Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sehr korrekt ist alles wie besprochen. Bin sehr zufrieden mit dem gekauften Fahrzeug. Diesen Verkäufer kann ich sehr gut weiterempfehlen. Correct and very professional Everything is very correct.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en Mercedes E af Peter, Bilbud Randers. Alt gik problemfrit lige fra fremvisning til handel og afhentning af bilen. Der bliver svaret seriøst og uden omsvøb på alle spørgsmål, de holder hvad de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt med en bilsælger nede på jorden, der overhovedet ikke føler sig for fin til at yde ekstra service - ud over det forventede. Ikke det sædvanlige “Hjallerup Marked” hvor det ene og det andet og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte vel nok Danmarks billigste Mercedes E220d årg 2019 af Peter ubeset (bor på Sjælland) men var helt tryg ved handlen, da Peter hele vejen igennem gav sig god tid til at oplyse omkring bilen. Fik k... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bilbud køber din brugte bil. Biler købes kontant. Vil du sælge din bil hurtigt? Så kontakt os allerede i dag. Vi opkøber brugte biler til videresalg på auktion og til eksport.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Peter er en man kan stole på

Peter er en man kan stole på, bare fremad ikke noget med at træde vande.Nem og snakke med og overholder det han lover, kan godt anbefales specielt Taxa folk vil få en superhjælp derfra.

4 de diciembre de 2019

Behagelig service.....

Tog toget til Randers og blev hentet ved stationen af Peter, fik købt en fin Volvo v70 af ham, plader på bilen efter 10 minutter og så hjem til øen igen, super behagelig service, tak.

28 de noviembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har lige fået solgt min brugte taxi…

Jeg har lige fået solgt min brugte taxi til Peter Rene Bostrup fra Bilbud.dk.
Absolut den bedste service
Den bedste pris
Fleksibilitet
Jeg har fået min penge på min konto selvom bilen er ikke blevet hentet endnu det handler om troværdighed næste gang jeg skal sælge en bil det bliver igen hos Bilbud
Mvh
Drive4you
Raja

9 de octubre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været en utrolig positiv…

Det har været en utrolig positiv oplevelse at handle med Peter. Han tog sig tid til at tale om andre ting end lige bilhandel.
Bilen fik jeg til Danmarks laveste, sammenlignet med tilsvarende bil.
Da jeg modtog regningen, havde Peter filet yderligere af prisen.
Jeg kan på det varmeste anbefale Peter og firmaet. Verdensklasse 😊

9 de octubre de 2019

Virkelig fin oplevelse.

Virkelig fin oplevelse.
Jeg har i sidste uge købt Mercedes W212 af Peter R Bostrup ved Bilbud.dk.
Handlen blev gennemført utroligt professionelt og jeg havde en følelse af at alle mine spørgsmål blev besvaret uden omsvøb. Peter gav sig god tid og var indstillet på at yde det ekstra for mig som kunde, som man ikke så tit finder andre steder.
Efterfølgende har der været et spørgsmål omkring service og indstillinger på vognen, men også her har Peter fundet en løsning.
Jeg kan kun anbefale Bilbud.dk og handler der helt sikkert igen.

2 de octubre de 2019

Handel med brugt taxi

Jeg har lige fået solgt min brugte taxi til Peter Rene Bostrup fra Bilbud.dk.
Det var en god oplevelse. Ikke noget med et urealistisk lavt bud, der først skal forhandles op, via en masse samtaler.
Prisen var fundet og handlen afsluttet på 30. sekunder.
1 minut efter jeg havde sendt bank oplysninger og registreringsattest, stod beløbet på min konto.
Hurtig og fair handel, jeg kan kun anbefale Bilbud.dk.

14 de junio de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun varmt anbefale Peter fra…

Kan varmt anbefale Peter fra Bilbud. En ærlig og reel sælger.
Bilen havde en lampe der lyste og fik derfor lov til at køre en længere prøve tur til værksted så de kunne fremfinde fejlen.
Peter har været ærlig hele vejen igennem samt hurtig betjening så bilen hurtig komme ud og køre.
Mvh Nikolaj

28 de mayo de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi kan kun varmt anbefale at bruge…

Vi kan kun varmt anbefale at bruge Bilbud.dk
Peter fra bilbud.dk kontaktede os og efter små 15 minutters snak over telefonen, blev vi enig om pris og fremgangsmåde.

Pengene kom dagen efter som lovede og de sørgede selv for at vores 3 biler blev afhentet, alt i alt en kanon service og et firma som holder hvad de lover fra første kontakt.

Ikke sidste gang vi bruger BILBUD.DK

27 de mayo de 2019

Tip top service

Alt var klar. Først bilen til prøveturen, dernæst lånet, som vi var blevet ordnet i tilfælde af, at jeg ønskede at købe. Så slog jeg til efter køreturen og fik dermed bilen med hjem samme dag. Perfect service. Hurtig handle, skøn snak om at, så lige efter min min smag.

9 de mayo de 2019

Top service

Top service, lave priser.
Har lige købt en Mercedes B-klasse til særdeles god pris, og fik en fyrstelig god behandling af salgschefen Peter.
Kan klart anbefales herfra.

27 de febrero de 2019

Nem handel, tak til Peter René Bostrup

Nem handel, tak til Peter René Bostrup. Ingen bøvl, solgte 4 biler der kom en transporter næste dag, og pengene blev overført med det samme efter vi havde aftalt pris.
Handler gerne der igen. Kanon oplevelse.

6 de febrero de 2019

Super god service

En god oplevelse at købe min Bmw E60 hos Bilbud.dk (Randers)

Har hele vejen gennem mit køb, fra første telefonopkald, til prøvekørsel, køb, afhentning og gennemgang af bilen, fået en fantastisk service af bilrådgiver Peter Rene Bostrup fra bilbud.dk

Det er god stil og fantastisk kundeservice

Her følte jeg mig virkeligt i gode hænder. Tak.

Ali

13 de enero de 2019

En helt fantastisk oplevelse

En helt fantastisk oplevelse, da handle med Peter fra Bilbud.dk
Vi fik solgt 3 biler og jeg har aldrig oplevet af det er gået så galt hele vejen igennem. Det er helt sikkert ikke sidste gang at vi benytter os af Bilbud.dk

Ønsker jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

1 de diciembre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor ros til Peter og bilbud

Stor ros til Peter og Bilbud. Jeg kan på det varmeste anbefale andre at anvende Bilbud.

Jeg har kun positive erfaringer med Bilbud. Jeg "uploaded" min bil samtidig hos tre lignende virksomheder.
Bilbud var den virksomhed, som hurtigst vendte tilbage. Ydermere var det også den virksomhed, der tilbød mig den bedste pris for min bil.
Peter var meget fleksibel i forhold til afhentning af bilen, så "mine behov" blev tilgodeset.

Bilbud overførte beløbet på den aftalte handelspris til min konto mindre end 12 timer efter, at aftalen var indgået. Det tiltrods for, at bilen først skulle afhentes 6 dage senere.

Jeg anvender glædeligt Bilbud i fremtiden.

Jakob

20 de noviembre de 2018

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.