Bitiba är väldig pålitlig som foder leverantör och har bra priser. Jag handlar foder och annat till min hund, Rhodesian ridgeback, minst sex år nu. Enkelt att hitta rätt foder till sin hund. Jag är m... Ver más
Beställer 4 säckar hundmat. Levereras i 2 olika paket av olika postombud? Så kul är det inte att vänta på att ta emot sina paket. Även om det är i olika paket, så vill man ju ha det med samma leveran... Ver más
Samma utbud som zooplus men kan ha en del bättre priser. Går mycket fort få hem det man beställt. Nu sist beställde jag foder från en Svensk butik som ligger nära. Några dagar senare beställde jag äve... Ver más
Jag är helt nöjd med bitibas service. Men man måste planera in sin beställning för det tar minst 5 arbetsdagar för att få hem sina varor, har man sjuka djur som behöver special foder måste man vara ut... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
Nöjd
Bara gott att skriva, skickas snabbt och bra lätt att göra beställning
Top Notch as always
Top Notch as always! Fast delivery just the best!
Så fin service.
Så fin service.
Bestille hundegitter til vores hund. For det første havde de det gitter jeg ledte efter. For det andet var det cirka 60 kr billigere end andre steder. Det er tungt, men fragten var blot 29 kr. Da jeg havde betalt, kunne jeg i næste sekund følge bestillingen. Og vupti 3 dage efter kunne jeg hente det i den ønskede pakkeshop.
Det var en fin service og go oplevelse.
Jeg kommer igen. Tusind tak herfra 👍
Bra och MKT konkurrenskraftiga priser på hundfoder.
Bra och MKT konkurrenskraftiga priser på hundfoder. Grain free som jag beställer kostar ungefär det dubbla i fysiska butiker idag!
Snabba leveranser och lätthanterlig app där jag kan ändra leveransvecka på min prenumeration av foder med mkt kort varsel. Både hundar och matte är riktigt nöjda -so far! ;)
Bra priser snabb leverans är mycket…
Bra priser snabb leverans är mycket nöjd, kommer att fortsätta som kund.
Jag rekommenderar verkligen Bitiba.
Det är jobbigt när man beställer mycket…
Det är jobbigt när man beställer mycket att man måste vara hemma
Varit kund hos Bitiba i många år
Varit kund hos Bitiba i många år och kommer fortsätta vara det eftersom jag är otroligt nöjd.
Staplar upp några saker som förklarar varför jag är nöjd.
●Snabb leverans ända fram till dörren.
●Bra produkter som håller vad de lovar.
●Bra priser.
●Billigare pris på vissa varor om man köper större mängd.
●Finns möjlighet till abonnemang på förbrukningsvaror, så du behöver inte komma ihåg att beställa t.e.x kattmat innan den tar slut.
●Kundtjänst svarar snabbt när man undrar över något om beställningen.
Bra sortiment
Bra sortiment. Snabba leveranser. Som allt annat så har priserna höjts hos dem också, men ff överkomligt.
Gillar bitiba …
Gillar bitiba har handlat där i många år. Bra priser och bra betalningsalternativ snabb leverans till dörren om man så önskar.
Fast delivery even between countries!
Sometimes good prices, always fast delivery and over all a company I return to as a costumer when I need something for my cats.
Alltid nöjd med produkterna
Alltid nöjd med produkterna, bra priser och snabba leveranser. Råkade nyligen ut för ett paket som förvann. Fick snabb respons och hjälp utan några helst problem!
Djurens älsklingsmat
Snabb leverans av varor som djuren älskar utan att det kostar skjortan!
Jag hittar alltid det mina katter…
Jag hittar alltid det mina katter behöver. Priserna är bra och det är korta leveranstider. Trevligt bemötande vid frågor och funderingar.
Bitibas kattmat kommer i…
Bitibas kattmat kommer i Zooplus-kartonger plötsligt av någon anledning. Spelar i o f s ingen roll. Men blir lite förvånad. Kommer maten från Bitiba eller Zoo plus undrar man?
Köpte en Pet vision kamera (Smart life) nu senast från Bitiba, för att upptäcka vem av våra katter som börjat kissa inne. Men kameran filmar bara människor tydligen. Hittills har ingen katt fastnat på kort av nån märklig anledning. (??) Snopen och besviken.
Bara positivt,Fungerar klanderfritt
Bara positivt,Fungerar klanderfritt, Bra sortiment, Bra priser
Det är lätt att beställa
Det är lätt att beställa, lätt att ändra på sin prenumeration. Det är snabba leveranser. Men på sista tiden har de stora förpackningarna ofta varit lite trasiga, men allt har varit kvar. Fantastisk personal, serviceminded, ingenting är för svårt.
Priserna och rabatterna är svårslagna.
Más información sobre otros tipos de reseñas.