Blossomcopenhagen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det er et ret lækker sortiment Blossom har sig, men det kunne være lidt større. Stod i en situation, hvor datteren manglede lidt smykke til sign dimittend kjole. Der blev Blossom redningen, super hu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blossom Copenhagen fortjener 5 stjerner for deres hurtige levering og deres gode kundeservice. Fik et venligt og hurtigt svar på mit spørgsmål, bestilte en radiance ring som passer perfekt og lige s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor tak til BlossomCopenhagen for eminent kundeservice! Bestilte en ring i lille str. til min datter. Leveringsfristen blev overskredet med et par dage, men BC kompenserede super flot og vedlagde d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Diseñador de joyas

Escrito por la empresa

Hos 𝐁𝐥𝐨𝐬𝐬𝐨𝐦 𝐂𝐨𝐩𝐞𝐧𝐡𝐚𝐠𝐞𝐧 finder du mange vidunderlige smykker med blomstermotiver og andre smukke designs, i alt fra sterling, over forgyldt til 14 kt guld. Alle smykkerne er tegnet i hånden af dansk designer som har mere end 30 års erfaring. Vores smykker forhandles hos guldsmede i hele landet, så du ved du får god kvalitet og unikke romantiske smykker.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Respuesta de Blossomcopenhagen

Hej Ruth. Jeg er sikker på vi havde fundet på en god løsning - evt. reklamationsret, så du kunne få en ny eller penge tilbage. Vi kan se du ikke har rettet henvendelse omkring den knækket ring, så det havde været mere fair at du havde gjort det, ellers kan vi ikke udbedre problemet. Vi laver smykker i høj kvalitet, og vi yder top kundeservice. Kontakt os endeligt❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået en julegave fra Blossom…

Jeg har fået en julegave fra Blossom Copenhagen, som jeg skulle havde ombyttet. Efter lidt kommunikationskoks og manglende informationer om min nye pakke fra GLS hjalp kundeservice mig via telefonen. Det viste sig at pakken havde ligget og ventet på mig i pakkeshoppen i et stykke tid, og at faktisk Blossom CPH havde ydet en fantastisk kundeservice og sendt min pakke afsted med det samme! Så fejlen lå i stedet hos GLS. Tak for hjælpen.

16 de enero de 2024

Respuesta de Blossomcopenhagen

Kære Pernille. Tak fordi du valgte at give os 5-stjerner. Dejligt vi kunne løse udfordringen, og at du er tilfreds. Det er det vigtigste for os❤️

Super god kundeservice.

Super god kundeservice.
Hjalp med at finde den rigtige ring.
Vil helt sikkert handle der igen.

4 de enero de 2024

Respuesta de Blossomcopenhagen

Kære Laila. Vi er enormt taknemmelige for, at du vælger at handle hos igen. Sort tak for det. Håber du er glad for dine smukke smykker✨

Det er supper flot

Det er supper flot, den halskæde bliver jeg glad for

4 de enero de 2024

Respuesta de Blossomcopenhagen

Kære Birgitte. Er sikker på den også klæder dig godt. Tusind tak for de 5 stjerner🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem og overskuelig website.

Nem og overskuelig website.
Mange flotte design.
Hurtig og sikker levering og god service ved udlevering.

2 de enero de 2024

Respuesta de Blossomcopenhagen

Hej Tina! Mange gange tak. Vi er taknemmelige for du giver så fin en anmeldelse. Vi håber du får glæde af dit køb❤️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Virkelig smukke smykker

Virkelig smukke smykker. Nem hjemmeside og hurtig levering. En god oplevelse.

2 de enero de 2024

Kære Hanne. Mange tak! Vi håber du er tilfreds med dit køb❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har sendt udsalgsvare retur da de ikke…

Har sendt udsalgsvare retur da de ikke passede og ringede for at høre om de havde modtaget pakken. Taler med Henriette og de havde fået pakken retur og var ved at lave tilgodebevis til mig da de ikke havde andre størrelser. Så siger hun om hun ikke lige skal måle de ringe hun nu har for de variere jo lidt i størrelse og der finder vi en der passer så det er bare så skønt. Hun finder også nogle øreringe som er større til mig i stedet for de andre så nu passer de også. Det er en af de bedste kundeservice oplevelser jeg har haft og du er guld værd Henriette. Jeg håber jeg kan passe ringen men ellers ved jeg at i altid hjælper jeres kunder. Tusind tak det her husker jeg for altid. 20 Stjerner til jer.

9 de enero de 2024

Respuesta de Blossomcopenhagen

Kæreste Britta. Af hjertet TAK for din fantastiske anmeldelse. Det er så vigtigt for at være nærværende overfor vores kunder, så man får den bedste oplevelse hos os❤️ Skønt du føler du fik netop den behandling - kun det bedste! Kærligst Henriette, kundeservice

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kære Blossom. Kæmpe ❤️ til jer. Super flot ring. Super kundeservice wow

Kære Blossom.
Jeg vil meget gerne sige jer tusinde tak for en fantastisk service, som I gik langt ud over jeres grænser, for at hjælpe mig med en ring, jeg havde bestilt som en mor datter ❤️ ring, der var vigtigt, I havde ikke størrelse, men i bestilte den specielt.

29 de diciembre de 2023

Respuesta de Blossomcopenhagen

Kære Cellina. Det glæder os meget det hele lykkes. Vi ved hvor stor betydning smykker har, så selvfølgelig hjælper vi også med speciel størrelser✨🌸

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev virkelig overrasket positivt over…

Blev virkelig overrasket positivt over hvor flotte og smuk design ringene, fra blossom Copenhagen var. Hurtigt levering. Kan varmt anbefales at handle hos Blossom Copenhagen og ikke sidste gang, jeg handler der, med disse flotte og kvalitets smykker som de har❤️

30 de diciembre de 2023

Respuesta de Blossomcopenhagen

Kære Belinda. Vi går meget op i kvaliteten af vores smykker, så er meget glade for du er tilfreds med dit køb❤️

Nem Hjemmeside

Nem Hjemmeside , Hurtig levering Alt virkede perfekt

11 de diciembre de 2023

Respuesta de Blossomcopenhagen

Hej Kristian! Dejligt du havde en god oplevelse, vi håber du besøger vores hjemmesiden igen snart😊

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ikke god service

Det er desværre ikke det bedste jeg har og sige. Leveringen var meget lang og det var ikke det ønskede produkt der kom frem 😢

11 de diciembre de 2023

Respuesta de Blossomcopenhagen

Hej Maria. Adventskalenderen blev bestilt længe efter første advent, og det kan vi ikke gøre så meget ved. Hvis du er utilfreds med indholdet, er du velkommen til at kontakte os, så kan du få pengene retur. Vi ønsker kun tilfredse kunder❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Siger tak for super god og venlig betjening i forbindelse med min ordre.
Jeg vil helt sikkert vende tilbage hvis jeg igen ønsker mig et specielt smykke.
Vil anbefale jer til andre.
Mvh
Marianne Flebo

18 de diciembre de 2023

Respuesta de Blossomcopenhagen

Det er vi utroligt glade for! Tusind tak og god jul❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fint smykke og rigtig god kundeservice.

Fik en super fin service, da der dwsværre var en lille knude på den halskæde jeg havde købt. Sendte blot et billede, og fik med det samme besked om at de straks ville sende en ny. Det kalder jeg flot kundeservice. Handler bestemt hos jer igen, da I har nogle smukke ting. Tak for hurtig indsats.

15 de diciembre de 2023

Respuesta de Blossomcopenhagen

Tusind tak, Lone. Vi er glade for vi kunne give dig den bedste kundeservice. Glædelig jul🎄

Fineste smykker

Fineste smykker! som jeg har modtaget, absolut ikke sidste gang jeg handler hos blossom copenhagen

4 de diciembre de 2023

Respuesta de Blossomcopenhagen

Kære Heidi. Vi elsker bare når vores smykker skaber begejstring. Vi går utrolig meget op i kvalitet. Tak fordi du handlede hos os😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik købt ringen for stor

Fik købt ringen for stor, hurtig retur og 2 dage efter kom den nye ring

27 de noviembre de 2023

Respuesta de Blossomcopenhagen

Hej Jessie. Vi er super glade det lykkes os at finde den rette størrelse til dig❤️

Fine varer

Fine varer, fin og hurtig service.

4 de diciembre de 2023

Respuesta de Blossomcopenhagen

Mange tak, Marianne. Håber du kommer til at bruge dit smykke og få glæde af det✨

Meget hurtigt og fint

Meget hurtigt og fint
Let at bestille, købe og hurtig levering

23 de noviembre de 2023

Respuesta de Blossomcopenhagen

Kære Anne Marie. Tusind tak for de fine ord, vi bestræber os altid på at give den bedste kundeoplevelse🌸

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.