Wat een super service, ik had 2 schermen gekregen voor mijn verjaardag. Helaas bleek dat dit de verkeerde type was, even app contact gehad en kon de verkeerde retour sturen en kreeg een nieuwe opges... Ver más
Bestellen ging makkelijk, levering super snel (zelfde dag) en het werkt super met die extra schermen. Het lage gewicht is echt super.
Blerron komt over als een betrouwbaar bedrijf. De levering liet even op zich wachten, maar dat kwam door de pre-order. Bij navraag werd ik keurig op de hoogte gebracht. Wellicht dat tussentijds een... Ver más
La empresa ha respondido
We bought a portable screen for the laptop. Unfortunately after ~6 mnths 1 of the monitors didn’t work anymore. We contacted customerservice, within a day we received a reply and the screens wer... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
We are a modern workspace brand focused on helping people work smarter, healthier, and more efficiently, wherever they are. We design high-quality portable monitors, ergonomic tools, and workspace accessories that transform any environment into a productive setup. With a strong focus on portability, posture, and performance, we’re here to support entrepreneurs, remote workers, and digital creatives with tools that match their lifestyle. Reliable products. Fast global shipping. Personal support. That’s what you can expect from Blerron.
Eibergseweg 15, 7156NR, Beltrum, Holanda
- +31622120444
- support@blerron.com
- blerron.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Goeie service
Linker scherm had een stuk of 30 witte pixels. Teruggestuurd en nieuwe ontvangen (dit keer zonder witte pixels). Goed product!

Ik heb een macbook air met een m3 chip
Ik heb een macbook air met een m3 chip en ik krijg het 2de scherm niet aan de praat.

top service
verkeerde scherm besteld(te groot)
zonder problemen geruild voor kleinere variant en restant bedrag gelijk teruggestort

Prima service
Prima service. Mooi product. Enige nadeel van de nagestuurd xebec adapter is de te korte kabel om van 1 scherm naar de enige Laptop poort te kunnen gaan. Dat hadden ze kunnen weten

snelle levering
snelle levering, kwalitatieve producten en volledig volgens de omschrijving.
Mijn angst was volledig onterecht omtrent het praktisch werken met deze schermen maar ik kom NIKS tekort!

Super makkelijke aansluiting
Super makkelijke aansluiting, eens je instellingen scherm 1; 2 en 3 goed zijn, werkt alles perfect ! Snel geleverd !

Respuesta de Blerron
Simpele installatie; direct aan de slag!
De bestelling werd snel bezorgd, de installatie instructies waren kort en duidelijk, en uiteindelijk werkte alles direct nadat het was aangesloten.

Respuesta de Blerron
Een supersnelle service via whatsapp…
Een supersnelle service via whatsapp bij mijn vragen. Vrijdags besteld en maandag thuisgeleverd. Hulp bij installatie! Kortom, kon niet beter! HEEEEL tevreden! 10/10

super goeie service
super goeie service, eerlijk en correct, doen wat ze beloven

Respuesta de Blerron
Vriendelijk, behulpzaam en snelle levering
Behulpzaam bij het kiezen van de juiste aansluitingen + ik had het verkeerde kleur besteld en zag dit bij het nakijken van de bevestiging. Onmiddellijk telefonisch contact opgenomen en alles werd vlot in orde gebracht. Gemakkelijke installatie en duidelijke handleiding voor de configuratie van de Tri-Screen Monitor.

Respuesta de Blerron
Snelle levering en top service…
Snelle levering en zelfs op zondag snelle WhatsApp service. Top 👍 ik wacht nu op snelle omruil van een niet volmaakt product. Alle vertrouwen

Aankoop tri-screen monitor
Voor aankoop zat ik met veel vragen. Hier ben ik enorm goed geholpen! Ook vragen na aankoop werden snel en goed beantwoord.
Deze schermen zijn echt super!

Goeie service en communicatie
Had schermen besteld en en eentje had een lijntje in het beeld - had dit aangegeven en kreeg dezelfde dag een reactie dat ik het retour mocht sturen en ze het zouden maken. Krijg nu vandaag mijn nieuwe schermen terug. Snelle en goeie communicatie/service. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen

Respuesta de Blerron
Denkt prima met de klant mee!
Denkt prima met de klant mee!
Voor de aankoop is er door de verkoper gecheckt of dit systeem geschikt is voor mijn laptop. Na de aankoop is er geholpen om het (snel) goed werkend te krijgen. Prima service!

Respuesta de Blerron
Más información sobre otros tipos de reseñas.