Blije Snuitjes Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Op de site "vóór 23:59 besteld morgen in huis" echter toch een paar dagen moeten wachten. Geen probleem, maar dan geen leveringsbelofte doen. Verder hele leuke presentatie van het geleverde, en fijn p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zoals staat vermeld 9 werkdagen levering, maar dan heb je ook echt een prachtige autodeken die de achterbak van je auto beschermt tegen vuilig- en nattigheid. Meteen in gebruik genomen. Past perfect... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Voor Jouw Huisdier het Beste Wie zijn wij? Bij Blije Snuitjes streven we ernaar om de band tussen mensen en hun huisdieren te optimaliseren. Wij zijn een gepassioneerd team van dierenliefhebbers die zich inzetten om de zorg en het welzijn van huisdieren naar een hoger niveau te tillen. Onze Expertise ligt in het leveren van geavanceerde producten voor honden en katten. Van slimme voederautomaten en interactieve speeltjes tot diverse hondendekens en kussens—onze oplossingen zijn ontwikkeld met zowel de huisdieren als hun eigenaren in gedachten. Bij Blije Snuitjes geloven we dat onze producten het leven van huisdieren en hun eigenaren makkelijker en leuker kan maken. Onze producten zijn ontworpen om gemak en gemoedsrust te bieden, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de kostbare momenten met uw huisdier. Wij blijven ons voortdurend innoveren en ontwikkelen om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd kunnen rekenen op de nieuwste en meest betrouwbare producten voor hun geliefde dieren. Bij ons investeert u in de toekomst van huisdierenverzorging, waar welzijn en gemak hand in hand gaan. met onze uitstekende klanten service staat Blije Snuitjes garant voor al u vragen en problemen. Welkom bij Blije Snuitjes, waar slimme oplossingen en huisdieren samenkomen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

73 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

makkelijk te installeren

Op tijd binnengekregen en snel geïnstalleerd. Na een paar dagen lijkt het erop dat hij zijn werk prima doet.

16 de agosto de 2026

Beste Pieter,

Hartelijk bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview! 🐾

Wat fijn om te horen dat uw bestelling op tijd is aangekomen, de installatie gemakkelijk verliep en alles naar behoren werkt. Dat horen we natuurlijk graag!

We wensen u veel plezier met uw aankoop en bedanken u voor uw vertrouwen in Blije Snuitjes.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Op de site "vóór 23:59 besteld morgen…

Op de site "vóór 23:59 besteld morgen in huis" echter toch een paar dagen moeten wachten. Geen probleem, maar dan geen leveringsbelofte doen. Verder hele leuke presentatie van het geleverde, en fijn product.

13 de agosto de 2026

Beste heer Fontein,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en de presentatie van uw bestelling! 🐾

We willen wel graag een punt verduidelijken. Op onze website vermelden wij niet dat bestellingen die voor 23:59 uur worden geplaatst de volgende dag in huis zijn. Wij communiceren een levertijd van 4–9 werkdagen en proberen hierover zo duidelijk mogelijk te zijn.

We vinden het daarom jammer dat hierover blijkbaar een ander beeld is ontstaan. Uiteraard waarderen wij uw feedback en wensen wij u veel plezier met uw aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een geweldige service en communicatie

Een geweldige service en communicatie. Blije snuitjes heeft er alles aan gedaan de zending op tijd voor onze vakantie te leveren!

13 de agosto de 2026

Beste Frank,

Hartelijk bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en communicatie. We hebben graag met u meegedacht om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd voor de vakantie bij u zou zijn. Des te leuker om te lezen dat u onze inzet zo heeft gewaardeerd!

We wensen u een hele fijne vakantie en veel plezier met uw aankoop! 😊

Prima artikel ontvangen

Duurde wel even voordat het pakket er was maar we werden goed op de hoogte gehouden. De riem is prima. Top!

11 de agosto de 2026

Beste Hermien,

Hartelijk bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat u tijdens het wachten goed op de hoogte bent gehouden en dat de riem helemaal naar wens is. Bedankt voor uw geduld en het vertrouwen in Blije Snuitjes!

We wensen u en uw viervoeter veel plezier met de riem! 🐶

Betrouwbare site

Betrouwbare site, goed materiaal, levering duurde 2 weken en dit staat ook op de site.

11 de agosto de 2026

Beste Jochem,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u Blije Snuitjes als betrouwbaar heeft ervaren en tevreden bent over de kwaliteit van het materiaal. We vinden het daarnaast belangrijk om duidelijk te communiceren over onze levertijden, dus fijn dat u dit ook zo heeft ervaren.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en bedanken u voor uw vertrouwen in Blije Snuitjes!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het is goed aan te passen op haar…

Het is goed aan te passen op haar lichaam. Ze moet er nog wel aan wennen. Dat gaat met de dag beter.

10 de agosto de 2026

Beste Els,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat het product goed aan te passen is aan het lichaam van uw hond. Sommige hondjes hebben inderdaad even wat tijd nodig om eraan te wennen, dus het is fijn dat u merkt dat het iedere dag beter gaat!

We wensen u en uw viervoeter er veel plezier mee.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lang geduurd maar binnen.

Lang geduurd maar binnen.

8 de agosto de 2026

Beste Hennie,

Hartelijk bedankt voor uw review! 🐾

We begrijpen dat het wachten op uw bestelling vervelend kan zijn. Des te fijner om te horen dat uw bestelling inmiddels goed bij u is aangekomen.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en bedanken u voor uw geduld en vertrouwen in Blije Snuitjes!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mooi opgezette website , maar is gewoon dropshipping.

Mooi opgezette website, ook ik trapte hier in.😝 is 100 % een dropshipping bedrijfje . Zij bestellen het gewoon bij Temu en geven hier bij klachten over de levertijd een standaard opmerking. Dus gewoon in de toekomst zelf bestellen bij Temu en het scheelt je de helft van de aankoop . Hun levertijd 4 tot 9 dagen ( is inmiddels al 13 dagen onderweg en heb nog steeds niets ontvangen. Dus beste mensen doe hier je voordeel mee . Is makkelijk geld verdienen op deze manier .

6 de agosto de 2026

Beste mevrouw P,

Bedankt voor uw feedback.

Graag willen wij erop wijzen dat wij geen gebruikmaken van het klassieke dropshipping model voor uw bestelling. Wij maken gebruik van internationale magazijnen en slaan onze voorraad centraal op, zodat wij meerdere landen op een efficiënte manier kunnen bedienen. Hierdoor kan een levering een langere route afleggen, maar dit betekent niet automatisch dat er sprake is van dropshipping.

Daarnaast betekent het feit dat een vergelijkbaar artikel op Temu wordt aangeboden niet dat het product daar door ons is besteld. Veel producten worden door verschillende aanbieders verkocht en kunnen daardoor op meerdere webshops en platforms terug te vinden zijn.

Wat betreft de levering hanteren wij een levertijd van 4–9 werkdagen. Hierbij worden weekenden niet meegerekend. Mocht uw bestelling buiten deze levertijd vallen, dan kijken wij uiteraard graag met u mee naar een passende oplossing.

Wij waarderen uw feedback en nemen deze mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Team Blije Snuitjes

Kwalitatief goede producten!

Wij hebben een ‘hondendeken auto kofferbak’ gekocht. Wereldwijd verzenden is mogelijk. Het pakket was er na 11 dagen. Heel fijn! De communicatie is goed en snel. Het product ziet er heel degelijk uit. Mooi waterafstotend materiaal, heel netjes afgewerkt allemaal met stevige biesjes. Ik kan nog niets zeggen over de pasvorm want de auto is nog niet binnen 🙈. Daarnaast twee auto gordels zodat de honden veilig vervoerd kunnen worden. Kortom, heel blij met Blije Snuitjes. Ze doen wat ze beloven.

3 de agosto de 2026

Beste Eva,

Hartelijk bedankt voor uw mooie en uitgebreide review! 🐾

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de hondendeken en onze service. We vinden het ontzettend leuk dat u ook de afwerking en stevige bevestiging zo positief ervaart.

We wensen u en uw honden heel veel plezier met de hondendeken en natuurlijk veel comfortabele en veilige autoritten samen! 🐶🚗

Bedankt voor uw vertrouwen in Blije Snuitjes!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heel blij met de tuigjes

Heel blij met de tuigjes; alleen jammer van de lange levertijd.

4 de agosto de 2026

Beste Elfri,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review! 🐾

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met de tuigjes. We begrijpen dat een langere levertijd natuurlijk minder prettig is en waarderen het dat u dit met ons deelt. Uw feedback nemen wij zeker mee.

We wensen u en uw viervoeter heel veel plezier met de tuigjes! 🐶

uitstekende after sale

2 de agosto de 2026

Beste Joep,

Hartelijk bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview! 🐾

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en aftersales. Wij vinden het belangrijk om ook na uw aankoop voor u klaar te staan, dus dit horen we natuurlijk heel graag!

Bedankt voor uw vertrouwen in Blije Snuitjes.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Keurig op tijd het juiste artikel…

Keurig op tijd het juiste artikel geleverd. De praktijk moet nog gaan blijken of het echt werkt 😁

29 de julio de 2026

Beste Pluijmers,

Hartelijk bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview! 🐾

Wat fijn om te horen dat het juiste artikel netjes op tijd bij u is aangekomen. Nu hopen we natuurlijk dat het in de praktijk minstens zo goed bevalt! 😊

Veel plezier ermee en bedankt voor uw vertrouwen in Blije Snuitjes.

warm warm

4 juli besteld koudkleed, nu nog niet ontvangen, morgen weer 30 graden en nu? al 24 dagen geleden. Inmiddels 4 augustus, dus 1 maand later dan besteld alsnog ontvangen. Bedankje gestuurd aan Blije Snuitjes. Ook al is het laat, toch gelukt. Morgen nu 31 graden dus wat zal de hond genieten.

28 de julio de 2026

Beste mevrouw Maas,

Bedankt voor uw feedback.

Wij begrijpen dat het erg vervelend is dat u langer op uw bestelling heeft moeten wachten dan onze gebruikelijke levertijd van 4–9 werkdagen. Zoals wij inmiddels ook persoonlijk per e-mail aan u hebben uitgelegd, is er bij uw bestelling helaas iets misgegaan waardoor de levering vertraging heeft opgelopen.

Wij hebben hierover inmiddels contact met u gehad en de situatie en verdere afhandeling persoonlijk met u besproken.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Team Blije Snuitjes

Efficiënt en product goed

Efficiënt en product goed

27 de julio de 2026

Beste Tim,

Hartelijk bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview! 🐾

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel onze service als het product. Daar doen we het voor! 😊

Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor uw vertrouwen in Blije Snuitjes.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

In juni een grote koelmat besteld en…

In juni een grote koelmat besteld en betaald. Niets gekregen. Zelfs geen update.

22 de julio de 2026

Beste Christine,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet is aangekomen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen. We hopen dit zo snel mogelijk naar tevredenheid voor u af te ronden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het lijkt me geweldig als de hond…

Het lijkt me geweldig als de hond straks ook een mooie plek in de auto heeft. Maar ik heb het voor mijn man zijn verjaardag gekocht en die krijgt het cadeau pas in augustus.
Dus moet ik nog even wachten hoe het is als we het uitpakken .

20 de julio de 2026

Beste Carolien,

Bedankt voor uw mooie review! Wat leuk om te horen dat de hondendeken een goede indruk maakt en dat u verwacht dat uw hond straks een fijne plek in de auto heeft. We hopen dat het een geslaagd verjaardagscadeau wordt en dat zowel u als uw hond er veel plezier van zullen hebben.

We wensen u alvast veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Blije Snuitjes!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had iets besteld wat niet goed was.

Had iets besteld wat niet goed was.
Heb dit retour gestuurd, en heel snel was alles geregeld.
Top winkel.

13 de julio de 2026

Beste Ad van de Rest,

Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat alles na uw retourzending snel en naar tevredenheid is opgelost. Hoewel het jammer is dat het product in eerste instantie niet aan uw verwachtingen voldeed, zijn we blij dat we het snel voor u hebben kunnen afhandelen.

Bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Past geweldig in de kofferbak

Past geweldig in de kofferbak. Blijft mooi schoon zo. Handige grote vakken. Wij zijn blij!

6 de julio de 2026

Beste T.A.W.,

Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat de autodeken perfect in de kofferbak past en dat u tevreden bent met de kwaliteit. Geweldig dat ook de grote vakken goed bevallen en dat de achterbak mooi schoon blijft.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Blije Snuitjes!

Autodeken

Past perfect met handige zakken om dingen in op te bergen en ziet er sjeik uit.

29 de junio de 2026

Beste C.M.,

Bedankt voor uw prachtige 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat de autodeken volledig aan uw verwachtingen voldoet. We vinden het mooi dat u aangeeft dat de levering overeenkwam met de vooraf vermelde levertijd en dat u de autodeken direct in gebruik heeft genomen. Geweldig om te lezen dat deze perfect past, de achterbak goed beschermt én de handige opbergvakken zo goed bevallen.

Product prima

Product prima, aflevering duurde erg lang

27 de junio de 2026

Beste Hilde,

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product. Jammer dat de levering langer duurde dan verwacht. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Uw feedback nemen we mee om onze service verder te verbeteren. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Blije Snuitjes!

Team Blije Snuitjes 🐾

8 consejos para escribir buenas reseñas.