Consulta las opiniones de los clientes
"Kun" 4* pga. laaang leveringstid og dette ikke blev meldt ud, før jeg selv rettede henvendelse en måned efter bestillingen.
Hurtigt og nemt. Rigtig god og overskuelig hjemmeside. Anbefales!
La empresa ha respondido
Kan godt lide at handle hos jer, men ville gerne selv kunne bestille da jeg køber 2af gangen pga. porto
Información sobre la empresa
- Tienda de comida sana
- Tienda de productos capilares
- Estación de salud con autoservicio
- Tienda de vitaminas y suplementos
Escrito por la empresa
Kosttilskud - Ren sundhed fra Bioform i Nord-Norge - Vitaminer Urter Svampe Tang Mineraler Fiskeolie Omega-3 Lakseoile - Sundhedstest fra Atlas Biomed - Mikrobiomtest Mikrobiota Tarm test - DNA test
Información de contacto
Højlundsparken 81, 8355, Solbjerg , Dinamarca
- 40 38 25 41
- salg@bioform.shop
- bioform.shop
La gente también ha visto

Rigtig dejlig oplevelse
Rigtig dejlig oplevelse. Købte et atlas dna sæt derinde, og da atlas svigtede tog bioform sagen i egen hånd og gjorde det rigtige for deres kunder. Betale for st færdiggøre testene selvom de mistede penge på det👍
Og god og hurtig kundeservice når man kontakter dem
Hurtig og effektiv betjening
Hurtig levering.
Det som gjorde det til en god oplevelse var at det var nemt at bestille og hurtig levering.
Varerne kommer som sædvanligt hurtigt i løbet af et par dage. Selv her i juledagene.
Nem og upåklagelig bestilling samt…
Nem og upåklagelig bestilling samt hurtig levering, bestemt ingenting at klage over.
Markant bedring af hårtab
Jeg har i mange år haft et område i min hovedbund hvor håret var så tynd at jeg ku se hovedbunden og måtte sætte spænde i for at skjule det,efter at ha taget bioform hair loss er mit hår og min plet blevet markant bedre håret og begynd at vokse og min plet er næsten væk og dækket af nyt tykt hår ,meget tilfreds

Respuesta de Bioform
Meget fin service og intet at klage over
Jeg har fået en fantastisk rådgivning…
Jeg har fået en fantastisk rådgivning og hjælp.

Respuesta de Bioform
Har ikke brugt alle pillerne endnu..men…
Har ikke brugt alle pillerne endnu..men venter på resultatet

Hurtigt levering
Hos bioform kan man også vinde måneden …
Hos bioform kan man også vinde måneden præmie fra de piller man køber og de er noget værd da de virker som de skal
God kundebehandling 🙏
Lang leveringstid
Kan godt lide at handle hos jer
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.