Goed verpakt voor veilige levering aangezien het van glas was. Helemaal zoals op de fotos afgebeeld was. En een leuk extratje erbij. Een zakje bloemenzaad, altijd fijn een bedankje extra als dank v... Ver más
Heel lang moeten wachten en wacht nog steeds op 1 bestelling en er wordt amper gecomuniceerd hierrond of op mails geantwoord dit is jammer en stressvol
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Blomea biedt een groot assortiment zaden en bloembollen van hoge kwaliteit – rechtstreeks uit Nederland. Meer dan 100.000 tuinliefhebbers winkelen al bij ons.
Bélgica
- info@blomea.be
- blomea.be
La gente también ha visto
mooie levering
Ik ben er zo blij mee en eens volgroeid…
Ik ben er zo blij mee en eens volgroeid is het de perfecte afwerking op mijn maaltijd
Bestelling was correct geleverd
Bestelling was correct geleverd, en zelfs zaaibloemen bij het pakket gekregen!
De bestelling klopte met wat ik…
De bestelling klopte met wat ik gevraagd had en ik kreeg er nog 3 exstra dahlia's bovenop.De leveringstermijn was zoals afgesproken en de knollen waren goed verpakt.
Goede site voor de tuin
Goeie prijs , alles duidelijk verpakt en gelabeld en correcte levering.
Voor herhaling vatbaar.
Super mooi assortiment snelle levering…
Super mooi assortiment snelle levering en top product voor de planten 👌🏻👌🏻
Bestelling bij Blomea
Voor het eerst besteld bij Blomea na het zien van een advertentie. Ze hebben heel veel verschillende soorten dahlia’s en andere bloemen in allerlei prachtige vormen en kleuren. De knollen zijn mooi verpakt geleverd samen met nog wat gratis bloemenzaad. Bedankt om onze tuin deze zomer weer wat kleurrijker te maken! En echte aanrader!
De zaadjes die ik besteld had waren er…
De zaadjes die ik besteld had waren er tijdig en compleet in orde. Zelfs nog een kleine verassing(bloemzaadjes) als cadeautje.
Goed verpakt voor veilige levering…
Goed verpakt voor veilige levering aangezien het van glas was.
Helemaal zoals op de fotos afgebeeld was.
En een leuk extratje erbij.
Een zakje bloemenzaad, altijd fijn een bedankje extra als dank voor de bestelling! Supervlotte levering en alles dik naar wens!
Alles naar behoren en zorgvuldig…
Alles naar behoren en zorgvuldig verpakt.
Tres bien..
Heel lang moeten wachten en wacht nog…
Heel tevreden klant
Levering zoals afgesproken, degelijk verpakt en er zat zelfs een kleine attentie bij. Ik ga hier zeker nog weleens bestellen.
Super tof!
Super vlotte levering, en je krijgt nog wat extra’s bij je bestelling super tof!

Respuesta de Blomea
Ontzettend blij met mijn aankopen
Ik had kiemschaaltjes en kiemzaden besteld. De schaaltjes waren even uit stock dus ik heb even moeten wachten maar wat ben ik er blij mee! Goed verpakt, fijne producten, prima service. Een aanrader!

Prima levering, mooi product
Prima levering, netjes verpakt. Heel vriendelijke en behulpzame organisatie. Ik heb de kiemgroentenbox besteld. Mijn kiemgroentjes staan hier al mooi te groeien in het kiemschaaltje.

Tevreden
Over het algemeen ben ik heel tevreden. Dit is de eerste keer dat ik besteld heb. Ik bestelde het startpakket van de kiemgroenten. Klein nadeel is dat je even moet wachten op de bestelling, maar dit word wel al meegegeven op de website dus je weet het op voorhand. Ik spoel de kiemgroenten 2x ipv 1x per dag zoals aangegeven in de handheiding. Dit zorgt voor een beter resultaat heb ik gemerkt. Er is ook wel veel keuze in kiemgroenten.

Ik ben fan!
Groot assortiment aan producten van goede kwaliteit. Snelle levering en vlotte klantenservice!

Respuesta de Blomea
Más información sobre otros tipos de reseñas.