Najlepsze kocobluze na rynku. Ciepłe, miłe w dotyku, bardzo ładne wzory i kolory. Jakość jest naprawdę ekstra. Do tego szybka wysyłka. Bloozie są idealne na jesienne wieczory z herbatką i książką a... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Piękne kocobluzy. Wygodne i ciepłe. Idealne na jesienne i zimowie wieczory. Schludnie uszyte, ładnie wyglądają. Świetna jakość za dobrą cenę. Obsługa zaangażowana, szybka wysyłka. Polecam srrdecznie
Nie jestem zadowolona .Przede wszystkim zapach ! Śmierdzi jakąś wilgocią ,stęchliznąod wewnętrznej strony bluzy ,od materiału nazwanego przez oroducentem :szerpa.Nie wiem ,czy to szerpa ,czy nie ale z... Ver más
Bloozie są super jakości. Testowałam 3 różnych firm kocobluzy i te od Bloozie zdecydowanie nr. 1! Dostawa następnego dnia
Polecam! zamówiłam bluzę jest naprawdę dobrej jakości, szybka dostawa a to wszystko na plus.
Zamówiłam i dostałam to co chciałam :)…
Zamówiłam i dostałam to co chciałam :) bluza bardzo milusia w dotyku na jesienne wieczory :)
Bardzo polecam kocobluzy mega ciepłe i…
Bardzo polecam kocobluzy mega ciepłe i milusie !!! Jestem mega zadowolona 😁😁😁😁😁😘
Cieszę się
Cieszę się, że trafiłam na tę markę. Polecam znajomym bez wahania.
Aleksandra A.
Odpowiednio długa i wygodna. Można się w niej zawinąć jak w kokon.
Anett111
Jakość wykonania na najwyższym poziomie.Nic nie zmechaciło się po praniu
Krystian Krems
Wszystko szybko, sprawnie i bez problemów. Zakupy to czysta przyjemność.
Bloozie są super jakości
Dostawa następnego dnia
Omijać szerokim łukiem!!!
Omijać szerokim łukiem!!!! Sprzedają bluzy w cenie premium a wysyłają produkty wątpliwej jakości. Po zgłoszeniu dziury zaproponowano zwrot kosztu naprawy we własnym zakresie. Niestety pomimo kolejnych interwencji zwrotu nie otrzymałam.
Przysłali mi jakiś badziew.Odeslalem…
Przysłali mi jakiś badziew.Odeslalem zgodnie z regulaminem i czekam miesiąc na zwrot gotowki
Zamówione 3 kocobluzy
Zamówione 3 kocobluzy. 1 ok, dwie pozostałe rozprute w szwach. Niby można odesłać, a oni będą się temu przyglądać.
Nie mam czasu na bawienie się w przesyłki.
Proponowali pokrycie kosztów krawcowej, po czym zapadlinsie pod ziemie.
Generalnie baaaaaardzo słaba jakość produktów za tę cenę
Firma nie wysyła na czas zamówień!
Firma nie odpowiada na wiadomości, nie odbiera telefonów! Piszą, że wysyłają w 24h, a od 4 dni zero informacji i przesyłka nawet nie trafiła do kuriera!
Dramat serdecznie nie polecam i radzę uważać...
Super
Super! Świetna jakość i miła w dotyku. Dostawa następnego dnia.
Rewelacja!
Uwielbiam bluzę od tej marki! Szybka dostawa, jakość super. Ratuje mnie w zimne dni 😍❄️ Polecam!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.