifredshed fra start til slut

26 de mayo de 2021

Bil Tyskland

I forbindelse med køb af bil i Tyskland har jeg af bil- konsulenten fået god og ærlig vejledning fra start til slut. TAK for det.

6 de mayo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt rådgivning og god oplevelse

Det er ingen sag at importere en bil fra Tyskland når man har hjælp og vejledning fra Jan. Jeg fik med Jan's hjælp importeret en Golf GTE på under 2 uger fra første samtale til bilen holder i carporten med plader på. Jan hjalp til hele vejen og havde det store overblik. Jeg kan give Jan mine bedste anbefalinger, det var en tryg og behagelig oplevelse.

28 de abril de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det bedste import service nogensinde

Vi var ude efter en brugt hybrid bil som skulle importeres til Danmark og da vi fandt bilen tog vi fat i bil konsulenten, ringet til Jan og sendt de nødvendigt informationer om bilen. Få timer efter fik vi beregning på afgiften og bilen er nu hjem i Denmark. Det tog kun 12 dage. Vi er så tilfreds med det service vi har fået og af hele hjertet anbefaler bil konsulenten til andre som har det samme drømme.

23 de abril de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service med fair pris

Jeg brugte Jan's rådgivningsservice til at undersøge muligheden for at finde en bil med meget specifikt udstyr på det tyske marked. Ved et tilfælde dukkede der så en op på det danske marked jeg valgte at købe istedet, men jeg var meget tilfreds med Jan's arbejde.

6 de abril de 2021

God og ubekymret oplevelse

God og ubekymret oplevelse. Købte en E-Golf gennem Bil Konsulenten og har sparet ca. 30.000,- ift. dansk forhandler. Fik oven i købet bilen levet tre dage før end planlagt.

16 de febrero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste hjælp til import af bil

Min varmeste anbefaling af Bilkonsulenten / Jan som den helt rigtige “hjælper” til at få en bil hjem til DK

Helge Hansen / kan kontaktes på 30256294, hvis behov for uddybning

17 de noviembre de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.