bilplus.dk Opiniones 383

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har nu brugt Bilplus i 3 år, super konkurrence dygtige priser, nem og enkel kommunikation, jeg har både min helårs bil og mit sommer legetøj (season leasing 6 mdr.) Hos dem.... har kun rosende ord til... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Normalt anmelder jeg ikke, da kritik ofte bliver anmeld og fjernet af virksomheden. Men har er en undtagelse! Da jeg har følt mig ekstremt godt behandlet og nogle meget imødekommende menneske - alle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så bliver det vist ikke lettere at sælge sin bil. 1. Indtast nummerplade 2. Beskriv stand og upload 3 fotos 3. Modtag tilbud 4. Accepter og modtag penge før afhentning 5. Bil afhentes på hjemm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overordnet - Nemt og ligetil. Jeg har ingen erfaring med brugtvognshandel. Så jeg kan ikke bedømme om prisen er på niveau med markedet. Men, hele processen gik nemt og jeg blev mødt med tålmodighed... Ver más

Información sobre la empresa

1. Esportador de vehículos
  2. Subasta de autos
  3. Agente de automóviles
  4. Mercado de automóviles
  5. Concesionario de autos
  6. Concesionario de vehículos de motor

Escrito por la empresa

Vil du sælge din bil? Vi giver et uforpligtende bud på din brugte bil. Vi køber både person og varebiler med og uden afgift. Det er 100% gratis at modtage et bud fra os og altid inkl. afhentning hos dig. Vi opkøber biler i hele Danmark og betaling er altid via bankoverførsel. Vi har eksporteret biler siden 2006 og er beliggende i Skødstrup lidt nord for Århus. Kontakt os endelig for et bud på din brugte bil. Hurtigt, nemt og trygt!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

tilfreds

Prisen på bilen kan altid diskuteres, mere vil jo gerne have mere :-)
Men servicen kan ikke, den er i top.
Har handlet med Bilplus 2 gange nu, og der har været hurtig ekspedition hver gang.

Hej Mads,

Ja, det er sjældent vi byder for meget for kundens bil:-) Men på trods af det så køber vi faktisk rigtig mange biler rundt om i landet. Tak for handlen af Primera og god jul:-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig respons og meget behagelig…

Hurtig respons og meget behagelig proces. Pengene var overført inden afhentning og det var nemt hele vejen igennem.

Hej Christian,

Fantastisk at høre. Tak for handlen af Alfa og rigtig god jul:-)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God oplevelse

God oplevelse, med lidt usikker afhentning.

Hej Torben,

Det er dejligt at høre det trods alt har været en god oplevelse. Mht. afhentning så er det desværre ude af vores hænder da vi bruger en ekstern vognmand til dette. I langt langt de fleste tilfælde så fungere det 100% med afhentning, men engang imellem kan det drille.

Tak for handlen af Audi og rigtig god jul:-)

Mvh henrik

Rigtig god service

Rigtig god service, nemt og hurtigt salg.

7 de diciembre de 2019

Hej Heinz,

Fantastisk at høre og mange tak for handlen af Peugeot.
God Jul.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Let salg og med god service

Let salg og med god service. Bilsalg uden bøvl

1 de diciembre de 2019

Hej Lars,

Det er vi glade for at høre. Tak for handlen af Renault:-)

Mvh. Henrik

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var meget tilfreds med bil + alle…

Jeg var meget tilfreds med bil + alle aftaler var 100% i ordre
Venligst hilsen
Poul Hansen

22 de noviembre de 2019

Hej Poul,

Det er rigtigt dejligt at høre. Mange tak for handlen af den fine Ducato:-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og effektiv salg af bil..

Hurtig og effektiv salg af bil... Det kunne ik gøres meget hurtigere eller nemmere

22 de noviembre de 2019

Hej Kim,

Det er vi meget glade for at høre. Tak for handlen og rigtig god weekend:-)

Hurtig

Hurtig, nem og pålidelig service ved salg, samt ved afhentning og betaling.Kan varmt anbefales.

18 de noviembre de 2019

Hej Claus,

Dejligt at høre. Mange tak for handlen af Toyota:-)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

4!!!

Jeg har givet 4 stjerner.

15 de noviembre de 2019

Hej Mikael,

Dejligt at høre:-) Tak for handlen.

Nemt og gnidningsfrit

Nemt og gnidningsfrit. Kan klart anbefales !

15 de noviembre de 2019

Hej Christian,

Dejligt at høre. Tak for handlen af den fine Kia:-)

Hurtigt nem handel

Hurtigt nem handel, uden problemer.

9 de noviembre de 2019

Hej Lone,

Det er vi glade for at høre:-) Tak for handlen af Renault.

Pålidelig bilhandler

Firmaet købte min brugte bil og levede op til alle aftaler. Svarede med det samme vedr. køb af bilen, hentede bilen som lovet og betalte prompte for bilen . God oplevelse!
Kaj T. Jensen

8 de noviembre de 2019

Hej Kaj,

Tak for handlen og god weekend:-)

Fantastisk!!!

Stod i en pine da en der havde lovet at købe og hente min bil, pludselig var ukontaktbar.
Ringede sent på eftermiddagen til Bilplus som dagen efter hentede og købte min bil.
Upåklagelig service og det virkede bare.
Professionelt hele vejen igennem.

31 de octubre de 2019

Hej Thomas,

Det er fantastisk at høre:-) Mange tak for handlen og god weekend.

Mvh. Henrik

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.