Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sehr korrekt ist alles wie besprochen. Bin sehr zufrieden mit dem gekauften Fahrzeug. Diesen Verkäufer kann ich sehr gut weiterempfehlen. Correct and very professional Everything is very correct.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en Mercedes E af Peter, Bilbud Randers. Alt gik problemfrit lige fra fremvisning til handel og afhentning af bilen. Der bliver svaret seriøst og uden omsvøb på alle spørgsmål, de holder hvad de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bilbud køber din brugte bil. Biler købes kontant. Vil du sælge din bil hurtigt? Så kontakt os allerede i dag. Vi opkøber brugte biler til videresalg på auktion og til eksport.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et meget reelt firma som tog ansvar i…

Et meget reelt firma som tog ansvar i en meget uheldig handel. Jeg har stor respekt for Bilbuds personale og måden de håndtere deres forretning på. Rigtig fin service. Jeg vil ikke tøve med at handle bil her en anden gang👍

11 de agosto de 2021

Tilfreds kunde

Jeg tilslutter mig de andre positive ord om bilbud og Peter.

Tilfreds kunde = nye kunder på vej.

Næste gang jeg handler bil, starter jeg ved bilbud, og tror ikke på Peter lader mig komme videre 😉

Yderst tilfreds bilbud.dk kunde

10 de diciembre de 2020

Overraskende positivt

Solgte min Mercedes til Peter i efteråret. En helt igennem positiv og fantastisk oplevelse. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.. Mange andre forhandlere kunne lære noget af denne yderst professionelle sparingspartner.
Mvh. Tom Rasmussen

9 de diciembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bilsælger nede på jorden…

Dejligt med en bilsælger nede på jorden, der overhovedet ikke føler sig for fin til at yde ekstra service - ud over det forventede. Ikke det sædvanlige “Hjallerup Marked” hvor det ene og det andet og det tredje i øvrigt lige skal koste, før man kan køre med sit køretøj. Meget fair proces og endelig byttepris, uden at alt først skulle “tales ned” på ens gamle køretøj. En god handel - for begge parter tror jeg!
5 Stjerne-anbefalinger herfra, Peter 😊

10 de julio de 2020

En God Oplevelse

Jeg har købt en E klasse af Peter fra bilbud.dk
Det har været en god oplevelse hele vejen gennem forløbet. Specielt vil jeg fremhæve serviceniveauet efter handlen! Jeg har stor tillid til Peter, og jeg vil helt sikkert gerne handle med ham en anden gang.
Christian

23 de junio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Suveræn service hele vejen....

Har købt en S213 E klasse, og fra første opkald til levering af bilen, har Peter leveret den bedste service, jeg har været tryg hele vejen, og Peter har overholdt alle aftaler og mere til. Kan kun varmt anbefale bilbud Randers og Peter. Det er ikke sidste jeg køber bil der.

9 de junio de 2020

Fantastisk service!

Jeg har oplevet fantastisk service hos Peter fra Bilbud. Der har ikke været en finger at sætte på. God kommunikation og god service efterfølgende også. Jeg kan klart anbefale bilbud.dk til alle, som mangler en bil - selv i en mindre prisklasse.

3 de junio de 2020

Fantastisk service

Tak for behagelig handel. Peter er en rigtig behagelig, imødekommende og professionel fyr, som vi har meget tiltro til. Han er en mand som vi helt klart vil anbefale til andre. Håber alt godt fremover til dig og dit firma.

26 de marzo de 2020

Fantastisk service

Fantastisk service! Kan helt klart anbefale Peter, en pålidelig og imødekommende mand. Han holder sit ord. En aftale er en aftale.

27 de febrero de 2020

Købte Danmarks billigste Mercedes

Købte vel nok Danmarks billigste Mercedes E220d årg 2019 af Peter ubeset (bor på Sjælland) men var helt tryg ved handlen, da Peter hele vejen igennem gav sig god tid til at oplyse omkring bilen. Fik kort tid efter et problem med bilen, men også her fulgte Peter tingene til dørs (uden omkostninger for mig) Jeg kan på det varmeste anbefale at lave bilhandel med Peter, og vil også benytte ham igen næste gang. Selv efter handlen har Peter ringet for at høre, om jeg var tilfreds med bilen... HELT klart 6 stjerner herfra.

4 de enero de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

fantastisk service igennem hele…

fantastisk service igennem hele forløbet. Kan kun anbefale dette firma. Peter er en man kan stole på, en aftale er en aftale. vil helt sikkert bruge dem igen.

19 de diciembre de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.