Jeg har fået slebet og ludbehandlet mine plankegulve af BM Gulve, og jeg er rigtig tilfreds med resultatet. Aftalen kom hurtigt på plads, kommunikationen var god og enkel, og prisen var meget fornu... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi havde Batric ude over to dage for at ordne vores gulve og det var med et meget flot resultat. Vi oplevede både Batric og de øvrige, som vi var i kontakt med hos BM Gulvservice som meget venlige, se... Ver más
La empresa ha respondido
Vi fik super god rådgivning fra en yderst kompetent ung mand, som vidste alt om gulve og kunne anbefale præcis hvad der passede til vores behov. Jeg vil til en hver tid anbefale dette firma. De går... Ver más
La empresa ha respondido
Det er en kundeservice i særklasse. De er utroligt dygtige, kompetente og hurtige til at svare. Når man skriver til dem på mail, får man som regel svar inden for en time. De beder om ens tel... Ver más
Información sobre la empresa
- Servicio de lijado y encerado de suelos
- Servicio de acabado de suelos
- Tienda de pisos
- Servicio de restauración de suelos de madera
Escrito por la empresa
Hos BM Gulvservice tilbyder vi professionel gulvafslibning i København, Ballerup og hele Danmark med fokus på kvalitet, præcision og lang holdbarhed. Gennem tæt samarbejde med kunden sikrer vi, at vi forstår dine behov og leverer et resultat, der matcher dine forventninger – og ofte overgår dem. Vores mål er at skabe smukke, slidstærke trægulve, der kombinerer håndværk, erfaring og høj kvalitet.
Información de contacto
Hedeparken 109 3 tv, 2750, Ballerup , Dinamarca
- Info@bmgulvservice.dk
- bmgulvservice.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kan kun anbefale dem
Super flot arbjede til BM Gulvservice vi fik slebet 90 kvadratmeter med 3 gange mat lak af patrick og hans team de komme 2 unge fyr og ordnet vores gulv på 2 dag kan kun anbefale dem

Tak BM gulvservice
Tak til Patrick og hans team for deres arbejde de er super dygtig til deres arbejde
5 stjerner her fra

Virkelig flotte resultater
Tusinde tak for en fantastisk service og flotte resultater, kan varmt anbefales!

Respuesta de BM Gulvservice
Vi fik slebet og lakeret gulve på tre…
Vi fik slebet og lakeret gulve på tre værelser og i stuen, og er rigtig godt tilfredse med resultatet. Kommunikationen var god og de kunne hurtigt træde til. Alt i alt en glimrende oplevelse.

Bedste service
Mine gulve har aldrig set bedre ud. BM Gulvservice leverede en kvalitet, der overgik mine forventninger.

Respuesta de BM Gulvservice
Gulvslibning og lakering i gammel villa
Vi har fået slebet og lakeret vores gulve af BM Gulvservice og er meget glade for resultatet. Første gang blev det ikke helt som vi havde håbet, men det tog de meget seriøst og kom hurtigt forbi og rettede op på det. Nu har vi et flot gulv og føler os godt behandlet undervejs.
Vil helt sikkert anbefale dem til andre :)

Gammelt gulv til nyt
Da de drenge startet med gulvet var vi meget spændte om hvordan det ville komme til at se ud efter så mange år. vi fik et shock da vi så det. Det ligner et nyt gulv. pænt og nydeligt arbejde:) tusind tak

Respuesta de BM Gulvservice
Vi havde en fantastisk oplevelse med BM…
Vi havde en fantastisk oplevelse med BM Gulvservice, De leverede en professionel og effektiv service, hvor vores gulve blev slebet og behandlet til perfektion. Arbejdet blev udført til tiden, og personalet var venligt og imødekommende. Resultatet er smukt, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker kvalitetsarbejde!

Respuesta de BM Gulvservice
Fagligt solidt og professionelt udført gulvarbejde
Har fået udført gulvarbejde af BM Gulvservice og er yderst tilfreds med det færdige resultat. Virksomheden udviste høj håndværksmæssig ekspertise og stor teknisk præcision i udførelsen. Hele forløbet var kendetegnet ved professionalisme, gennemsigtig kommunikation og en konstruktiv dialog omkring både udfordringer og æstetiske løsninger. Resultatet er et elegant og slidstærkt gulv, som tydeligt afspejler solidt kvalitetsarbejde.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til BM Gulvservice for et pålideligt og fagligt velfunderet stykke arbejde.

Respuesta de BM Gulvservice
Super god service og møder til tiden
Tak til BM Gulvservice igen nu har vi brugt dem to gange hvor vi er blevet færdig med renovering af vores lejlighed og de har gjort et flot stykke arbejde igen kan kun anbefale dem. Tak til Patrick for alt hans vejledning og hjælp skal helt sikkert bruge den igen når mit gulv skal fikses
Tak BM Gulvservice en helt klart anbefaling herfra

Effektivt arbejde
Effektivt arbejde, flot resultat og virkelig god kommunikation. Jeg kan varm anbefale BM Gulvservice.

5 stjernet oplevelse
Vi har netop fået slebet og behandlet vores gulve af BM Gulvservice og vi kunne ikke være mere tilfredse! Fra start til slut har servicen været helt i top. Kommunikation var hurtig og klar.
Selve arbejdet blev udført med stor omhu og professionalisme. Håndværkerne mødte op til tiden, var venlige og ryddede pænt op efter sig. Gulvene ser som nye ud, og kvaliteten af arbejdet er virkelig imponerende.
Vi kan varmt anbefale BM Gulvservice til alle, der ønsker flotte, velbehandlede gulve og en problemfri oplevelse. Vi bruger helt sikkert firmaet igen næste gang!

Tilfreds!
Jeg er meget tilfreds med deres service og kommunikation. Jeg ville have slebet min gang og der kom en allerede et par dage efter og nu ser det virkelig lækkert ud.

Respuesta de BM Gulvservice
Super gode og effektive folk
Super gode og effektive folk. Kan klart anbefales. De er der til tiden, og gør alt til perfektion. Ingen problemer for kontakt, så alt i alt super god oplevelse

Respuesta de BM Gulvservice
Super god service og sød og rar mennesker kan varmt anbefale Patrick og hans team deres arbejdet og den supper god service mit gulv ser som nyt ud nu tak til BM Gulvservice ApS kan kun anbefale dem

Respuesta de BM Gulvservice
Jeg fik rigtig god service da jeg…
Jeg fik rigtig god service da jeg skulle have slibet mine gulve, jeg er glad og tilfreds.

Respuesta de BM Gulvservice
BM Gulvservice har gjort et fantastisk…
BM Gulvservice har gjort et fantastisk stykke arbejde med at slibe vores gulv. Hurtig, professionel og flot resultat – kan varmt anbefales!

Respuesta de BM Gulvservice
Super flot arbejde med at slibe vores…
Super flot arbejde med at slibe vores gulv. Professionelle og effektive – vi er meget tilfredse!

5 stjerner for udført arbejde
5 stjerner for udført arbejde, men kun 3 stjerner for kommunikation og kundeservice. Jeg fik et samlet tilbud på slibning af 3 værelser. BM Gulv gik ikke så meget op i, om arealet var 60 eller 70m2 - prisen var den samme. Men man glemte at kommunikere, at der var en merpris for slibning af dørtrin. Det fik jeg først at vide, da arbejdet blev påbegyndt. Jeg synes godt, at man kan forvente, når der er tale om en samlet pakkepris, at det var incl. dørtrin, eller man i det mindste var var oplyst om merpris, da tilbuddet blev afgivet. Arbejdet blev udført en torsdag eftermiddag. Samme aften modtog jeg faktura som forfaldt til betaling samme dag (torsdag). Jeg havde endnu ikke set det udførte arbejde, og ventede derfor med at betale til fredag aften, da jeg var kommet tilbage fra lejligheden. Alligvel blev jeg ringet om lørdag morgen, hvor der blev rykket for betaling. Det scorer man altså ikke ekstra point for hos mig...

La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.