Inga svar på mail, kontaktat på vanlig mail och deras kontaktforum. Inga svar alls. Så när dom säger ”bra kundservice med svar inom 24h” är helt bs. Betala ja det skulle man göra (som tur är b... Ver más
Beställde 4 nya däck och en framlampa till våra Bigway Fatbikes som levererades till bra pris inom en vecka med lmpan i bonus. Kanonnöjd med cyklarna som vi haft sen 2020. Ser att de fortfarande säljs... Ver más
Jag har köpt en dualdin stereo för några år sedan till en volvo v70 utan orginal slutsteg, och har nu en v70 med orginal slutsteg. Vilket innebär att isokabeln saknar 6pin kontakten för högtalarna. Så... Ver más
Uppdatering: Fick mina varor och var kompenserad för försenad leverans. För att ge konstruktiv feedback hade företaget kunnat arbetat på att förbättra sin kundtjänst för att snabbare kunna svara p... Ver más
Ha contestado el 23% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Håll er borta, VARNING
Håll er borta, otroligt hur oseriöst detta företag bedriver sin verksamhet. Jag beställde flera saker mot faktura. De mejlar mig dagen efter att vissa varor var och lite alternativ som byta osv. Bytta vissa varor och plockade bort en annan som tillverkaren slutat producera. Efter ett tag får jag ett paket med 2 av 4 varor. Mejlar och frågar varför de andra inte kom men inget svar. Kollar min faktura hos klarna och de har tagit betalt för varor som skulle plockats bort samt bytas. Låser fakturan hos klarna och mejlar BP men inget svar. Tillslut får jag svar där de säger att de gav mig alternativ på strålkastare då den jag beatällde var slut. Jag svarar att ja det gjorde jag, jag skrev att jag ville ha strålkastar x istället innan ni skickade beställningen. Jag har inte fått något svar sen dess och mejlade häromdagen igen utan resultat. Vill att de restnoterar allt de inte skickat och ordnar fakturan asap. Har fått betala 500 kr i frakt också för hela beställningen och baserat på det jag mottagit är summan egentligen lägre än hälften vilket känns surt.
Får se om de blir något lyckligt slut, har hållit på sen 3 augusti nu.
Uppdatering
Allting tog väldigt fart när detta omdöme publicerades och ärendet är nu avslutat. Rätt summor som skall betalas är åtgärdade samt resterade saker restnoterade. Skönt att det blev avslutat till slut men tråkigt pga omständigheterna.
Blev erbjuden en av mina varor gratis till ett värde av 400 kr om jag ändrade omdömet. Detta erbjudande tackade jag dock nej till då jag inte tycker att det överväger all energi och frustation jag lagt på allt detta.
Uppdatering 30/10
Först frågade bluepower om jag kunde ändra det negativa omdömet varpå jag sa nej. Därefter blev jag erbjuden en av varorna gratis till ett värde av 400 kr, varpå jag också svarade nej tack till.
Här om veckan fick jag ett mejl från trustpilot, det visar sig att bluepower anmält mitt inlägg. Mitt inlägg skulle alltså inte vara grundat något menar de och jag behövde bevisa detta genom handlingar. Vilket jag såklart gjorde och det har nu blivit verifierat.
Detta om något talar för att man ska hålla sig undan. De lägger ner massor av energi på att försöka få bort negativa omdömen när den energin kanske skulle användas till något bättre som att förebygga liknande händelser.

Avbruten beställning från bluepower
Hade gjort en beställning till min bil via deras hemsida. Tog klarna som betalning.
Satt å vänta på mina saker, av en slump så var jag inne på klarnas sida, där av min förvåning så jag av en slump att betalningen hade avbrutits, ringde till klarna och frågade varför och dom sa att det var företaget jag gjort beställningen på som hade gjort detta.
Inte konstigt att man inte fick sina saker då
Mejlade dom och har inte fått nåt svar än
Tråkigt då jag sett framemot å få en ny stereo i bilen.
Men nu har jag beställt från en annan sida så det löste sig ändå
Obs ingen seriöst företag.
Man kan inte ta bort ordrar eller betalningar utan att meddela kunden om varför
Dåligt att man inte kan ringa å prata med dom

Fick snabbt svar
Jag beställde en huvudenhet från dom o efter någon dag googlade jag deras leveranstid och fann väldigt många onöjda kunder här på trust pilot. Jag kontaktade då bluepower via deras mejl och fick svar dagen efter att lev. Tid är 3-4 veckor. Valde då att makulera ordern och fick svar några minuter efter att den var makulerad.
Min upplevelse var ändå helt okej eftersom jag fick svar rätt fort och jag fick tillfredsställande hjälp.
Snabbt svar och bra produkt!
Snabbt svar vid fråga ang. lagerstatus och leveranstid. Produkten kom på utlovad leveranstid, välpaketerad och produkten var av bra kvalitet. Två tummar upp!
Skulle ej rekommendera
Jag får ett fruktansvärt oseriöst intryck utav denna firma.
Beställde en grill till min bil den 20e april.
Frågar den 4e maj hur det går, då jag inte hört ett ord av företaget.
5e maj får jag svar att varan är restnoterad, ställer då en motfråga om det inte vore på sin plats att informera mig tidigare kring det. Svar uteblir.
Varan kommer den 8e maj, tänker att ja, äntligen. Öppnar paketet och inser att jag fått en både billigare grill, samt att denna var i fel färg. Bluepower menar på att jag fått rätt grill, trots uppvisade bilder.
Enda positiva är väl att passformen var okej.
"snabbt, enkelt och personligt" som de skriver, överensstämmer inte med den bild jag har.
*Edit: blev mer säker på min recenssion efter flertalet mail fram och tillbaka med bluepower. Där de nästintill var otrevliga och bad mig ändra mitt omdöme här, för DE kände inte igen sig i det jag beskrev här.

Respuesta de bluepower.se
The service was fast and I received a…
The service was fast and I received a reply instantly to all my email requests. Bicycle works great!
Verkar vara bra att handla av
Verkar vara bra att handla av, har bara beställt små saker men ger ett bra intryck
Une perte d'argent
D'après mon expérience récente avec bluepower (blp-840) pour volvo s60 2008, je peux citer 2 points positifs seulement: le transport à l'international rapide avec UPS, le poste blp-840 s'adapte parfaitement à la planche de bord. Sinon tout le reste est mauvais, exactement la même qualité des doble din chinois à 50€ : radio médiocre, qualité du son horrible, gps trop long et quia cessé de fonctionner après 1 mois, graphisme des années 90. je vous déconseille fermement de jeter votre argent à la poubelle en achetant ce produit. en plus service client inexistant, aucune réponse ni par mail ni au téléphone. attention !!!!!!!!!!!!!
Mycket bra kundservice
Mycket bra kundservice. Inget o klaga på👍🏻
Strålande o super service!
Kanon support
Kanon support! min antennkontakt till BLP-840 gick sönder, men efter snabb kontakt med support skulle dom skicka en ny utan kostnad! grymt nöjd
Grym Bilstereo
Köpte en BLP-950A till min Volvo S80 , snabb inbokning för montering av stereon hos dom. Grym stereo med massa funktioner! Bra passform och design. Rekommenderas!
Väldigt bra service
Väldigt bra service ! Mycket nöjd. Rekommenderar starkt
Varning!!
Varning! Köpte för över 4 veckor sedan en frontsplitter till min bil, det stod 2-4 veckors leverans, mailade för några dagar sedan men får inget svar. Och det finns ju heller inget tel nr, så man kan ju inte göra nått åt det. Riktigt besviken faktiskt! Att man inte är mer rädd om kunderna?!
Edit: Företagen svarade aldrig på mina mail, istället kom det bara ett mail där det stod att ordern var makulerad! Kul när man redan väntat i 4,5 veckor! AKTA ER FÖR DETTA FÖRETAG!!!
S80 VIP
S80n kommer bli brutal med eran frontläpp. Bra att ha och göra med. Ska bli kul med samarbete med er 👏 /Jimmy
Rekommenderas
Snabb leverans, snabba svar! Jag är riktigt nöjd och kommer fortsätta vara kund hos BP! :)
Aldrig mer kommer jag att handla från…
Aldrig mer kommer jag att handla från detta företag och jag har spridit detta genom en motortidning som jag är redaktör på.
Jag beställde en bilradio med GPS i och det stod att den var specialanpassad till min bilmodell. Bara till att plugga in. Men dom skrev inte att det behövdes en extra koppling till backkameran. Varorna hade inga instuktioner hur den skulle kopplas in. Det tog över tre veckor för dom att svara på mitt mail att den fungerade inte. Nu har jag haft den i över två månader och har fortfarande inte fått i ordning på backkameran. Bilfirmorna vill inte bara ta i grejorna när jag sa vad jag köpt den. Så vill ni ha problen handla här MEN vill ni inte ha problem så handla aldrig på detta bluff-företag. Har inte bara en telefon som man kan nå dom med.
Beställde ett grenrör och lite…
Beställde ett grenrör och lite avgasbandage som skulle vara i lager. Efter 2veckor mejla jag och fråga hur de gick (dom har ju inget telefonnummer längre) efter ett par dagar fick jag svar tillbaka att de skulle komma veckan efter hem till mig. Eftersom jag hade lite brått mejla jag igen och förklara vikten av att jag verkligen behövde grenröret, fick då inget svar. Tre mejl senare får jag ett svar där dom skriver att de inte passar min bil och att de är slut hos leverantören så ordern makuleras. Dom vet inte vad jag har för bil. Ingen fråga om jag ville ha resten av grejerna bara att ordern var makulerad. Hoppas nu bara man får tillbaka pengarna. Sämsta företaget jag haft att göra med. Hoppas folk läser mitt och andras upplevelser som verkar liknande och inte handlar av dom
Svar på Bluepowers kommentar:
Ok men om jag nu väljer att beställa ändå efter som jag VET att de passar vem är ni att bestämma om jag vill köpa de ändå? Varför ifrågasätter ni inte min order när den gjordes för ett par veckor sen då och istället lovar att den ska komma? Väldigt oseriöst
Svar 2:
För det första, mycket märkligt att ni kan svara så fort här när man inte kan få tag i er annars.
För det andra, det är rent skitsnack att den makulerades samma dag som den komm in. Jag har svart på vitt att det är över 2veckor sen jag gjorde ordern och fick orderbekräftelsen och de var först i torsdags ni makulera.
För det tredje, jag har aldrig bett om nån rekommendation. Vad jag skulle göra med grenröret har ni inte med att göra.
Så gör er själva en tjänst att sluta skäm ut er här och kanske byta inriktning eller nått för sälja grejer e nog inte er grej
Haha. Återigen. Seriöst
Más información sobre otros tipos de reseñas.