Probably the highest price in Denmark for one glass of an open wine/house wine: 195kr (26€)!!!!!! Would reeeealy not recommend this place.
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Jeg spiste i weekenden lørdag frokost med min kæreste, hvortil maden var helt fantastisk! Fuldstændig 10/10 for maden. Dog en ærgerlig tone fra ejer?? til de kære unge servetrice piger. Da jeg da var... Ver más
Super mad. Stedet kan varmt anbefales. Glemte desværre 2 burgerretter til vore unge mennesker. Da vi rykkede for dem fik vi omgående en undskyldning samt besked på, at vi selvfølgelig ikke skulle beta... Ver más
Jeg har netop afholdt min 60 års fødselsdag på Bistro No. 3. Det var en fantastisk oplevelse. Fantastisk Velsmagende og æstetisk anrettet mad, virkelig god koordinering og service. Dejlige lokale... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Skuffende. Bestilte kaffe og en dessert. Og vi ventede og ventede og ingenting skete. Så rykkede vi, og så kom crème brûléen, som var helt slatten, og ovenpå var en utrolig sur citronis, og så kostede den 135 kr. Kaffen kom med en undskyldning, da vi var næsten færdige med desserten. Da vi skulle betale skete der absolut ingenting. Vi bad om regningen hele tre gange. Også her ventede og ventede vi. Så der skal vi ikke hen igen.
Super lækker mad i den lidt dyrere ende :-)
Udemærket burger - men husle med priserne. Jeg bestiller en bruger og spørger om jeg kan få mayo til fritterne. Når jeg får regningen viser det sig så
At pommes koster ekstra. Dels burde de have sagt det, derudover er der lidt husle trick at sælge det særskilt så burger med fritter ender
På næste 200 kr.
Sidst men ikke mindst var det lidt trættende at høre ejeren hunse / belære hans ansatte.

Respuesta de Bistrono3
Lækker mad, retterne er vel tilberede. Der tilbydes ekstra af både kød og tilbehør. Vinen er eksklusiv.. kan anbefales.
Lækker mad, gode vine og altid personlig og dejlig betjening i skønne omgivelser.
Vi var et lille selskab på to personer, der bestilte tapas til forret og en steg til hovedret med 2x pommes frites og 1 bearnaise sauce. Vi sagde til tjeneren, at vi gerne ville have stegen medium, hvilket hun forsikrede den ville være, da stegen var fortilberedt i god tid.
Forretten kom rimelig hurtigt og var ganske glimrende.
Efter forretten var båret ud startede ventetiden. Bordene omkring (der var ankommet samtidig som os) fik serveret efter et kvarters tid, og tjeneren forsikrede os om, at det snart ville blive vores tur. Efter en halv time var der endnu ikke skyggen af vores hovedret, og efter tre kvarter kom en tjener med en gratis flaske danskvand som plaster på såret (hvilket bare gør én endnu mere irriteret, når man kompenserer med en vare, der maksimalt koster 1 kr.). Efter cirka en times ventetid kommer stegen samt en omgang pommes frites og en gang bearnaise - altså en om pommes frites for lidt. På dette tidspunkt er frustrationen til at føle på, og vi ønsker ikke at påpege fejlen og risikere yderligere ventetid. Stegen er i øvrigt tæt på well done og der er konstant en sværm af fluer omkring den (vi sidder udenfor).
Efter måltidets afslutning undskylder tjeneren for ventetiden og gør ligeledes opmærksom på den “store gestus” det var at give en gratis omgang danskvand.
Da Gilleleje heldigvis har mange ganske fine spisesteder, bliver dette ikke et sted vi kommer tilbage til.
Min kæreste og jeg har to børn på fire og to, og havde sådan glædet os til at blive forkælet når nu de små var på ferie med besserne..
Vi valgte derfor at gå ind på Bistro no. 3. Hvilket absolut var det forkerte valg.
60 min. Ventetid mellem forret og hovedret, efter vi havde henvent os 2 gange.
- Da maden så endeligt kommer er kødet koldt grøntsagerne slatne og sovsen kold.
Det er sidste gang vi kommer her.
Men så er det jo godt vi har andre gode restauranter i vores allesammens lokale dejlige Gilleleje ❤
Virkelig et dejligt sted hvor man føler sig velkommen og godt tilpas. Hertil kommer der super frisk og lækker mad med gode vine og en herlig betjening. Jeg har været der flere gange til både frokost og aften, og jeg kommer der mange gange endnu!