Boligselskabernes Maskin Indkøb A/S (BMI A/S) Opiniones 61

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har lige været forbi på Jyllingevej. Sikke dog en dejlig oplevelse. Skulle have ny kæde til motersav og tråd til trimmerne. Meget tålmodig ekspedient, som samtidig øste ud af sin fantastiske viden. T... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har lige været inde og købe en Stihl HS 56 hækklipper, og blev betjent af ejeren af BMI,som øste ud om brug og anvendelse af klipperen. Gav mange fif til vedligeholdelse og holde maskinen frisk og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde i en længere periode forsøgt at skaffe en ny kæde til min selvstyrer på båden. Forsøgte uden held i bådudstyrs butikker, cykelsmede, mc og autoværksted. Hos BMI blev der efter en kort snak... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fornøjelse med en ekspedient, som er ekspert i produktet, i dette tilfælde: Græsslåmaskiner (også til privat brug). Og som klart afdækkede og forstod mine behov. Tak Jose Ruiz, for din grun... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de herramientas
  2. Jardín
  3. Servicio de reparación de sistemas hidráulicos
  4. Servicio de reparación de podadoras de césped
  5. Servicio de reparación de maquinaria
  6. Servicio de reparación de motores de baja potencia

Escrito por la empresa

BMI A/S forhandler materiel til den grønne sektor, boligselskaber, det offentlige og den kvalitetsbevidste private forbruger. Vi forhandler kvalitetsprodukter fra markedets førende leverandører. Alle udvalgt med største omhu. Se hovedstadens største udvalg. Vi servicerer alle typer maskiner med vores værksted, servicevogne og et fejeblad.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kan IKKE anbefales !!!!

Dårligste kundepleje jeg har oplevet. Vi bestiller en robot plæneklipper med montering, men de kan ikke lægge kabler men da vores rullegræs ikke havde fæstnede sig ordenligt og vi havde intet hørt om at der skulle fræses i græsplænen og dette ikke kunne lade sig gøre i en nyere rullegræsplæne.

BMI vil så have betaling for at de ikke kan opstarte monteringen som aftalt, men vi har intet fået oplyst om forudsætningerne for monteringen.

Tænk at i vil annullerer en ordrer på over 13.000 kr. fordi i ikke kan få ekstra betaling for de 2 min. jeres teknikker var på stedet.

Jeg bliver sjældent overrasket over måden folk driver virksomhed på, men jeres kundeservice er da det værste jeg har oplevet.

Det skal lige siges jeg selv har drevet en servicevirksomhed i over 20 år.

18 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tænk jer om ved brug af værksted

Det er trist at skrive om, men robot værkstedet er ikke kompetent til deres arbejde, indlever min robot automover 520 med problemer som lade problem, lader blokeret, manuel handling påkrævet, selv om der følges vejledning hjælper det ikke = værksted, konklusion fra værkstedet er der er for mange amp på batteriet, det er fejlen, et batteri der passer i amp vil løse alle problemer.
Det er ikke særlig kompetent problemløsning, har kun arbejdet med andre typer maskiner med batteri i 30 år og flere amp er = længer køre tid
Så hvis i der ude skal havde lavet noget på værkstedet så tænk jer om

28 de agosto de 2025

Rigtig god service!

Rigtig god service!
Jeg var forbi med min Automower 310, og fik en hurtig og god fejlfinding.
Mange tak til Anders.
(Desuden er der et meget stort showroom, hvis man er på udkig efter nyt grej)

18 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har lige været forbi på Jyllingevej

Har lige været forbi på Jyllingevej. Sikke dog en dejlig oplevelse. Skulle have ny kæde til motersav og tråd til trimmerne. Meget tålmodig ekspedient, som samtidig øste ud af sin fantastiske viden. Tak

14 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service fra José Martin Ruiz…

Fantastisk service fra José Martin Ruiz hos BMI A/S!

Jeg har sjældent oplevet så professionel og behagelig kundeservice. José Martin Ruiz var utrolig imødekommende, hjælpsom og effektiv fra start til slut. Alt blev håndteret hurtigt og helt uden problemer – det var en sand fornøjelse at samarbejde med ham.

Jeg vil gerne sende en stor tak og en varm anbefaling til José Martin Ruiz fra BMI A/S. I mit samarbejde med ham oplevede jeg en usædvanligt høj grad af professionalism, effektivitet og menneskelig varme. Han løste opgaven med stor faglig dygtighed – og gjorde det hele med et smil og en imødekommenhed, der virkelig gjorde indtryk.

Martin er uden tvivl en stor gevinst for enhver virksomhed, der værdsætter fremragende kundeservice og evnen til at få tingene gjort – hurtigt og ordentligt. Han lover ikke bare – han leverer.

Fem stjerner herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12 de junio de 2025

Fantastisk Service hos BMI

Først og fremmest altid en rigtig god oplevelse. Jeg bliver mødt ind med et smil og fantastisk serivce. Jeg har i mange år handlet hos dem og har altid været at tryg i at handle hos dem.
En stor tak til José Martin Ruiz og Jan, som altid har været hjælpsomme til hver en tid.
Alt i alt Tusind Tak BMI👌

Bedste Hilsner
Yaser Al Hardan,
Lykkebo Skole

2 de junio de 2025

Fed service.

Fed service.
Min Automower var løbet tør for strøm
I vintens løb der gjorde jeg ikke kunne
Få den igang.
Kørte ud til BMI hvor Thomas og Anders i skøn forening fik gang i maskinen.
Dejlig dag.

11 de marzo de 2025

Meget fin service

Meget fin service! Tog sig tid til at forklare om maskinen jeg spurgte til, batteriet og lader - for og imod de forskellige løsninger.
Fik kompetente og hjælpsomme svar.

20 de febrero de 2025

uhøflig ekspedient

vi har handlet hos bmi på jyllingevej flere gange. vi har oplevet 3 ekspedienter, 2 af dem var meget venlige og hjælpsomme, men den trdie, Jose, som vi havde med at gøre d. 24.5 22 (faktura 1006114), var meget uhøflig, sarkastisk og nedladende. vi kom ind i butikken og bad om hjælp som de tidligere gange. vi køber altid Stihl haveredskaber mm. jose behandlede os fra begyndelsen som skidt. vi kunne ikke forstå hvorfor. vi holdt ham ud, handlede og gik. sidste sommer kom vi igen i butikken, idet vi bor i værløse og det er mest praktisk for os at komme til jyllingevej. vi håbede på at blive ekspederet af en af de 2 andre meget venlig herrer. men jose kom igen og begyndte med det samme at håne os, "i ved jo ikke engang hvad i vil have. gå og kom tilbage når i ved hvad i vil have" i en nedladende tone med et hånligt adfærd. vi gik ydmyget og vendte ikke tilbage. vi kørte til hillerød og har handlet der soden, hvor vi bliver behandlet med almindelig respekt. jeg skriver det her nu, fordi vi igen skal købe. noget Stihl instrument og vi skal køre helt ud til hillerød, af frygt for jose.

20 de agosto de 2023
Opinión espontánea
Logotipo de Boligselskabernes Maskin Indkøb A/S (BMI A/S)

Respuesta de Boligselskabernes Maskin Indkøb A/S (BMI A/S)

Hej Mike,

Jeg vil gerne starte med at beklage at jeres oplevelse har været som beskrevet og at i har følt som i har følt.

Dette er bestemt noget som vi har taget til efterretning, handlet på idet vores mål er stik modsat.

Vi bestræber os på at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige, naturligvis en positiv en af slagsen - Så kunderne går herfra med et smil på læben og ikke omvendt.

Jeg håber at i vil overveje at besøge os igen og hvis, må i meget gerne tage fat i mig.

Jeg vil endnu engang beklage og håber at få muligheden for at genvinde jeres tillid.

Mads Bjørklund - Butiksbestyrer
Boligselskabernes Maskin Indkøb A/S

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.