Bloem in je thee Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Angela heeft voor mij 27 brievenbuspakketjes verzorgd als verrassing voor collega's. De communicatie verliep goed en snel. Heerlijke chocolade en thee, met als kers op de taart in ieder pakketje een h... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijke producten! En wat een leuke webshop, mijn nieuwe adresje gevonden :-) tevens is angela heel erg klantgericht en is de verzending supersnel! In mijn pakje zaten mijn bestelde producten er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedankt Angela, zoals besteld maar met een personnelijke touch. Zeer gevaardeerd. Ik ben een thuis bakker en ik heb de erwten bloemen gebruikt om blauwe water te maken en dan, daarmee, pizza bakken... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel fijne service. Had het tekstveld voor op de kaart per ongeluk overgeslagen en werd al snel gemaild of ik niet toch een tekst wilde op de kaart. Zo attent!

Información sobre la empresa

1. Tienda de té
  2. Tienda de regalos
  3. Tienda de alimentos
  4. Tienda de alimentos orgánicos

Escrito por la empresa

Eerste Nederlandse webshop in bloemen voor in je thee. Een uniek concept, wij verkopen b(l)oeiende thee; theebloemen, accessoires van Bredemeijer, chocolade en nougat. Ook versturen wij brievenbuspakketjes. Verzending De verzendkosten bedragen €4,50. Wij versturen je bestelling binnen twee werkdagen. Je kan je bestelling gratis komen afhalen in Zuid-Scharwoude. Betaling In onze webshop kan je betalen met iDeal, Riverty, VVV bonnen en Bancontact. Ideaal als cadeau Wij sturen nooit een papieren factuur mee. Ook kan je een persoonlijke boodschap achterlaten in het Opmerkingen-veld voor het betalen. Wij schrijven deze dan op een kaart. Zo is het net alsof het pakketje van jou komt. Een ideaal cadeau! Theebloemen Wij hebben een groot assortiment aan theebloemen: gedroogde groene theebladeren gevouwen tot een bolletje. Hierin zitten gedroogde bladeren verwerkt. Als dit bolletje in heet water komt dan bloeit het open tot een boeketje in je glas of theepot. Zo heb je hele b(l)oeiende thee! Biologische kruidenthee We doen ons best om zo veel mogelijk biologische kruidenthee in ons assortiment te hebben. Dit moeten natuurlijk wel bloemen zijn! Wat dacht je bijvoorbeeld van vlindererwt-bloesem, chrysant, kamille of rozenthee? Neem vooral eens een kijkje op de webshop en geniet van wat de natuur ons voor moois te bieden he

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Heerlijke thee

Heerlijke thee! De bestelling is snel en supernetjes verzonden. Echt een kadootje om uit te pakken!

14 de abril de 2025

Bedankt voor de mooie review! Hopelijk tot ziens 🌸

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Ik had telefonisch een vraag en deze werd uistekend beantwoord.

5 de marzo de 2025

Respuesta de Bloem in je thee

Bedankt voor de fijne review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle bezorging en service. Ik sta altijd klaar om te helpen. Hopelijk tot de volgende keer! Warme groet, Yasmin

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi handgeschreven kaartje erbij!

Mooi handgeschreven kaartje erbij!
Snelle levering en nette prijs
Zeer zeker aanbevolen

13 de febrero de 2025

Bedankt voor de mooie review! Hopelijk tot ziens. Warme groet, Yasmin

Aanrader!

Snelle verzending, het is een feestje om uit te pakken, net even dat extra zorg aan besteed, leuk!

20 de enero de 2025

Bedankt voor de mooie review! Hopelijk tot ziens. Warme groet, Yasmin

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed en duidelijk contact

Goed en duidelijk contact. mee denken hoe en wat.
snelle service

13 de enero de 2025

Bedankt voor de mooie review! Hopelijk tot ziens 🌸

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn dank aan uw superlieve medewerker…

Ik werd geweldig geholpen door uw medewerker die het pakket direct heeft verzonden. Daardoor heb ik mijn familie toch nog op tijd blij kunnen verrassen met de selectie heerlijke en prachtige bloemen in de thee!

14 de enero de 2025

Respuesta de Bloem in je thee

Wat een mooie review, bedankt! Wat leuk om te horen dat de theebloemen zo goed in de smaak zijn gevallen bij je familie! Klein geheim: er is geen ‘medewerker’, ik doe alles zelf. Dus het doet me extra goed om te horen dat je het als zo’n fijne service hebt ervaren. Ik hoop dat je nog veel geniet van de thee en graag tot een volgende keer!

Vlotte levering

Vlotte levering, netjes verpakt. En ziet er erg leuk uit.

9 de enero de 2025

Respuesta de Bloem in je thee

Bedankt voor de mooie review! Heel veel plezier met uitdelen 🌸

Goede communicatie!

Goede communicatie!
Op tijd bezorgd.
Fijne en heerlijke thee.
Leuke cadeau ideeën.

8 de enero de 2025

Respuesta de Bloem in je thee

Bedankt voor de mooie review!
Geniet van de thee en hopelijk tot ziens.

Leuk ingepakt

Leuk ingepakt, lekkere thee en erg fijne communicatie! Goed idee als cadeautje of gewoon lekker voor jezelf!!

16 de diciembre de 2024

Respuesta de Bloem in je thee

Bedankt voor je mooie review!

Vlotte verzending

Vlotte verzending, leuk om te geven en om te krijgen.

6 de diciembre de 2024

Bedankt voor de fijne review. Hopelijk tot ziens! Warme groet, Yasmin

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een echte bloem die tot…

Ik had een echte bloem die tot “bloei”kwam verwacht. Dit is thee gemaakt van bloemenzaden.😳
Verwacht dat smaak goed is, ik heb beide pakketten cadeau gegeven…

3 de diciembre de 2024

Respuesta de Bloem in je thee

Hi Marie-Thérèse, bedankt voor de leuke waardering! Ik zie dat er een proefpakket met thee was besteld. Dit is inderdaad losse thee van verschillende soorten biologische bloemen. De echte bloem die tot bloei uitkomt zijn de theebloemen. Hier heb ik 20 soorten van in mijn webshop. Deze bloeien uit tot een prachtige bloem in de theepot. Mocht je benieuwd zijn neem dan een kijkje bij www.bloeminjethee.nl/theebloemen.

Snelle service

Goede contact, snel geleverd, ontvanger was erg blij!

12 de noviembre de 2024

Respuesta de Bloem in je thee

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je een bestelling bij mij hebt geplaats. Wie weet tot ziens! Warme groet, Yasmin

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grote keuze aan diverse echte thee

Grote keuze aan diverse echte thee. Hebben de lavendel thee en de goudsbloem echt heerlijke thee.

4 de noviembre de 2024

Respuesta de Bloem in je thee

Bedankt voor de mooie review! Geniet van de (h)eerlijke thee. Warme groet, Yasmin

Zeker een aanrader

Duidelijke site, snelle levering, super goede en snelle service, bezorgen en ophalen mogelijk. (H)eerlijke thee. Fan van de theebloemen! Echt een aanrader.

28 de octubre de 2024
Opinión espontánea

Bedankt voor je lieve review! Hopelijk tot ziens 🌸 Warme groet, Yasmin

Mooie thee bloemen!

Mijn pakje werd verlaat bezorgd, maar dit werd goed in de gaten gehouden en er werd goed over gecommuniceerd, mooie thee bloemen!

21 de octubre de 2024

Respuesta de Bloem in je thee

Bedankt voor je review! Ik vond het enorm vervelend dat het pakketje er zo lang over heeft gedaan, maar gelukkig is het toch nog aangekomen. Geniet van de bloeiende thee! En hopelijk tot ziens. Warme groet, Yasmin

8 consejos para escribir buenas reseñas.