Bloem in je thee Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Angela heeft voor mij 27 brievenbuspakketjes verzorgd als verrassing voor collega's. De communicatie verliep goed en snel. Heerlijke chocolade en thee, met als kers op de taart in ieder pakketje een h... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijke producten! En wat een leuke webshop, mijn nieuwe adresje gevonden :-) tevens is angela heel erg klantgericht en is de verzending supersnel! In mijn pakje zaten mijn bestelde producten er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedankt Angela, zoals besteld maar met een personnelijke touch. Zeer gevaardeerd. Ik ben een thuis bakker en ik heb de erwten bloemen gebruikt om blauwe water te maken en dan, daarmee, pizza bakken... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel fijne service. Had het tekstveld voor op de kaart per ongeluk overgeslagen en werd al snel gemaild of ik niet toch een tekst wilde op de kaart. Zo attent!

Información sobre la empresa

1. Tienda de té
  2. Tienda de regalos
  3. Tienda de alimentos
  4. Tienda de alimentos orgánicos

Escrito por la empresa

Eerste Nederlandse webshop in bloemen voor in je thee. Een uniek concept, wij verkopen b(l)oeiende thee; theebloemen, accessoires van Bredemeijer, chocolade en nougat. Ook versturen wij brievenbuspakketjes. Verzending De verzendkosten bedragen €4,50. Wij versturen je bestelling binnen twee werkdagen. Je kan je bestelling gratis komen afhalen in Zuid-Scharwoude. Betaling In onze webshop kan je betalen met iDeal, Riverty, VVV bonnen en Bancontact. Ideaal als cadeau Wij sturen nooit een papieren factuur mee. Ook kan je een persoonlijke boodschap achterlaten in het Opmerkingen-veld voor het betalen. Wij schrijven deze dan op een kaart. Zo is het net alsof het pakketje van jou komt. Een ideaal cadeau! Theebloemen Wij hebben een groot assortiment aan theebloemen: gedroogde groene theebladeren gevouwen tot een bolletje. Hierin zitten gedroogde bladeren verwerkt. Als dit bolletje in heet water komt dan bloeit het open tot een boeketje in je glas of theepot. Zo heb je hele b(l)oeiende thee! Biologische kruidenthee We doen ons best om zo veel mogelijk biologische kruidenthee in ons assortiment te hebben. Dit moeten natuurlijk wel bloemen zijn! Wat dacht je bijvoorbeeld van vlindererwt-bloesem, chrysant, kamille of rozenthee? Neem vooral eens een kijkje op de webshop en geniet van wat de natuur ons voor moois te bieden he

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

277 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Mooi verpakt

Mooi verpakt. Snel verstuurd.
Handgeschreven kaartje erbij!

7 de octubre de 2024

Bedankt voor de fijne review! Hopelijk tot ziens 🌸 warme groet, Yasmin

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Communicatie was snel en heel correct.

Communicatie was snel en heel correct.
Er werd goed meegedacht

27 de septiembre de 2024

Respuesta de Bloem in je thee

Bedankt voor de fijne review! Ik vond het erg leuk om een mooi pakket op maat te maken voor jullie. Ik hoop dat iedereen er van genoten heeft. Wie weet tot ziens!
Warme groet, Yasmin

Goede verpakking

Goede verpakking, mooi product, echt genieten!

4 de septiembre de 2024

Respuesta de Bloem in je thee

Bedankt voor de fijne review! Hopelijk tot ziens.
Warme groet, Yasmin

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een superleuk kadootje voor een fijne…

Een superleuk kadootje voor een fijne prijs. Snelle bezorging en een fotootje ontvangen van hoe het pakketje eruit zag. Ontzettend leuk!

23 de julio de 2024

Respuesta de Bloem in je thee

Bedankt voor je fijne review! Graag gedaan en hopelijk tot ziens. Warme groet, Yasmin

De persoonlijke Touch

De persoonlijke Touch
Maakte het fantastisch ik zou er zo weer bestellen

10 de mayo de 2024

Respuesta de Bloem in je thee

Bedankt voor je mooie review! Wij pakken alle pakketjes met veel liefde en zorg in. Een persoonlijk handgeschreven kaartje maakt het helemaal af. Hopelijk tot snel! Warme groet, Yasmin

Wat een fijne service

Wat een fijne service, We hadden de bloemeninjethee snel nodig als geschenk voor collega's. het is snel geleverd leuk verpakt en de reacties waren enthousiast.
Bedankt!

25 de abril de 2024

Wat fijn om deze mooie review te mogen ontvangen! Bedankt! Warme groet, Yasmin

Mooi verpakt

Mooi verpakt, snelle bezorging, mooi product. Voldoet prima aan verwachting.

8 de noviembre de 2023

Respuesta de Bloem in je thee

Fijn dat het aan je verwachting voldoet, dankjewel dat je een review hebt geschreven. Groetjes, Angela

heel tevreden

Duidelijke site. Mooi aanbod. Eindproduct ziet er prachtig uit.

7 de noviembre de 2023

Respuesta de Bloem in je thee

Theebloemen zijn echt een beleving, iedere keer is het weer een verrassing. Fijn dat je vindt dat het eindproduct er prachtig uitziet. Dankjewel voor je mooie woorden. Groetjes, Angela

8 consejos para escribir buenas reseñas.