De vorige keer hebben zij het pakket in de hal op de begane grond afgeleverd. Vandaag heeft de vriendelijke jongen man op verzoek het pakket via de lift op de tweede etage afgeleverd. Ben hier erg bli... Ver más
La empresa ha respondido
Wat een prettige afhandeling. De levering van mijn fiets werd een dag van tevoren aangekondigd. Het tijdslot liep van zeven in de ochtend tot vijf in de middag, maar 's ochtends kreeg ik al bericht da... Ver más
La empresa ha respondido
Al snel werd gecommuniceerd dat wij de bestelling konden verwachten en dat was enkele dagen eerder dan de bij aankoop aangegeven bezorgtijd. Over de bezorging werd helder gecommuniceerd en een vriende... Ver más
Het matras werd bezorgd binnen de gestelde tijd. Maar dat het loodzware matras niet even naar mijn eigen voordeur gebracht kon worden terwijl we gewoon een lift hebben (we wonen op 1 hoog) vind ik een... Ver más
De Prinsenhof 11, 4004LN, TIEL, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Tijdig en netjes bezorgd. Goed op de hoogte gehouden van voortgang en tijdstip levering
The delivery has been delayed for 3 days and the bike was broken on the way during the delivery. Very bad experience and disappointed.
De bestelling was binnen de opgegeven tijds voorspelling binnen. De chauffeur heeft het netjes neer gezet. Geweldig vervoersbedrijf.
Keurige spiegel met verlichting en verwarming
Op tijd en vriendelijke hulpvaardige chauffeur.
Woon 4 hoog in flat met lift.
Chauffeur belt beneden aan, pakket wordt in de lift geplaatst en gaat weer weg.
Vroeger werd je pakket nog netjes bij de voordeur afgeleverd.
Waar zijn ze gebleven de tijden van toen. (zucht)
Bank besteld bij webshop die met BMD samenwerkt. 12 dagen geleden doorgekregen dat BMD binnen 48 uur contact opneemt. Niets gehoord dus maar gebeld en heel raar contact gehad via telefoon. Uiteindelijk uit gesprek gekomen dat ze het gaan uitzoeken en erop terugkomen, niets gehoord.
Contact opgenomen met webshop waar ik besteld had en die heeft ook contact met BMD gehad met als reactie dat ze binnen 24 uur contact gaan opnemen, weer niets gehoord.
Nu kijken of er op deze manier contact te krijgen is.
Maar de conclusie is dat je ze niet hoeft de bellen oid want antwoord op status van levering is blijkbaar heel moeilijk voor een transportservice.
Prima service. Tv in de kamer gezet en oude tv meegenomen
Ik heb een airco besteld bij Bol.com en meteen betaald via Ideal. Ik woon in een zorghuis en ben lichamelijk zeer beperkt. Ik vind het schande dat zo'n, zwaar en groot pakket buiten afgeleverd wordt !!!! en dat terwijl in het gebouw alle deuren automatisch openen en er meerdere liften aanwezig zijn. De chauffeur is met het pakket eerder boven dan ik beneden. Het is beneden alle peil. U moet zich schamen!!!!!!
Zeer vriendelijke bezorger. Bracht het product gelijk de tuin in.
Bestelling is volgens afspraak geleverd. Had liever de mogelijkheid gehad de tijd iets aan te passen. Het menu wekt de indruk dat dit kan, maar de knoppen reageren niet. Verder prima.
Pakket netjes afgeleverd door nette beleefde en behulpzame chauffeur .
Netjes bericht ontvangen dat het wat later zou worden.
Blij mee, daarna netjes aangeleverd.......
Heb hem nog voor het noodweer in elkaar kunnen zetten.
Erg goed op tijd. Helaas voor de deur afgeleverd. We zijn wat op leeftijd en hadden graag gezien dat het pakket even naar binnen was gelopen. Heb ik overigens ook niet gevraagd.
"achter de eerste drempel" werd wel heel letterlijk genomen. Lounge set werd beneden in de algemene hal van mijn appartementencomplex achtergelaten.
De eerste drempel van mijn appartement was op de 1e verdieping.
de heren hadden weinig tijd/zin......
Más información sobre otros tipos de reseñas.