God oplevelse!
Brugte dem til slibning og oliering af vores gamle parketgulve. Vidste ikke om de kunne reddes men det ser helt fantastisk ud nu. Imponerende arbejde 🤩
Hos Gulvslibningshuset hjælper vi kunder med professionel slibning af gulve, terrasser, trapper, bordplader m.m. samt efterbehandling med lak, lud og olie. Altid med kvalitetsprodukter fra danske premiumproducenter. Alt sammen til en fair pris. Vores gulvslibere har mange års erfaring og skynder sig ikke gennem arbejdet, så du får et flot og holdbart resultat. Vi tilbyder også 3 års garanti på udført arbejde. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din gulvslibning.
Fuglebækvej 2 C, 1., 2770, Kastrup, Dinamarca
Woow hvis du ønsker de pæneste gulve så er det dem her du skal vælge, god, hurtig og nem service. de hjælper på hvert skridt. jeg var meget nervøs da det var første gang jeg skulle have slebet gulv. men de var super dygtige og tog sig tid til alle mine bekymringer.
Ville anbefale dem til alle!
Høj faglighed og både imødekommende & punktlige
Virkelig en dejlig oplevelse at bruge Gulvslibningshuset, Vi fik slebet og behandlet vores gulve med stor succes. Kan varmt anbefales
Meget tilfreds. Tusind tak for det fine arbejde 🙏
Albert var super professionel og rådgav os under hele processen. Alle deadlines blev overholdt og der var intet at sætte en finger på, 10/10 oplevelse
Super godt stykke håndværk og vigtigst af alt overholder de aftalerne!
Más información sobre otros tipos de reseñas.