BMD Transportservice B.V. Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De vorige keer hebben zij het pakket in de hal op de begane grond afgeleverd. Vandaag heeft de vriendelijke jongen man op verzoek het pakket via de lift op de tweede etage afgeleverd. Ben hier erg bli... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een prettige afhandeling. De levering van mijn fiets werd een dag van tevoren aangekondigd. Het tijdslot liep van zeven in de ochtend tot vijf in de middag, maar 's ochtends kreeg ik al bericht da... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al snel werd gecommuniceerd dat wij de bestelling konden verwachten en dat was enkele dagen eerder dan de bij aankoop aangegeven bezorgtijd. Over de bezorging werd helder gecommuniceerd en een vriende... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Het matras werd bezorgd binnen de gestelde tijd. Maar dat het loodzware matras niet even naar mijn eigen voordeur gebracht kon worden terwijl we gewoon een lift hebben (we wonen op 1 hoog) vind ik een... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Slecht geregeld

Dan krijg je een track en trace en blijk je niet thuis te zijn. Wil je dat kenbaar maken maar kun je dat nergens doen en ze niet bereiken! Heb ik via de shop contact moeten leggen! Ok, nieuwe datum. Komen ze gloeiende tussen 6 en 8 in de ochtend!!! Waar halen ze het gore lef vandaan!!! Ze zijn nooit meer welkom!!!

21 de diciembre de 2023

Wat een vreselijk bedrijf

Wat een vreselijk bedrijf.
0 sterren waard.
Staan zonder iets te laten weten met een bankstel voor mijn deur. Via de videodeurbel laten weten aan de bezorger dat wij er niets van weten en niet thuis zijn. Gevraagd aan de bezorger of hij later op de dag kan terugkomen en daar wordt op geantwoord nee maar morgen kan wel waarop wij antwoorden dat dit goed is hij gaat nog even met zijn baas overleggen en belt me een paar min later terug dat het inderdaad morgen kan worden gebracht maar ik moet daar wel voor betalen. Dacht het niet. Uiteindelijk is hij achter in de tuin gedropt. Er gaat een officiële klacht richting de verkoper. Met DMD is alleen via de mail te communiceren. Uiteraard geen reactie na een klacht te hebben ingediend.dit is echt een puur asociaal bedrijf. Proberen je even op te lichten.

22 de agosto de 2023

Wat enorm mislukt bedrijf

Wat enorm mislukt bedrijf. Paket afgeleverd in Leeuwarden terwijl je het in de Flevopolder moet afleveren worden en daarover de klant pas om 22:00 uur bericht doet. Zo slecht heb ik het nog nooit gezien.

15 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed bedrijf, kan niks negatiefs verzinnen!

Snap niet dat mensen zoveel kritiek hebben. Kreeg paar dagen voor levering keurig een mailtje met informatie. Waaronder de waarschuwing dat ze maar tot aan de drempel op de begane leveren. Je weet dus waar je aan toe bent. Toen ik een vraag had, kreeg ik binnen 1 uur per mail antwoord. De dag voor levering kreeg ik een mail met track&trace code. Daarachter zat duidelijke informatie. De volgende dag was er een klein tijdvak aangegeven, plus de naam van de chauffeur met zijn route, plus het aantal dozen van de zending. De chauffeur kwam keurig binnen dat tijdvak en was zeer vriendelijk. We hadden transportwieltjes klaargezet in de gang. En hij was zo aardig om de 6 zware dozen van zijn steekkarretje te laden en op onze transportwieltjes in de gang te plaatsen. En toen hebben we samen de pakbon nagekeken voordat ik getekend heb. Kortom, prima service van A tot Z.

3 de marzo de 2023

Bedrijf is failliet

Bedrijf is failliet, bestelling gedaan via Medion en werd daar afgeleverd maar kwam niet bij mij terecht, na wat opzoekwerk ontdekt ze failliet waren. Mijn bestelling kunnen annuleren, wel veel telefoons en mails moeten voor doen.

30 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

telefonisch niet bereikbaar planning zeer onduidelijk.

had planning aangepast. op de site blijft de oude datum staan die inmiddels al voorbij is. iI
heb nu geen idee wanneer ze komen. Doe pogingen om dit bedrijf telefonisch te bereiken. dit lukt dus niet de wachtrij blijft ongewijzigd. heeft me vandaag al 3 keer een half uur telefoonkosten gekost! waardeloos dus

19 de julio de 2022

waardeloze transportbedrijf

Ik heb via blokker een koelkast besteld en zij moeten dit leveren. Op 5 juli aankoop gedaan en op 8 juli wordt het aan hun overgedragen, oke prima. Ik heb een track en trace gekregen dat ze op 14 juli zouden leveren, een dag van te voren heb een sms-bericht gekregen dat ze dus rond 11.51 komen en op dat ben ik vanuit gegaan. Op de dag zelf kreeg ik weer een nieuwe sms-bericht dat ze om 12.24 uur komen, ik heb het afgewacht. Nadat het te lang duurde keek ik naar mijn mail, ik kreeg om half negen een mail dat ze niet kunnen leveren omdat er 5 zieken zijn. Wat heel verwarrend is want er wordt niet goed gecommuniceerd naar mij toe, ondertussen krijg ik wel berichtjes dat ze komen terwijl dat niet het geval is. Ik bel naar hun toe ze zijn niet bereikbaar via de 020 nummer wat heel raar is, maar gelukkig was er is een 06 nummer toegevoegd in de mail. Einstand bel ik naar hun toe en meneer kwam heel nonchalant en deels geïrriteerd over. Ze kunnen pas op 18 juli leveren wat heel vervelend voor mij is, want de koelkast is al sinds 8 juli bij hun binnen. Nu maar afwachten hoe ze mijn koelkast gaan leveren, maar na het lezen van de reviews denk ik niet dat het prettig zal zijn. Toch hoop ik dat er rekening wordt gehouden gezien het bestelde artikel. Verder is het ook heel opmerkend dat ze bijna niet of helemaal niet reageren op de slechte reviews, dat zegt namelijk al genoeg.

Zoals voorgespeld is de levering niet goed gegaan, dit is geen bezorging maar een chauffeur die maar rond rijdt naar het adres !! Een ieder die dit leest vermijdt deze bezorgbedrijf als je product hevig is, bespaar je een hele gedoe.

15 de julio de 2022

Bezorgd

Bezorgd, op tijd, goede track & trace. Bezorger behulpzaam, prima.

13 de julio de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

1ste keer stonden ze veel eerder op de…

1ste keer stonden ze veel eerder op de stoep waardoor ik nog niet thuis was. Zouden de dag erna komen en kwamen vervolgens niet omdat ze niet onze richting uit gingen. Derde keer waren ze gelukkig wel voor de deur op het afgesproken tijdsblok.

9 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

de order was gecancelled er was max 48…

de order was gecancelled er was max 48 uur levertijd beloofd. De bestelling was op 14 juni gedaan, 22 juni was nog steeds niet bekend wanneer er geleverd zou worden, de order is toen gecancelled echter op 4 Juli werd er geleverd, toen ik niet thuis was. Nu moet ik een vrije dag nemen om dat ding te laten ophalen. Kortom een slechte service

8 de julio de 2022

Slechte service

Slechte service
Ons pakket uit besteed aan een ander bedrijf
Drie x per dag contact gezocht vanwege niet leveren van pakket
Ze zeggen terug te bellen maar doen ze niet
Pakket niet aangekomen.

8 de julio de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.