Jeg køber en vare på deres hjemmeside og modtager bekræftelse på ordren. Da jeg så rykker for modtagelse, så får jeg besked om at de har solgt varen til anden side efter min bestilling. Men de har ing... Ver más
Jeg bestilte et nyt jernsæt til min kone i fødselsdagsgave, og og fik et par dage efter en mail hvor de skrev at desværre var udsolgt, men de havde bestilt et nyt sæt hjem til os og det ville vi få 1... Ver más
Super service - Min ordre var godt nok en smule forsinket, men i stedet for selv at finde ud af det og "brokke mig" over det, fik jeg en besked fra Karsten om processen og hvornår jeg ville modtage... Ver más
Jeg havde et spørgsmål, vedr længde*"* på den putter jeg ville købe. Fik straks et opkald, fra Karsten, så sagen blev opklaret uden ophold! Vi kunne så lige vende andre "ønsker";-) Super service!
Engvej 8, 4200, Slagelse, Dinamarca
- +4528340672
- salg@birdiehouse.dk
- birdiehouse.dk
Hurtig og god service
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering
Så fint at handle med jer 😊
Uproblematisk handel.
I havde ikke den bestilte vare
I havde ikke den bestilte vare. Men sendte mig noget næsten tilsvarende. Lidt skidt. Tilbød så bolde som sikkert er på vej..?