BNA Boardshop Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og virkelig god service! Jeg havde bestilt et skateboard, men allerede dagen efter ringede butikken og beklagede, at de desværre ikke havde det i den farve, jeg havde bestilt. De tilbød strak... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte to sæt rulleskøjter igennem webshoppen. Helt igennem kanon service - jeg blev ringet op angående nogle tilvalg som jeg havde glemt at specificere i ordren og varen kom allerede dagen efter. De... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg aflagde en ordre inden angivet tid for afsendelse samme dag, men pakken blev ikke sendt som anvist. Spurgte herefter på mail om jeg skulle undlade at afhente da jeg så ikke ville få brug for... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har været i butikken i industri kvarteret i Hillerød flere gange. Det er som at træde ind i Aladdins hule: Der er smart Street wear, Skate boards, Rulleskøjter, kasketter, sko, skiudstyr... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de skateboarding
  2. Tienda de deportes de invierno
  3. Tienda de patinetas
  4. Tienda de ropa de calle
  5. Tienda de snowboard

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Skateboard, Longboard, Rulleskøjter, Scooters, Ski, Snowboard, Streetwear, Caps, Sneakers, Accessories og alt i Gear. BNA er din actionsport butik i Hillerød

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 20% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

42 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse - alt godt 😊

2 de octubre de 2025

Hej Nick

Vi er superglade for at du hr oplevet hurtig ekspedition og at alt er godt 😊

Bestilte skitøj

Bestilte skitøj, kom som lovet og da jeg havde behov for telefonisk kontakt var det nemt og alt blev behandlet og udført som lovet

25 de septiembre de 2025

Hej Tommy,
Du er altid velkommen til at ringe eller skrive. Vi er klar 😊

Købte et snowboard i BNA Hillerød

Købte et snowboard i BNA Hillerød. God service, hyggelig atmosfære, lækkert tøj og massere af grej.
Jeg kan klart anbefale at besøge butikken og handle hos BNA

17 de septiembre de 2025

Hej Kaspar,
Tak for dit besøg, du er altid velkommen også bare for råd og vejledning.

Super fedt udvalg

Super fedt udvalg - og super service digitalt

10 de septiembre de 2025

Hej Jacob.
Det glæder os usigeligt meget, at du har fundet vores udvalg og service i top.
Du er altid velkommen

Perfekt service!

Super hurtig levering - og det lækreste gear!!
Jeg kommer til at bruge BNA meget mere fremover!

4 de septiembre de 2025

Hej Anja
Vi er super glade for at du har fundet lækkert gear og at pakken er kommet hurtigt frem til dig.
Du er altid velkommen

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fed butik

Fed butik, med gode produkter :-)

19 de agosto de 2025

Hej Bjarke
Tak for din bedømmelse. Vi er glade for at du finder gode produkter og synes at vores butik er en "fed butik". Du er altid velkommen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig betjening og gode priser

10 de agosto de 2025

Hej Casper
Vi er stolte af at kunne give dig gode priser og naturligvis er vi glade for at du oplever at vi giver dig hurtig betjening. 😊

Alt godt

Alt godt! Fin pris, samt hurtig og forsvarlig forsendelse. Godt og overskueligt udvalg

12 de agosto de 2025

Hej Peter,
Tak for din bedømmelse - det glæder os, at du har fået din pakke hurtigt og at du syntes om vores udvalg. 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Havde bestilt to par bukser og et par…

Havde bestilt to par bukser og et par shorts, men det ene par var udsolgt. Resten blev sendt og der stod en lille besked på følgesedlen👍 (penge kun trukket for de leverede varer, så ingen problemer der😊).
Fire ⭐️, da hjemmesiden ikke viste udsolgt på det sidste par bukser😉
Vh
Carsten

21 de julio de 2025

Hej Carsten
Tak for din tilbagemelding. Vi forsøger hele tiden at optimere vores varelager status, men der kan ske fejl, eller butikstyveri, så det forekommer desværre en gang i mellem, at varelageret ikke stemmer.
Godt at høre, at du er glad for bukserne.

Bestilte snowboard online

Bestilte snowboard online. Kom hurtigt med posten og brættet er mega fedt.

15 de julio de 2025

Hej Jimmi
Tak for din fine anmeldelse. Det er vi selvfølgelig vældig glade for, og du er altid velkommen til at besøge os i forretningen, eller få dit bræt serviceret hos os.

Kanon god service

Kanon god service, lyttede til mine ønsker og gav gode tips til diverse ting. Alt i alt rigtig god oplevelse.

11 de julio de 2025

Hej Kasper
Vi er superglade for at du har haft en god oplevelse. Du er altid velkommen til at søge råd og vejledning hos os enten i forretningen eller på webshoppens sektion for tips og tricks.

10/10 hjemmeside😉

Min pakke ankom, 2 dage efter jeg havde bestilt. Jeg fik nogle sko til halv af, hvad jeg normalt skulle have betalt for dem der var heller ingen problemer med skoene. Super hjemmeside😼

19 de junio de 2025

Hej Patrick
Håber du får fornøjelse af skoene. Tak for handlen

Jeg kommer tilbage.

Hurtig, venlig, effektiv betjening af søde medarbejdere. Ingen problemer ift. at bytte str. og modeller og lign. af et udvalg som er I top.

12 de junio de 2025

Hej Mogens
Tak for at du deler din oplevelse, som vi ar glade for.

Super kundeservice

Købte en taske hos BNA Boardshop og fik den leveret super hurtigt. Det viste sig desværre, efter tasken var pakket ud, at der var en skade på taskens hank. Jeg skrev en mail til BNA Boardshop omkring skaden hvorefter BNA Boardshop ombyttede tasken til en ny uden skaden. Det hele gik hurtigt og smertefrit.
5 ud af 5 stjerner for god kundeservice og hurtig betjening, x2 !!!

3 de junio de 2025

Kære Guldmand
Tak for dine roser.
Håber den ombyttede taske bliver brugt flittigt :-)

All good 👍

All good 👍 - bestiliing, levering, nemt.

2 de junio de 2025

Hej Carsten Hammer
Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lang behandlingstid på retur

Har nu ventet 9 dage på at modtage kreditering efter at virksomheden modtog mine produkter retur.

28 de mayo de 2025

Hej J.M.M.
Vi forsøger hele tiden at optimere vores processer, men vi garanterer ikke at returvarer bliver håndteret samme dag som de ankommer - normalt har vi op til ca. 2 ugers behandlingstid fra varen kommer ind, til den er udpakket, tjekket på vores lager og bogholderiet har krediteret varen. Så håber, at du har lidt tålmodighed. Vi er på sagen.

super service

De svare hurtigt tilbage , levere de rigtige varer , og vender hurtig tilbage på henvendelser.

21 de mayo de 2025

Hej Tina
Tak for din anmeldelse, og vi er super glade for at du har haft en god oplevelse.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.