Banner for Bixia

Bixia Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag hade Bixia en väldigt kort tid,inte haft några problem med dem men det ända "problemet " var att när jag skulle säga upp kontraktet så ringde jag först till Bixia men de sa att jag skulle ringa ti... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

jag är nöjd med era leveranser, nöjd med kundtjänsten mindre nöjd med appen. Förslag att kunna vara ständigt inloggad samt att spotpriserna kommer lite sent. Ibland så hämtar jag dom från mälarene... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu är jag kanske fel person att skriva en recension. Men jag var en kund i en dag kan man säga. Samtidig så fick jag en speciell deal via mitt fackförbund. Istället för att göra det hela krånglig... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

När jag väl är inloggad är jag nöjd, men under hösten har jag haft stora problem. Nästan varje gång fick jag ta bort appen hämta en ny för att kunna kolla priserna. Har tidigare skrivit att det vore... Ver más

1. Compañía de servicios públicos de electricidad
  2. Proveedor de energía
  3. Proveedor de energía renovable

Escrito por la empresa

Välj lokalproducerad el från sol, vind och vatten och stötta lokala producenter. Varmt välkommen till Bixia – vi gör skillnad.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

937 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

108 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Avtal

Bixia hjälpte mig att få ett bättre avtal än ett anvisningsavtal när en avtalsförnyelse av olika skäl hade missats. Upplever att jag blev väl emottagen och behandlad av kundtjänsten.

Respuesta de Bixia

Stort tack för din vänliga återkoppling! Vi sätter stort värde på dina ord och ser fram emot att fortsätta leverera kvalitet och service. //Sandra på Bixia

Jag är nöjd

Just nu vi betala lite , inte samma som förut därför jag är nöjd.

Tack för din feedback! //Sandra på Bixia

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kundtjänst är måna om att ordna för…

Kundtjänst är måna om att ordna för kundens bästa. De är tålmodiga med att låta kunden beskriva sitt ärende. Prissättningen på elen lämnar dock mycket över att önska. Det går inte att bara säga att den kostar så mycket.

Respuesta de Bixia

Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattar vår kundtjänst. Vi förstår att prissättningen kan vara förvirrande och tar gärna vidare din synpunkt för att förbättra tydligheten. Vi värdesätter din input! //Sandra på Bixia

Snabbfotade

Bra kundsupport utan onödigt långa kötider.

Tack för dina varma ord! //Sandra på Bixia

Snabb service

Snabb service, billigt, superbra!

Tack för din fina feedback! //Sandra på Bixia

Billigt och bra kundservice

Upplever att allt har fungerat väldigt bra!
Riktigt bra priser, trevliga och hjälpsamma personer i kundservice

Respuesta de Bixia

Tack för dina fina ord! Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att få fortsätta ge dig en fantastisk upplevelse! //Sandra på Bixia

Bra priser

Bra priser, trevlig personal och inga komplikationer

Respuesta de Bixia

Tack så mycket för din härliga feedback! Vi är glada att du är nöjd med både våra produkter och service. //Sandra på Bixia

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Min granne hade Bixia och hade alltid…

Min granne hade Bixia och hade alltid mindre räkningar än jag trots vi hade liknande hushåll. Jag blev även positivt bemött när jag ringt så jag känner mig nöjd just nu. Mvh Lena Larsson Lilla Norregatan i Sjöbo

Respuesta de Bixia

Tack för din fina feedback! Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och det känns fantastiskt att du uppskattar det. //Sandra på Bixia

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Appen funkar tyvär inte fortfarande…

Appen funkar tyvär inte fortfarande efter 4 månader med bixia. Hoppas den kommer igång annars inget mer

Respuesta de Bixia

Tack för din feedback! Du får gärna ta kontakt med vår kundtjänst på 0771603030 eller kundservice@bixia.se, så kan vi hjälpa dig vidare med detta. //Sandra på Bixia

Mycket brå och abstract

Brå och abstract

Respuesta de Bixia

Tack för din fina kommentar! Vi är glada att du är nöjd med oss. //Sandra på Bixia

8 consejos para escribir buenas reseñas.