bloomon BE Opiniones 4056

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben al een tijdje klant bij Bloomon en ben echt heel tevreden. De bloemen zijn altijd super vers en blijven opvallend lang mooi staan. De boeketten zijn prachtig samengesteld en komen volledig ov... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supermooi boeket besteld als cadeau! Helaas werd het pakket omgekeerd geleverd door de koerier, waardoor er redelijk wat bloemen gekneusd waren, maar Bloomon heeft dit heel goed opgelost.

La empresa ha respondido

4. Floristería
  5. Diseñador floral
  6. Mercado de flores

Escrito por la empresa

"Van een speels boeket op tafel tot een statement in de hal: bloemen bestellen bij bloomon is altijd een goed idee. Laat je verrassen door floral design. De mooiste designs, gevuld met de allerbeste bloemen. We hebben een breed assortiment van verse en gedroogde bloemen om cadeau te geven. Laat een uniek boeket bloemen bezorgen bij iemand anders of bestel een boeket voor jezelf. Bij bloomon kan je eenmalig een boeket bloemen laten bezorgen of een flexibel bloemenabonnement afsluiten. Onze bloemstylisten ontwerpen keer op keer de mooiste designs. Hoe het boeket van je bloemenabonnement eruit ziet? Dat is elke keer weer een verrassing tot de deurbel gaat! Samen met onze kwekers selecteren we de beste bloemen van het seizoen. We besparen onze bloemen de omweg via de veiling en groothandel, zodat jij extra lang kan genieten van verse bloemen - tot wel 10 dagen lang! Flexibele bezorging: met ons bloemenabonnement bepaal je zelf hoe vaak en wanneer we je bloemen bezorgen en je zit nergens aan vast. bloomon België."

bloomon België

Escrito por la empresa

Bloemen laten bezorgen doe je met bloomon
Bloemen bestellen | Laat de mooiste bloemen bezorgen of trakteer jezelf op een bloemenabonnement en bepaal zelf hoe vaak je bloemen ontvangt.

Jouw boeket, altijd gratis bezorgd door bloomon.

Maak indruk met floral design, gratis bezorgd.

Maak indruk met floral design, gratis bezorgd.
Vragen over je bezorging of over je bloemen? Ons serviceteam helpt je met plezier verder.

Información de contacto

1 estrella

Supermooi boeket

11 de abril de 2026

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Bloemen kan je per keer betalen en je moet niet meteen een bloemenabonnement in 1x kopen, wat een hele grote kost is. Hier voel je de kost niet; de bloemen worden geleverd of achtergelaten op een afgesproken plek die je online kan doorgeven.

10 de abril de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Heb al vaak besteld en altijd zeer…

Heb al vaak besteld en altijd zeer tevreden. Dit maal gaven de ontvangers aan dat er snel verwelkte bloemen tussen zaten. Jammer!

8 de abril de 2026

Respuesta de bloomon BE

Beste Ida, bedankt voor je review.

Het spijt ons te horen dat de bloemen van de ontvanger niet zo lang goed zijn gebleven als we hadden verwacht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.

Zou je contact met ons willen opnemen met je ordernummer en eventuele foto's via: bloomon.be/klantenservice?

Contact met (niet) klantendienst

Contact met klantendienst, gevraagd om al mijn gegevens te verwijderen daar ik nooit iets gevraagd of besteld heb. Krijg ik de bevestiging dat er geen account met mijn gegevens bestaat. Ondertussen blijf ik spam mails ontvangen. Nooit zal ik bij deze firma een bestelling plaatsen.

14 de abril de 2026

Respuesta de bloomon BE

Beste Wim, bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat je mails blijft ontvangen ondanks dat je verzocht had je gegevens te verwijderen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak. Wanneer jouw gegevens verwijderd worden, zou dit niet meer mogelijk moeten zijn uiteraard. Ik vermoed dan dus ook dat er iets mis is gegaan. Graag lossen we dit voor je op.

Zou je contact met ons willen opnemen via service@bloomon.nl met je email adres en een omschrijving van de situatie?

We lossen dit graag van je op.

Groeten van bloomon 🌸️

Mooi boeket maar …

Mooi boeket maar enkele bloemen lieten hun kopje al wat vallen na 2 dagen toen we op bezoek waren bij de ontvanger.

5 de abril de 2026

Respuesta de bloomon BE

Beste Egied, bedankt voor je review.

Het spijt me oprecht te horen dat u teleurgesteld bent over de geleverde bloemen, zeker omdat deze bedoeld waren om hun dag op te vrolijken.

Zou je contact met ons willen opnemen met je ordernummer en eventuele foto's via: (bloomon.be/klantenservice)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik kon ,mits de gegeven info

Ik kon ,mits de gegeven info, mijn boeket niet in de lage, brede vaas inbrengen, maar de bloemen zijn nog altijd mooi in een andere vaas.

14 de abril de 2026

Beste Rita,

bedankt voor je review.

We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw feedback over de vaas met ons te delen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bloemen waren heel mooi daar was…

De bloemen waren heel mooi daar was niets op aan te merken.

Maar de levering door PostNL was niet correct.
De persoon was niet thuis toen de bloemen werden geleverd en die hebben ze gewoon buiten gezet aan de voordeur. Blij dat de buurvrouw ze uit eigen initiatief de bloemen heeft binnen genomen.

7 de abril de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bloemen kwamen niet de volgende dag aan…

Bloemen kwamen niet de volgende dag aan zoals gezegd, wat dan ook de gelegenheid had gemist.

1 de abril de 2026

Respuesta de bloomon BE

Beste Smehil, bedankt voor je review.

Het spijt me te horen dat de bloemen later zijn aangekomen dan verwacht.
Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Veel kleiner boeket dan op de foto…

Veel kleiner boeket dan op de foto online

8 de abril de 2026

Respuesta de bloomon BE

Beste Julie, bedankt voor je review.

Het spijt ons te horen dat het boeket tegenviel. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.
We hebben je een mail gestuurd, we kijken daarin graag met je mee voor een passende oplossing.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spijtig dat ik de bloemen uiteindelijk…

Spijtig dat ik de bloemen uiteindelijk zelf nog ben moeten gaan afgeven. De mensen waren misschien niet thuis toen ze geleverd werden, maar deze konden gemakkelijk bij de deur achter gelaten worden.

11 de abril de 2026

Beste Ellen,

Bedankt voor je bericht.

We hebben een nieuw, vers boeket voor je ingepland voor 16/04.

Wij hebben een bezorgnotitie toegevoegd dat bij afwezigheid de bloemen bij de voordeur gelaten kunnen worden. Het is goed om te weten dat je de track & trace voor deze levering niet opnieuw per e-mail ontvangt. Wel kan je deze vinden in je account bij 'Bestellingen'.  Hierbij alvast een link naar de track & trace: https://jouw.postnl.be/track-and-trace/3SDOHA460712183-BE-3450. De status zal automatisch worden bijgewerkt op de dag van levering.

Onze oprechte excuses dat er wat is misgegaan bij deze bestelling. We hopen dat de nieuwe levering goed aan zal komen.

Voor nu nog een fijne dag toegewenst!

Vriendelijke groet,

Bloemen kwamen geplet toe

Bloemen kwamen geplet toe. Ze wilden een nieuw paar opsturen, maar deze kwamen nooit aan. Dan zeiden ze dat ze het gingen terugstorten. Ze stuurden een betalingsbewijs en zeiden dat ze het naar het exacte rekeningnummer van de transactie gestuurd hadden. Ik wachtte een maand, niets op mijn rekening. We sturen opnieuw een mail naar de klantenservice. Ze zeggen dat we het aan de bank moeten navragen. We mailden met de bank. Ze zeiden dat het foutieve rekeningnummer was en hoogstwaarschijnlijk een valse betaling.
Een menselijk foutje kan, maar zet het dan ook recht! Want zo moeilijk kan het niet zijn om naar hetzelfde rekeningnummer terug te storten.

7 de marzo de 2026

Respuesta de bloomon BE

Beste Yoran, bedankt voor je review.

Het spijt me oprecht te horen dat u teleurgesteld bent over deze recente ervaring. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.

(sent via mail)

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.