Bitiba är väldig pålitlig som foder leverantör och har bra priser. Jag handlar foder och annat till min hund, Rhodesian ridgeback, minst sex år nu. Enkelt att hitta rätt foder till sin hund. Jag är m... Ver más
Beställer 4 säckar hundmat. Levereras i 2 olika paket av olika postombud? Så kul är det inte att vänta på att ta emot sina paket. Även om det är i olika paket, så vill man ju ha det med samma leveran... Ver más
Samma utbud som zooplus men kan ha en del bättre priser. Går mycket fort få hem det man beställt. Nu sist beställde jag foder från en Svensk butik som ligger nära. Några dagar senare beställde jag äve... Ver más
Jag är helt nöjd med bitibas service. Men man måste planera in sin beställning för det tar minst 5 arbetsdagar för att få hem sina varor, har man sjuka djur som behöver special foder måste man vara ut... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
briant adult lax & ris
Briantos Adult Salmon & Rice Dry Food.. Just the right amount for my male dog Merlin Borzoi Guy 4 years old, he loved the food.
Bra utbud, bra priser
Bra utbud, bra priser och galet snabba leveranser!
Bra priser och snabb leverans.
Tre beställningar i följd har…
Tre beställningar i följd har leveransbudet PostNord inte levererat till hemadressen, två leveranser har en av de båda beställda fodersäckarna med hundmat runnit ut i wellpappkartongen
My favorite pet shop online
Bitiba has all the brands of cat food that I want, dry food as well as wet food and also cat litter, and these at good prices. They also have good try-on offers so it's easy to find new favorite brands. Then they have a good discount system if you are a returning customer. They also have a good selection of toys, beds and such. As the icing on the cake, I have always received my packages directly to my door within 7 days. I have been shopping for my cats' needs on this site for at least 3 years now and recommend it to everyone I know.
Mycket nöjd!
Jag fick en transportskada i min leverans som klarades upp snabbt och problemfritt !!!
Perfect and fast delivery
Perfect and fast delivery. Just what I wanted.
Stort utbud.
Stort utbud.
Flera foderalternativ av samma fabrikat.
Frakt ända hem på gården.
Toppen.
Det sämsta tänkbara
Det sämsta tänkbara. Två uteblivna bokningar, orsak försenas leverans. Hur kan två bokade leveranser som är överkomna bli försenade? Jag lät försändelsen gå i retur. Kan inte sitta och vänta två olika dagar på en försändelse som aldrig kommer att levereras?!!!
Bra priser
Bra priser, bra produkter, dock lite längre leveranstid än andra sidor men de kan jag leva med 👌🏻
Bra produkter till överkomliga priser
Bra produkter till överkomliga priser. Pålitliga leveranser.
Best website ever
Best website ever! I have been a customer for 10 years. Perfect with homedelivery. If you have a problem,they allways help. I shop everything to my 2 cats there! Perfect for us⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag har varit kund hos Bitiba i ca 5år…
Jag har varit kund hos Bitiba i ca 5år och i stort sätt alltid varit nöjd.
Bra priser och kanonbra att det kommer hem till dörren.
Bara en liten sak som jag skulle vilja och det är att välja om man vill ha allt i ett kolli eller två då säckarna kan väga både 10kg och 12kg, tillsammans blir det väldigt tungt att hantera för både mig som kund men även för de som ska leverera. Jag har fått lösa det genom att göra mindre beställningar och fler istället vilket gör att jag missar vissa av era rabatter.
Förövrigt ger jag absolut 5 stjärnor 🌟
Beställer sen flera år tillbaka från…
Beställer sen flera år tillbaka från Bitiba väldigt smidigt och konkurrenskraftigt. Bra kvalitet på produkterna och håller alltid leveranstider.
KATASTROFALT hur de paketerar varorna!
KATASTROFALT hur de paketerar varorna!! Har klagat så MÅNGA GGR o de lyssnar o sen SKITER FULLSTÄNDIGT i det man säger o fortsätter m samma. Ingen plast runt ömtåliga saker eller ett märke ”Fragile”, tex paketerade de en kattlåda i plast UNDER flera kilo m mat! Vad tror dem, att PostNord hanterar paketen likt porslinsdockor??! Vore det inte för att det kan skilja flera 100 lappar jämfört m andra så hade jag bojkottat dem för läääääänge sen!
Bitibia far med falsk marknadsföring
Bitibia far med falsk marknadsföring. I appen påstår de att man ska få 5% rabatt på köp över 1000 kr. Det står uttryckligen ”Gäller alla beställningar på ovan angivna belopp”, så det framstår som att det är ett stående erbjudande. Men när rabatten inte går igenom hävdar deras kundtjänst att det bara gäller en gång. De hänvisar till texten, som inte säger något om det är ett engångserbjudande. Väldigt irriterande!
Vad har hänt?
Har blivit klart försämrat sen det började stå Zoo plus på kartongerna!!!
Fått vänta 1 vecka på leverans mot tidigare högst 3 dagar och varit krångel med beställningar, prenumeration och betalning.
Funderar på att börja handla hos veterinären igen…synd när det var så bra förut!
Más información sobre otros tipos de reseñas.