Min smukkeste gule Adax taske havde fået et par bristede syninger i bunden. Ved henvendelse til butikken fik jeg at vide, at jeg ikke kunne få en ny taske fra Adax, da modellen er udsolgt. Jeg ville i... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Dårlig service. Havde brugt min nye kuffert 3 gange, efterfølgende var to af hjulene faldt af og resten helt nedslidte, jeg gik ned med min kuffert og den ældre dame ville ikke hjælpe med noget,... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig afsendelse fra lageret efter gennemført betaling. ✔️ Produktet - en Senz stormparaply - havde dog desværre en fejl, hvorfor den blev returneret efter en reklamation var oprettet pr. mail,... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har handlet i den fysiske butik mange gange og har altid fået rigtig god service med venlig betjening. - Har for første gang handlet i Webshop. - Nemt at bestille og varen kunne afhentes i butik... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi er en mindre familieejet virksomhed i Danmark og har vor fysiske forretning i Fredericia. Vort varesortiment spænder bredt, indenfor tasker, punge, skoletasker, skindmapper, kufferter, handsker og alt hvad der ellers hører til branchen. Vi har udvidet med bison-webshop.dk hvor vi i skrivende stund ikke har hele vort varesortiment på webshoppen. Der kommer nye varer på dagligt. Vor fysiske butik har formået at følge med tiden efter åbningen i 1962. Nuværende ejer kan holde 20 års jubilæum i juni 2019.
Información de contacto
Dinamarca
- bison-webshop.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Bestilte søndag aften og modtog onsdag…
Bestilte søndag aften og modtog onsdag formiddag, det er da helt OK fra Fredericia til Frederiksberg.
Varen som forventet og 300 kr billigere end i København/Frederiksberg

Respuesta de Bison Lædervarer
Nem og hurtig betjening på hjemmesiden
Nem og hurtig betjening på hjemmesiden, og super hurtig levering! Ikke sidste gang jeg bestiller fra Bison lædervarer! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FANTASTISK SERVICE
FANTASTISK SERVICE.
Jeg havde en fantastisk god oplevelse hos Bison lædervarer, Fredericia, da jeg skulle købe en skuldertaske til herrer.
Jeg fik den helt rigtige rådgivning, og hun (kan ikke lige huske hendes navn) gav sig rigtig god tid til mig, og jeg endte med at købe en skuldertaske af højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris.
Og så var hun fantastisk sød og behagelig at handle med.
Jeg kommer helt sikkert igen.
Hvis jeg kunne give 10 stjerner, så havde jeg gjort det....
Bison Lædervarer, Fredericia for helt klart mine BEDSTE ANBEFALINGER.
SUPER....

Fantastisk oplevelse :-)
Fantastisk oplevelse :-)
Jeg har allerede anbefalet "Bison Lædervarer" til mine kollegaer, venner og bekendte. Så en lille varm anbefaling også her på Trustpilot.
Danmark har brug for mange, mange af disse familieejede virksomheder, der forstår, hvad en god service betyder.
Vh
Ben

Respuesta de Bison Lædervarer
Hurtig levering og ekstraordinær service
Jeg købte en taske til en god konkurrencedygtig pris, og den blev afsendt med det samme. Derudover blev den rigtig flot pakket ind til konfirmationsgave.

Hurtig ekspedition og levering
Jeg kan se der ikke er så mange anmeldelser, det synes jeg er synd.
Jeg bestilte en taske på udsalg søndag aften, mandag blev den afsendt og modtaget i dag. Hurtigere kan det vist ikke gøre det
Tasken kom i en plastik indpakning og indeni var den så fint pakket ind i cellofan med mærker på, lige klar til at give væk som gave (men den var nu bare til mig selv).
Tak for handlen, tøv ikke med at handle her, selvom der er få anmeldelser

Imponerende serviceniveau
Hurtig afsendelse fra lageret efter gennemført betaling. ✔️
Produktet - en Senz stormparaply - havde dog desværre en fejl, hvorfor den blev returneret efter en reklamation var oprettet pr. mail, hvilket var en ubesværet og hurtig proces hvor ingen tvivlspørgsmål blev stillet.
Efter blot 5 dage var en ny stormparaply leveret.
Indtil videre har det kun været en fornøjelse at handle med Bison-webshop.

Respuesta de Bison Lædervarer
Godt tilbud og lynhurtig levering
Da jeg bestilte via nettet, tjekkede jeg lige om der var nogen anmeldelser her på trustpilot. Det var der ikke. Så nu skal I få en fra mig. Godt tilbud og super hurtig levering. Fra glad og tilfreds kunde, der gerne handler her igen.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.