Utrolig god og hjælpsom kundeservice fra start til slut. Stod akut og skulle bruge en ny kompressor, og mod betaling af Fragt hjalp de med at få den leveret samme dag. Kompressoren lever virkelig op... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super god service og ikke mindst ÆRLIG mand. Jeg spurgte ind til noget værktøj,og fik at vide at skulle det bruges til andet end hobby brug skulle jeg nok finde noget andet. Det kalder jeg TOP ÆRLIG s... Ver más
1. klasses telefon betjening, ingen slinger vidste hvad det var med det samme og hurtig forsendelse. kun til ug
Jeg har købt en kompressor er meget tilfreds
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Her forhandler vi Tagred-mærket der producerer alt fra el-værktøj, elgeneratorer, kompressorer, pumper til bildele og mange andre innovative produkter.
Información de contacto
Skelhøjvej 1, 6800, Varde, Dinamarca
- info@tagred.dk
- tagred.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har købt en kompressor er meget…
Jeg har købt en kompressor er meget tilfreds
Super god og hurtig betjening og nem…
Super god og hurtig betjening og nem hjemmeside
Dårlig levering
Ekstremt dårligt kvalitet af værktøjet
Ekstremt dårligt kvalitet af værktøjet, skralden falder fra hinanden efter kort tids brug og den kan skifter selv retning fra løsne til spænde, eller omvendt, meget træls at arbejde med, skruetrækker samt torx og umbraco sæt er lavet i så blødt et stål at det enten brækker bøjer eller bliver helt deform, bits topper både torx og umbrako til 1/4" skralde brækker bare ved det mindste man skal løsne med dem, skævbider er ikke slebet skarp, dorn sæt er lige så blødt jern som resten er lavet i og bøjer, virkelig ikke noget jeg vil anbefale nogen at bruge penge på
Virkelig god service
Hurtighed ved bestilling og to mod div…
Hurtighed ved bestilling og to mod div spørgsmål ved opringning🙂
Tak Claus B
Meget professionel tilgang til kunden
Meget professionel tilgang til kunden, varer i henhold til kontrakten og til tiden
100% tilfreds.
Kompressoren lever virkelig op til forventningerne, jeg valgte en V2 til min service bil, og bekræfter at det oplyste omkring ydelse virkelig står ved. En kraftfuld kompressor til prisen.
Kvalitets produkter og gode priser
Kvalitets produkter og gode priser, super godt sted!
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering, ikke sidste gang der skal handles der.
Hurtig levering og super produkt 👍
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.